Záhorská Bystrica – Košice 1:2 (0:2 po s.n.) | Žilina – Prešov 12:11 (kon.)
konec
FBC Grasshoppers AC UNIZA Žilina
12:11 (3:2, 5:7, 4:2)
FBC Mikuláš Prešov
sk Neděle 22.03.2015, 16:00Slovenská Salming extraliga mužů
     
    57:59
    Žilina dala gól!

    Neuveriteľný zvrat domácich florbalistov, ktorí sa opäť dostali do vedenia dve minútky pred koncom stretnutia. K loptičke od Baráneka sa dostal PETER ONDREJMIŠKA, ktorý už oslavuje. Domácim ostáva len udržať.
     
    57:24
    Žilina dala gól!

    Žiline sa to napokon podarilo. Do konca stretnutia je niečo menej než tri minúty a stav je znovu nerozhodný. Presný zásah si pripisuje MARIÁN GALOVIČ.
     
    50:09
    Prešov dal gól!

    Svoje povedali aj hostia z Prešova. Úspešným strelcom je JÁN KOMINEK, ktorý po prihrávke Leška posiela svoj tím do vedenia.
     
    48:12
    Prešov dal gól!

    Ringer z krídla posúval pred bránku na MAREKA KASSAYA, ktorý sa z bezprostrednej blízkosti presadil a dorovnáva.
     
    44:51
    Žilina dala gól!

    Domáca paráda! Hostia sa celé oslabenie len prizerali ako domáci kombinujú, až kým sa loptička z hokejky Grlického nedostala na hokejku MARIÁNA GALOVIČA, ktorý z uhlu premieňa.
     
    40:24
    Žilina dala gól!

    Žilina sa ihneď po oslobodení dostáva do šance a dorovnáva po góle PATRIKA PAVLIKOVIČA. Asistenciu si pripisuje Jurčík.
     
    39:42
    Prešov dal gól!

    Petróci posunul loptičku na MARTINA SIKORJAKA, ktorý od stredu ihriska parádnou strelou posiela Prešov znovu raz do vedenia. Žilina má dnes smolu.
     
    35:15
    Žilina dala gól!

    JAKUB DORČÍK posiela Žilinu späť do hry svojím dorovnávajúcim gólom. Asistenciu si pripisuje presnou prihrávkou Grlický.
     
    32:45
    Prešov dal gól!

    Hostia sa znovu dostávajú do vedenia. Presnejšie druhýkrát v tomto stretnutí. Po rýchlom prechode a krásnej výmene sa k loptičke dostal MATÚŠ RINGER, ktorý nekompromisne triafa. Asistencia: Kassay.
     
    32:01
    Prešov dal gól!

    ŠIMON LEŠKO strieľa svoj štvrtý gól po ďalšej nepresnej prihrávke domácich. LEŠKO pohybom oklamal obrancu a následná strela pod brvno bola gólová.
     
    29:19
    Žilina dala gól!

    Teraz sa však domáci MARIÁN GALOVIČ nemýlil. Jeho projektil z podobnej pozície ako pred chvíľkou končí za chrbtom Sninčáka. Využitá presilovka. Asistencia: Veneny.
     
    26:24
    Žilina dala gól!

    Domáci na gól Prešova rýchlo odpovedajú. Ku Grlického prihrávke sa dostal PETER VAVRICA, ktorý nekompromisne dorovnáva.
     
    26:09
    Prešov dal gól!

    Hostia v oslabení strieľajú svoj gól a dostávajú sa do vedenia o jeden gól. Presnejšie do prvého svojho vedenia v zápase. Strelcom gólu je MARTIN SIKORJAK.
     
    25:26
    Prešov dal gól!

    Prešovu sa napokon podarilo zrovnať po strele JÁNA KOMINEKA. Presnú prihrávku si v tomto prípade pripisuje Ringer.
     
    24:50
    Prešov dal gól!

    ŠIMON LEŠKO využil zlú rozohrávku domácej obrany a pridáva nie len svoj ale aj prešovský tretí gól po tom čo loptičku poslal ľavej tyčke Turiaka.
     
    24:34
    Prešov dal gól!

    Prešov strieľa gól. Strelcom je MAREK KASSAY a asistencia smeruje Kominekovi
     
    24:24
    Žilina dala gól!

    Domáci využívajú presilovku naplno. Grlického prihrávka MARIÁNOVI GALOVIČOVI mala prívlastok gólová a posúva kobylky do vedenia o tri góly.
     
    20:19
    Žilina dala gól!

    MICHAL HRÍN predviedol naozaj krásnu strelu z polky ihriska. Sninčák na túto strelu naozaj nemal nárok. Asistenciu si pripisuje Pavlikovič
     
    16:29
    Prešov dal gól!

    Prešovčania doťahujú domácich ďalším kontaktným gólom. Kassay našiel ŠIMONA LEŠKA a ten napriek hromade hráčov pred gólmanom Turiakom strieľa gól na 3:2.
     
    14:15
    Žilina dala gól!

    PETER ONDREJMIŠKA predviedol krásny únik obrane Prešova a pridal tretí domáci gól vďaka čomu Grasshoppers unikajú hosťom znovu o dva góly.
     
    14:10
    Prešov dal gól!

    ŠIMON LEŠKO dokonale využil prihrávku, ktorú mu ponúkol Petróci. Krížna strela nemohla nájsť lepšie miesto za chrbtom Turiaka. prešov strieľa kontaktný gól na 2:1.
     
    10:40
    Žilina dala gól!

    Potrestaná chyba hostí a zvýšenie vedenia kobyliek. Hruška našiel unikajúceho PETRA VAVRICU, ktorý si loptičku potiahol a následne prekonal Sninčáka. 2:0.
     
    10:05
    Žilina dala gól!

    Žilina napokon využila svoj nátlak. Baránek našiel voľného MARTINA GRLICKÉHO, ktorý zo stredu ihriska prepálil bezbranného Sninčáka.

    Patrik Ondrovič

    Branky a nahrávky: 11. Grlický (Baránek), 11. Vavrica (Hruška), 15. Ondrejmiška, 21. Hrín M. (Pavlikovič), 25. Galovič (Grlický), 27. Vavrica (Grlický), 30. Galovič (Veneny), 36. Dorčík (Grlický), 41. Pavlikovič (Jurčík), 45. Galovič (Grlický), 58. Galovič (Hrín M.), 58. Ondrejmiška (Baránek) – 15. Leško (Petróci), 17. Leško (Kassay), 25. Kassay (Kominek), 25. Leško, 26. Kominek (Ringer), 27. Sikorjak (Kominek), 33. Leško, 33. Ringer (Kassay), 40. Sikorjak (Petróci), 49. Kassay (Ringer), 51. Kominek (Leško)


    FBC Grasshoppers AC UNIZA Žilina: Turiak(Kružel) – Veneny, Galovič, Kvasnica, Hrín M., Vavrica, Ondrejmiška, Trúnek, Lelák, Hruška, Dorčík, Baránek, Pavlikovič, Mišenda, Grlický, Jurčík, Hrín A.
    FBC Mikuláš Prešov: Sninčák(Vrana) – Ringer, Balla, Grivalský, Adamov, Kominek, Sikorjak, Kassay, Leško, Štofko, Novotný, Petróci, Maňkoš.

    Rozhodčí: Cibík – Tomáš
    bahis siteleri