Košice – Poprad 3:2 (kon.)
konec
HC Košice
3:2 (0:2, 0:0, 3:0)
HK Poprad
sk Úterý 24.03.2015, 17:00 • Steel aréna, Košice • Tipsport Liga (SR) play-off
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:30
    Po oddychovom čase, ktorý si vyžiadal hosťujúci tréner Milan Jančuška, sa už Kostúr do brány Popradu nevrátil. Kamzíci v zúfalej snahe o vyrovnanie!
    Marek BARTÁNUS - 3:2
     
    58:53
    Košice dali gól!
    Oceliarom sa podarilo streliť gól, ktorý dá zrejme definitívnu bodku za celou semifinálovou sériou. Zatiaľ čo Arné Kroták predvádzal s jedným domácim zadákom v obrannej tretine Košíc junácku pasovačku, sa k puku dostal Cebák, ktorý nádhernou kolmicou vysunul do samostatného nájazdu MAREKA BARTÁNUSA. Ten sa vtesnal medzi dvoch obrancov Popradu a podarenou strelou nedal Matúšovi Kostúrovi najmenšiu šancu! Asistencia: Juraj Cebák.
     
    53:08
    Presilovku Popradu mohol využiť Lukáš Hvila, ktorý bol nájdený na zadnej žrdi, no Hylák podržal Košice a stav je tak stále vyrovnaný.
     
    52:08
    Na trestnú lavicu odišiel za vrazenie Tomáš Hrnka.
     
    48:38
    Košice sa budú brániť! Na trestnú lavicu smeruje za podrazenie Martin Štrbák.
    Gabriel SPILAR - 2:2
     
    45:29
    Košice dali gól!

    Teraz to už ale Košičanom vyšlo a je vyrovnané! Postaral sa o to GABRIEL SPILAR, ktorý dostal prihrávku pred bránku, oklamal gólmana a úspešne zakončil. Asistencie: Peter Bartoš a Radek Philipp.
     
    43:46
    Košičania aj následne pokračujú vo svojej aktivite a na súpera vyvinuli obrovský tlak. Do zakončenia sa natlačil Sojčík a následne spred bránky zakončoval aj Lapšanský, ale Poprad odolal.
    Martin ŠTRBÁK - 1:2
     
    43:00
    Košice dali gól!

    Košičanom sa podarilo znížiť. Postaral sa o to kapitán MARTIN ŠTRBÁK, ktorý prudko vypálil od modrej čiary a prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste. Asistencia: Gabriel Spilar.
     
    40:51
    Popradskí hokejisti napokon mali veľa práce! Domáci Jenčík najskôr puk vymiešal za Kostúrovou bránkou a následne ho krížnou prihrávkou popred §u ponúkol Spilarovi, ktorý zakončoval v podstate do prázdnej siete, ale tam sa v sekunde presunul Kostúr a svojím betónom puk vyrazil.
     
    39:32
    Domáci Lapšanský si vzal puk na svoju hokejku a aj napriek dôslednej obrane ho dokázal hodiť pred bránku. Tam na prihrávku medzi obrancami čakal Suja, ale hostia ho napokon do lepšieho zakončenia nepustili.
    S Popradom zahrala ľavá tyčka!
     
    39:01
    Košičania sa aktívne presunuli do útoku, ale ich zakončenie nešťastne zastavila konštrukcia bránky. Duel je skutočne veľmi atraktívny a diváci sa nudiť rozhodne nemôžu.
     
    38:33
    Ďalšia skvelá príležitosť pre Poprad! Kroták z bočnej strany posunul puk do medzikružia, odkiaľ prišla veľmi prudká strela. Hylákovi puk dokonca vypadol, ale košický gólman vzápätí rýchlo zareagoval a opätovne ho chytil.
     
    35:36
    Poprad sa bude brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za hákovanie Richard Rapáč.
     
    31:36
    Košičanom sa podarilo vybojovať puk vo svojej obrannej tretine, Napokon sa dostali do rýchleho prečíslenia dvoch proti jednému, na konci ktorého pálil Bondra, ale iba tesne vedľa bránky.
     
    30:36
    Tlak domáceho tímu sa napokon skončil nebezpečným zakončením. Pri ľavej žrdi ostal nedôrazne pokrytý Jenčíka pokúsil sa puk dostať za Kostúra, ale bez úspechu. Poprad stále odoláva.
     
    23:30
    Košičania počas vlastnej presilovky pred vlastnou bránkou stratili puka prihrali ho rovno na hokejku Krotáka. Ten ihneď zakončoval, ale jeho pokus o zavesenie pod hornú žrď Hylák ramenom vyrazil.
     
    22:39
    Poprad sa bude brániť! Na trestnú lavicu smeruje za seknutie Juris Stals.
     
    16:47
    Poprad dal gól!

    Hostia vyhrávajú už o dva góly! Tentokrát sa do štatistík zapísal ARNE KROTÁK, ktorý sa pretlačil priamo pred bránku a aj keď bol bránený, prebojoval sa k strele a tá skončila až v sieti! Asistencie si pripisujú Matúš Matis a Štefan Fabian.
     
    14:21
    Poprad sa opäť natlačil pred bránku a vymyslel to tam veľmi dobre. Košičania majú čo robiť, aby sa dokázali ubrániť.
     
    13:38
    Poprad mohol zvýšiť svoje vedenie na rozdiel dvoch gólov! Hosťujúci hokejisti opäť nebezpečne vypálili z pravej strany a Hylák musel výjsť z bránky, aby puk chytil. Potom si ale nebol istý, kde ho má, no hostia už zakončiť nemohli.
     
    08:06
    Popradčania ešte pokračovali vo svojej aktivite, vzali si odrazený puk a dostali sa do Ďalšej skvelej pozície. Tentokrát pálil Stals, ale jeho rana bola zblokovaná iba mimo troch žrdí.
     
    07:58
    Poprad sa dostal do ďalšej skvele príležitosti na skórovanie! Bol v nej Lukáš Toma, ktorý sa pri ľavej žrdi pretlačil pred obranu a skúsil zakončiť, ale Hyláka neprekvapil.
     
    05:12
    Poprad dal gól!

    Hostia sa nenápadne presunuli do útoku a ujímajú sa vedenia! Postaral sa o to LUKÁŠ PAUKOVČEK, ktorý prudko vypálil z medzikružia a prekvapil tak Hyláka. Asistencie: Lukáš Toma, Radoslav Suchý.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 43. Štrbák (Spilar), 46. Spilar (Bartoš, Philipp), 59. Marek Bartánus (Juraj Cebák) – 6. Paukovček (Toma, Suchý), 17. Kroták (Matis, Fabian)


    HC Košice: Hylák (Melicherčík) – Štrbák (C), Drgoň, Philipp, Jánošík, Macejko, Cebák, Šeda – Jenčík, Bartoš, Spilar (A) – Sojčík, Hrnka, Kutálek – Bartánus, Suja, Bicek (A) – Bondra, Chovan, Lapšanský, Hinďoš
    HK Poprad: Kostúr (Landsman) – Suchý, Kurali, Fabian (A), Dinda, D. Brejčák, Malina, Gáborčík, Makovský – Gríger, Paukovček, Bartečko (A) – Matis, Takáč, Kroták (C) – Hvila, Boltun, R. Rapáč – Štrauch, Stals, Toma

    Rozhodčí: D. Konc, Novák – Gajan, Smrek

    Diváci: 6098
    bahis siteleri