Otrokovice – Liberec 8:2 (kon.)
konec
PSG Panthers Otrokovice
8:2 (3:0, 2:2, 3:0)
FBC Liberec
Čtvrtek 19.03.2015, 19:00 • SH Štěrkoviště • Play-down Livesport Superligy florbalu
Předzápasové kurzy
     
    54:45
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Otrokovičtí se prosazují i v oslabení! Úspěšným střelcem se stal MATĚJ KOSTKA, který zvyšuje již na 8:2 ve prospěch svého celku. Asistence: Lukáš Petřík.
     
    46:59
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Brankové choutky Otrokovic neutuchají. MATĚJ KOSTKA se stává dalším hráčem, který překonává Vaníčka v bráně Liberce. Náskok Otrokovic se tak vyšplhal na pět branek. Asistence: Karel Ťopek.
     
    44:40
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Dnešním hrdinou domácích bude bez debat TOMÁŠ SOVJÁK, neboť přidává již čtvrtou branku. Jeho nahazovaný míček propadl Vaníčkovi do hostující svatyně. Asistence: Jaroslav Vaněk.
     
    34:11
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Libereckým zřejmě dochází dech. LUKÁŠ PETŘÍK se stal dalším střelcem v dresu Otrokovic, který překonal Vaníčka. Asistence: Karel Ťopek.
     
    32:47
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Jenže Otrokovice odpovídají nejlepší možnou variantou – taktéž vstřelenou brankou. Po Spáčilově přihrávce přišla střela TOMÁŠE SOVJÁKA z otočky, která brankáři hostů zapadla do sítě Liberce. Tomáš Sovják kompletuje hattrick. Asistence: Jaroslav Spáčil.
     
    32:23
    Liberec právě vstřelil branku!
    Nakonec jsou to přeci jen Liberečtí, kteří ve druhé třetině již podruhé rozvlnili síť za zády Michajloviče. Při SEBASTIÁNOVI GALBAVÉM nyní stálo velké štěstí, neboť se míček doslova překulil přes ležícího brankáře domácích. Asistence: Jiří Strobach.
     
    22:37
    Liberec právě vstřelil branku!
    Po střele JIŘÍHO STROBACHA, která mířila pod horní tyč, kam také zapadla, prohrává Liberec už jen o dvě branky. Asistence: Radek Valeš.
     
    17:18
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Otrokovice velmi rychle přidávají další branku, už třetí. Kostka dokázal velmi dobře najít u pravé tyče osamoceného KARLA ŤOPKU, který už si s míčkem věděl rady. Asistence: Matěj Kostka.
     
    16:49
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    TOMÁŠ SOVJÁK se prosazuje podruhé v dnešním zápase. Vaníčkovi propadl míček po Sovjákově střele za záda a Otrokovice tak odskakují na rozdíl dvou branek. Asistence: Jaroslav Vaněk.
     
    03:39
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    TOMÁŠ SOVJÁK společně se svým spoluhráčem běželi 2 na 1 při ponechané výhodě. První jmenovaný se nebál vystřelit a dobře udělal, Panteři jdou do vedení. Asistence: Jan Valčík.

    Josef Cestr

    Branky a nahrávky: 4. Sovják (Valčík), 17. Sovják (Vaněk), 18. Ťopek (Kostka), 33. Sovják (Spáčil), 35. Petřík (Ťopek), 45. Sovják (Vaněk), 47. Kostka (Ťopek), 55. Kostka (Petřík) – 23. Strobach (Valeš), 33. Galbavý (Strobach)


    PSG Panthers Otrokovice: Michajlovič (Malina) – Blizňák, Sovják, Vaněk, Valčík, Bouška, Večeřa, Ťopek, Ma. Nagy, Graclík, Kováč, Mi. Nagy, Kostka, Spáčil, Němeček, Vyoral, Gougela, Petřík
    Trenér: Daniel Folta

    FBC Liberec: Vaníček (Svoboda) – Klucho, Štěpánek, Valeš, Blažek, Galbavý, Hrůza, Marek, Láska, Studený, Böhm, Rondoš, B. Ferdan, P. Ferdan, Böhm, Hiadlovský, Strobach, Vážný
    Trenér: Lukáš Nesměrák

    Rozhodčí: Pavel Hála, Martin Kotala

    Diváci: 252
    bahis siteleri