Buffalo – New Jersey 1:3 (kon.) | Tampa – Detroit 3:1 (kon.) | Anaheim – Colorado 3:2 (po pr.)
Minnesota – St. Louis 6:3 (kon.) | Calgary – Columbus 2:3 (po pr.) | Los Angeles – Vancouver 1:4 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
1:3 (0:0, 0:2, 1:1)
New Jersey Devils
Sobota 21.03.2015, 00:05 • First Niagara Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:16
    Na trestnou lavici míří domácí Rasmus Ristolainen na dvě minuty za držení.
     
    54:50
    Jacob Josefson vyloučen na dvě minuty za držení.
     
    53:20
    Sabres špatně střídali, hráli v šesti, a tak na trestnou jde Johan Larsson.
    Matt MOULSON - 1:3
     
    51:41
    Sabres právě vstřelili branku!
    Přesilovkový gól domácích znamená zápletku. Na tohle byl už brankář Kinkaid krátký. První dvě střely zneškodnil, po druhém zákroku zůstal mimo branku, puk mu vypadl z výstroje, a tak mohl MATT MOULSON pohodlně skórovat. Asistence: Tyler Ennis, Brian Gionta.
     
    50:43
    Dainius Zubrus vyloučen na dvě minuty za hákování. Šance pro domácí.
    Jordin TOOTOO - 0:3
     
    48:14
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí obránce Weber se musí červenat, v souboji o kotouč měl několik metrů náskok, ale JORDIN TOOTOO ho dojel a přetlačil. Tootoo se dostal ke střele, kterou poslal dvacet centimetrů nad ledem, a tak domácí brankář byl bez šance. Bez asistence.
    Steve BERNIER - 0:2
     
    33:53
    Devils právě vstřelili branku!
    STEVE BERNIER dává svou druhou branku v zápase. Ani tentokrát to neměl nějak extra obtížné. Gólman Lindback se přemisťoval k druhé tyčce, a tak střelec trefil odkrytý prostor. Hosté vedou o dvě branky. Asistence: Adam Henrique.
     
    33:28
    Do brejku se dostal Stephen Giona, který střelou do protipohybu brankáře neuspěl, ale vynutil si faul soupeře, který sudí nechávají bez povšimnutí.
    Steve BERNIER - 0:1
     
    29:08
    Devils právě vstřelili branku!
    Hosté jdou do vedení. Přečíslení vyřešil Scott Gomez přihrávkou na volného STEVA BERNIERA, který měl snadnou práci. Poslat puk za přemisťujícího se brankáře. Lindback dělal co mohl, ale cestě puku za brankovou čáru nezabránil.Je pravda, že přihrávka prošla se štěstím, ale i tento aspekt hraje velkou roli. Asistence: Scott Gomez.
     
    19:35
    Nejprve vystřelil Travis Zajac, po jeho střele získali puk domácí v útočném pásmu, a tak hosté zatáhli za ruční brzdu. Na trestnou se pakuje Andy Greene na dvě minuty za hákování.
     
    03:11
    Do brejku se dostal hráč Buffala, právě Marcus Foligno, který si vykoledoval faul soupeře. Damon Severson odchází na trestnou lavici na dvě minuty za držení.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 52. Moulson (Ennis, Gionta) – 30. Bernier (Gomez), 34. Bernier (Henrique), 49. Tootoo


    Buffalo Sabres: Lindback (Hackett) – Ristolainen, Weber, Meszároš, Zadorov, Strachan, Benoit – Ennis, Larsson, Moulson – Gionta, Varone, Foligno – Hudgson, Schaller, Deslauriers, Dalpe, Ellis, D'Amigo
    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – Larsson, Greene, Severson, Merrill, Gelinas, Fraser – Bernier, Gomez, Henrique – Tootoo, Zajac, Cammalleri – Havlát, Gionta, Zubrus – Harrold, Josefson, Ruutu

    Rozhodčí: Kimmerly, Walsh- Morin, Murphy
    bahis siteleri