New Jersey – Los Angeles 1:3 (kon.) | Carolina – Chicago 1:3 (kon.) | Toronto – Minnesota 1:2 (kon.)
Ottawa – San Jose 5:2 (kon.) | Dallas – Buffalo 4:3 (kon.) | Calgary – Colorado 3:2 (kon.)
Edmonton – Winnipeg 1:4 (kon.)
konec
Calgary Flames
3:2 (2:1, 0:0, 1:1)
Colorado Avalanche
Úterý 24.03.2015, 02:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:15
    Teď už Laviny hrají s prázdnou brankou a riskují v šesti mužích, prázdná branka je pochopitelně výzvou pro domácí Calgary Flames.
    Gabriel LANDESKOG - 3:2
     
    50:46
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Rychlá odpověď mužstva z Denveru je na světě doslova během několika vteřin. Po konci komerční přestávky dokázali Avalanche vyhrát vhazování v prostřední třetině hracího pole, takže se hned mohli dostat s pukem před Karriho Rama. To se také stalo a týmu Patricka Roye se tentokráte vyplatil slibný důraz na brankovišti. Střeleckou pozici si našel GABRIEL LANDESKOG, jenž našel mezírku na propasírování kotouče do sítě. Zápas bude mít zase zajíavější ráz. Asistence: Ryan O'Reilly, Zach Redmond.
    Lance BOUMA - 3:1
     
    48:40
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Důležitý zásah pro domácí mužstvo, který přichází ještě v první polovině třetí části. Nyní totiž budou moci hrát hokejisté v červených trikotech s daleko větším klidem. Je pravda, že Flames se už docela dlouho pohybovali kolem Varlamova a tvořili si šance, tahle rána od modré čáry by ale ruským gólmanem byla pravděpodobně zastavena. Kdyby ji ovšem těsně před brankovištěm netečoval LANCE BOUMA, jenž rozradostnil tribuny v Calgary. Colorado bude muset v závěru základní hrací doby hodně zabrat, jestliže chce pomýšlet na body. Asistence: T. J. Brodie, David Jones.
     
    45:55
    Jan Hejda nestačil za brankou obrat o puk Stajana, druhý zmiňovaný nádherně našel volného spoluhráče před brankou a byla z toho veliká možnost domácích.
     
    36:37
    Následuje komerční přestávka, ještě před tím ale vyloučení. Dvě minuty za hákování dostává k nelibosti fanoušků v aréně Sean Monahan (CGY), tan se provinil hákováním.
     
    30:44
    Gaudreau ukázal jednu ze svých šikovných kliček a nakonec se dostal i do výborného zakočení, pravděpodobně trefil tyčku, protože celá hala po jeho šanci zahučela.
     
    27:25
    Z ničeho nic se Avalanche dostali do přečíslení v útočném pásmu a málem bylo vyrovnáno, hosté totiž trefili tyčku Ramovy klece. Gólman Flames měl ale nyní štěstí.
     
    22:25
    Bude se podruhé v zápase vylučovat na straně domácího mužstva. Joe Colborne (CGY) dostává od hlavního arbitra duelu trest za vražení na hrazení, Calgary se bude muset bránit ve čtyřech.
    Jiří HUDLER - 2:1
     
    19:44
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí ale prostě chtějí za každou cenu ukořistit vedení po skončení zahajovací dvacetiminutovky, nyní to jasně ukázali. Avalanche už se možná pomalu chystali do kabiny, ale ještě bylo příliš brzy. Vyhrané vhazování v útočném pásmu znamenalo pro Plameny počátek úspěchu, výborná střela domácích a následná teč českého útočníka JIŘÍHO HUDLERA okamžitě po vhazování, najednou zaplachtila až za Semjona Varlamova. Ten neměl moc šancí na to, aby puk chytil, protože se jedalo o vskutku rychlou palbu. Asistence: Dennis Wideman, Sean Monahan.
    Alex TANGUAY - 1:1
     
    17:46
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Na kostce v Albertě je vyrovnáno ještě v první třetině, domácí družina nezvládla nepřehlednou situaci kolem svého zařízení, kotouč poskakoval hodně zajímavě a ani Karri Ramo si nevěděl s neposednou pryží rady. Gólman Calgary Flames ještě kotouč dokázal zastavit u tyče, když se pro něj natáhl na poslední chvíli. Následně ale přistál puk na hokejce muži jménem ALEX TANGUAY, který možná i trochu se štěstím poslal za nepřehledného provozu před bránou puk do sítě. Ale branka pochopitelně platí. Asistence: Gabriel Landeskog, Ryan O'Reilly.
     
    12:49
    Počet hráčů na ledové ploše se ale srovná, kapitán Colorada Gabriel Landeskog (COL) inkasuje dvě minuty za vysokou hokejku a musí pykat.
     
    11:31
    První vyloučení dnešního zápasu, přesilovou hru si zahrají Colorado Avalanche. Na dvě minuty odchází do boxu trestoměřičů Josh Jooris (CGY), podle soudu rozhodčího totiž podrazil soupeře.
     
    11:26
    Nyní už daleko větší šance pro Colorado a Karri Ramo musel proti střele z levého kruhu vytáhnout pravý beton. Bude se ale vylučovat.
    David JONES - 1:0
     
    06:18
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Málo šancí na samotném začátku utkání, ale tahle pohledná kombinace opravdu stála za počkání si. Dlouho se zdálo, že Calgary bude mít problém s přechodem do útočné třetiny, pak ale dvojice jejich šikulů vymyslela parádní souhru, která končí zahajovací brankou dnešního setkání. Přečíslení dva na jednoho snad nešlo ze strany kanadského klubu vyřešit lépe, nádhernou přihrávku před polovinu prázdné svatyně na hokejku obdržel DAVID JONES. Ten doklepl kotouč za v tu chvíli bezmocného Semjona Varlamova. Asistence: Lance Bouma, Markus Granlund.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 7. Jones (Bouma, Granlund), 20. Hudler (Wideman, Monahan), 49. Bouma (Brodie, Jones) – 18. Tanguay (Landeskog, O'Reilly), 51. Landeskog (O'Reilly, Redmond)


    Calgary Flames: Ramo – Wideman, Russell, Engelland, Brodie, Diaz, Schlemko – Hudler, Monahan, Gaudreau – Jooris, Backlund, Colborne – Jones, Granlund, Bouma – Bollig, Stajan, Raymond
    Colorado Avalanche: Varlamov – Barrie, Guenin, Redmond, Hejda, Holden, Stuart – Iginla, Duchene, Mitchell – Tanguay, O'Reilly, Landeskog – Everberg, Cliche, McLeod – Briere, Hamilton, Caron

    Rozhodčí: Charron, Kozari – Cvik, Pancich

    Diváci: 18 613
    bahis siteleri