Brno – Plzeň 5:1 (kon.) | Ostrava – Dukla Praha 4:2 (kon.) | Bohemians 1905 – Třinec 1:2 (kon.)
Sparta – Znojmo 8:0 (kon.) | Jihlava – Slavia 2:1 (kon.) | Jablonec – Mladá Boleslav 0:3 (kon.)
Příbram – Slovácko 2:0 (kon.) | Varnsdorf – Č. Budějovice 2:2 (kon.) | Teplice – Liberec 3:1 (kon.)
konec
AC Sparta Praha
8:0 (3:0)
1. SC Znojmo FK
Pondělí 23.03.2015, 13:00 • TC Strahov • Juniorská liga
Předzápasové kurzy
     
    87
    Sparta právě vstřelila branku!
    LUKÁŠ JULIŠ podruhé v utkání gymnastickou hvězdou oslavuje vstřelenou branku! V nekoncentrované obraně Znojma byl na hranici pokutového území úplně sám a neměl žádný problém balon umístit k Dolečkově levé tyči!
     
    86
    Švejdík s Matějkou si opět naskakovali na dobrý centr od rohového praporku. Ani jeden z nich však nedokázal balon čistě trefit.
     
    79
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané dorovnávají skóre, kterým na Strahově v prvním jarním utkání porazili Táborsko. Sedmou branku domácích vstřelil po přesném centru Richarda Macháče střídající LUKÁŠ JULIŠ!
     
    75
    Střídající Kříž využil svého důrazu a získal balon pro Yilmaze, jeho střelu z hranice šestnáctky vytáhl na roh výborným zákrokem Patrik Štorc.
     
    73
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Moravec, přichází Sáček.
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Schranz, přichází Juliš.
     
    71
    Opět až, jak se říká, do kuchyně dohráli sparťané svou útočnou akci. Po přihrávce Jakuba Moravce pálil téměř z ideální pozice na penaltě střídající David Matějka, Dolečkovu bránu přestřelil.
     
    67
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Špaček, přichází Matějka.
    Střídání v týmu 1. SC Znojmo FK: ze hřiště odchází Sokol, přichází Kříž.
     
    61
    Sparta právě vstřelila branku!
    Je tu další jednoduchý gól pražské Sparty, která si s obránci Znojma dělá doslova co chce. Aleksandar Kitanovič na levé straně v pravou chvíli přihrál IVANU SCHRANZOVI, který střelou k vzdálenější tyči pošesté překonal Jiřího Dolečka!
     
    57
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané naopak neproměněnou šanci Znojma trestají dalším zásahem! Jakub Špaček ve výborné střelecké pozici ještě přihrál MILANU JURDÍKOVI, který s balonem obešel Dolečka a z malého vápna zvýšil na 5:0!
     
    56
    Další břevno zazvonilo za brankářem Štorcem! Po přihrávce z pravé strany se do střely z voleje položil Ali Alaca, překonaného brankáře však zastavila zmiňovaná branková konstrukce! Dorážející Yilmaz balon netrefil.
     
    53
    Sparta právě vstřelila branku!
    Žádného spoluhráče teď ke krásné gólové akci nepotřeboval domácí středopolař JAKUB MORAVEC, který se na hranici pokutového území elegantně zbavil dvou bránících protihráčů a střelou k bližší tyči, na níž si brankář Doleček sáhl, zvýšil na 4:0!
     
    42
    Sparta právě vstřelila branku!
    Ještě před poločasem je tu třetí gól Sparty! Od Jakuba Moravce se balon v pokutovém území odrazil k JANU ŠPAČKOVI, jenž si hrudí zpracoval a levou nohou překonal bezmocného brankáře Jiřího Dolečka!
     
    23
    A skutečně se tak málem stalo! Osamocený Jakub Pokorný hlavičkoval z malého vápna do břevna!
     
    20
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané jdou do dvougólového vedení! Rychlý protiútok vedl s míčem na kopačce Jiří Miskovič, do uličky prostrčil balon na ALEKSANDARA KITANOVIČE, který špičkou obstřelil brankáře Dolečka přesnou střelou k zadní tyči.
     
    19
    Jakub Moravec přišel o míč v souboji s Martinem Levaiem, za následný faul na znojemského záložníka dostal první žlutou kartu zápasu.
     
    15
    Sparta právě vstřelila branku!
    Až do této chvíle sparťané v útoku mlčeli. Krásná kombinace před první gólovou akcí zápasu by ale snesla i ta nejpřísnější měřítka. Na pravé straně dostal balon před pokutové území Jakub Nečas a přesnou zpětnou přihrávkou našel nabíhajícího MILANA JURDÍKA, který přesně zakončil pod břevno.

    Jiří Čihák

    Branky: 15. Jurdík, 20. Kitanovič, 42. Špaček, 53. Moravec, 57. Jurdík, 61. Schranz, 79. Juliš, 87. Juliš

    Karty:   19. Moravec (SPA)


    AC Sparta Praha: Štorc – Nečas, Vokoun, Švejdík, Macháč – Špaček (67. Matějka), Moravec (73. Sáček), Miskovič, Kitanovič – Schranz (73. Juliš), Jurdík (C)
    Náhradníci: Kabele, Sáček, Juliš, Matějka

    1. SC Znojmo FK: Doleček – Hrazdílek (C), Dobrovolný, Bogner, Sokol (67. Kříž), Alaca, Yilmaz, Levai, Nepožitek, Pokorný, Celík
    Náhradníci: Konvalina, Ondrák, Kříž, Landšperský, Hříbek

    Rozhodčí: Ondřej Rais – Miroslav Fišer, Petr Martínek
    bahis siteleri