New Jersey – Los Angeles 1:3 (kon.) | Carolina – Chicago 1:3 (kon.) | Toronto – Minnesota 1:2 (kon.)
Ottawa – San Jose 5:2 (kon.) | Dallas – Buffalo 4:3 (kon.) | Calgary – Colorado 3:2 (kon.)
Edmonton – Winnipeg 1:4 (kon.)
konec
New Jersey Devils
1:3 (0:2, 1:0, 0:1)
Los Angeles Kings
Úterý 24.03.2015, 00:05 • Prudential Center, Newark (kapacita 17625 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Anze KOPITAR - 1:3
     
    45:05
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hosté si berou zpátky dvougólový náskok! Po krátkém tlaku v útočném pásmu přihrál Williams na modrou čáru Muzzinovi, jehož tvrdou ránu dokázal Schneider vyrazit betonem pouze před sebe a pohotový ANŽE KOPITAR dokázal z velkého úhlu trefit prostor, který domácí brankář po svém zákroku nestihl pokrýt! Asistence: Jake Muzzin a Justin Williams.
    Scott GOMEZ - 1:2
     
    22:12
    Devils právě vstřelili branku!
    Do druhé třetiny vlétli domácí hráči jako vyměnění a hned jim je odměnou snižující branka! Quick dokázal nahození Gelinase od modré čáry pouze vyrazit před sebe a dorážející SCOTT GOMEZ už neměl moc práce zamést kotouč do branky! Asistence: Eric Gelinas a Damon Severson.
    Tyler TOFFOLI - 0:2
     
    19:23
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Králům se dvojnásobná přesilovka podařila velmi rychle využít! Kopitar z modré čáry přihrál před branku Gáboríkovi, který dlouho hledal příležitost na střelu nebo přihrávku a nakonec slovenský útočník vykouzlil parádní přihrávku na TYLERA TOFFOLIHO, který střílel do zcela odkryté branky! Asistence: Marián Gáborík a Anže Kopitar.
    Andrej SEKERA - 0:1
     
    10:44
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Perfektní akce Kings vede k úvodní brance dnešního zápasu! Gáborík předal v útočném pásmu puk Kopitarovi, který na sobě udržel protihráče, na modré čáře kotouč přenechal ANDREJI SEKEROVI, který se trefuje přesnou střelou z levé strany do horního rohu Schneiderovy branky! Asistence: Anže Kopitar a Marián Gáborík.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 23. Gomez (Gelinas, Severson) – 11. Sekera (Kopitar, Gáborík), 20. Toffoli (Gáborík, Kopitar), 46. Kopitar (Muzzin, Williams)


    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – Greene, Larsson, Merrill, Severson, Fraser, Gelinas – Henrique, Gomez, Bernier – Cammalleri, Zajac, Tootoo – Zubrus, Eliáš, Gionta – Boucher, Josefson, Matteau. Trenéři: Adam Oates a Scott Stevens.
    Los Angeles Kings: Quick (Jones) – Regehr, Doughty, Muzzin, Greene, Martinez, Sekera – Gáborík, Kopitar, Brown (C) – King, Carter, Toffoli – Clifford, Richards, Williams – Lewis, Shore, Nolan. Trenér: Darryl Sutter.

    Rozhodčí: Walsh, St. Laurent – Cherrey, Nansen

    Diváci: 15721
    bahis siteleri