NY Islanders – Minnesota 1:2 (0:1 po s.n.) | NY Rangers – Los Angeles 2:4 (kon.) | Pittsburgh – St. Louis 2:3 (po pr.)
Columbus – Anaheim 5:3 (kon.) | Detroit – Arizona 4:5 (po pr.) | Tampa – Florida 4:3 (kon.)
Nashville – Montreal 3:2 (po pr.) | Vancouver – Winnipeg 5:2 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
5:3 (1:2, 3:1, 1:0)
Anaheim Ducks
Středa 25.03.2015, 00:05 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Scott HARTNELL - 5:3
     
    59:23
    Columbus právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, SCOTT HARTNELL dokončuje do prázdné klece hattrick. Ale že si jej za svojí bojovnost zasloužil. V souboji o Atkinsonem vyhozený puk přebruslil beka Samiho Vatanena, za brankou získal kotouč a následně jej zasunul do opuštěné klece. Asistence: Cam Atkinson, David Savard.
    Nick FOLIGNO - 4:3
     
    31:48
    Columbus právě vstřelil branku!
    S góly se nyní doslova roztrhnul pytel. Za minutu a třičtvrtě otáčí Columbus stav zápasu. Jeremy Morin našel před brankou zcela volného NICKA FOLIGNA, který se z těchto pozic obyčejně nemýlí a svým šestadvacátým gólem v sezoně to jen potvrdil. Asistence: Jeremy Morin, Arťom Anisimov.
    Scott HARTNELL - 3:3
     
    30:37
    Columbus právě vstřelil branku!
    Radost hostí z vedení vydržela 32 vteřin. William Karlsson si připisuje první bod v novém působišti, když našel rozjetého SCOTTA HARTNELLA, který si najel na vrchol pravého kruhu a poté se trefil výstavní ránou přesně do levého horního rohu branky Anaheimu, čímž poslal všechny pavouky v této části klece na zasloužený odpočinek. Jde čtyřiadvacátý gól Hartnella v sezoně. Asistence: William Karlsson, Marko Daňo.
    Matt BELESKEY - 2:3
     
    30:05
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Toto byla bekhendová paráda MATTA BELESKEYHO. Útočník hostí dostal brilantní přihrávku od Corey Perryho podél brankoviště. Zblízka nezaváhal a nestřílel z první, nýbrž si přehodil puk na bekhend a poté poslal kotouč přesně pod víko branky Bobrovského, který za přihlížení svých spoluhráčů jen naprázdno nastavil lapačku. Asistence: Corey Perry, James Wisniewski.
    Ryan JOHANSEN - 2:2
     
    27:41
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hlavní sudí Greg Kimmerly se radil s videorozhodčím opravdu dlouho, než vyřkl ortel celé situaci. Nakonec usoudil, že Gibsonem parádně zneškodněnou střelu Atkinsona doklepl RYAN JOHANSEN do sítě a puk přešel brankovou čáru. Asistence: Cam Atkinson.
    Spolupráce Scotta Hartnella a Ryana Johansena může Columbus těšit
    Hartsy vstřelil svůj 23. gól v sezoně, Johansen pak přidal svůj 62. bod. Jde o jeden z mála světlých bodů v šedi bídné sezony Columbusu.


    Scott HARTNELL - 1:2
     
    15:35
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí zavezli puk do pásma. Ryan Johansen se na pravém kruhu rozmýšlel, co udělá s kotoučem. Nakonec se rozhodl poslat střílenou přihrávku na SCOTTA HARTNELLA, který tedy jen nastavil hůl do prudkého pasu a zamířil přesně do míst, kde byla volná část Gibsonovy branky. Asistence: Ryan Johansen, Jack Johnson.
    Andrew COGLIANO - 0:2
     
    14:21
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Jak je to jednoduché. Devět vteřin po tom, co Nate Thompson vyhrál buly před svým gólmanem, se Anaheim raduje z druhého gólu. Thompson poslal puk po buly na ANDREWA COGLIANA, který si vzal kus černé pryže, podél pravé strany se protáhl až před branku Bobrovského, kterého vyloženě nachytal na švestkách bekhendovou střelou. Mezi levým ramenem a levou tyčí vznikla mezera, kterou forvard hostí trefil dokonale a ruský gólman Columbusu se asi musí červenat. Asistence: Nate Thompson.
    Ryan KESLER - 0:1
     
    06:11
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Velká nedůslednost v obraně domácích přináší Anaheimu vedení. Dvě vteřiny před návratem vyloučeného domácího hráče sice Bobrovskij vyrazil zblízka střelu Rakella, když se roztáhl na čáře, ale na dorážku RYANA KESLERA u své levé tyče už byl zákonitě krátký. Asistence: Rickard Rakell, Kyle Palmieri.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 16. Hartnell (Johansen, Johnson), 28. Johansen (Atkinson), 31. Hartnell (Karlsson, Daňo), 32. Foligno (Morin, Anisimov), 60. Hartnell (Atkinson, Savard) – 7. Kesler (Rakell, Palmieri), 15. Cogliano (Thompson), 31. Beleskey (Perry, Wisniewski)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (McElhinney) – Johnson, Savard, Connauton, Goloubef, Prout, Tjutin – Jenner, Johansen, Atkinson – Foligno, Anisimov, Morin – Hartnell, Karlsson, Daňo – Tropp, Letestu, Boll. Trenér: Todd Richards
    Anaheim Ducks: Gibson (Andersen) – Lindholm, Beauchemin, Despres, Wisniewski, Vatanen, Stoner – Maroon, Getzlaf, Perry – Beleskey, Kesler, Palmieri – Cogliano, Thompson, Silfverberg – Fleischmann, Rakell, Sekáč. Trenér: Bruce Boudreau

    Rozhodčí: Greg Kimmerly, Tim Peel – Darren Gibbs, Steve Miller

    Diváci: 14044
    bahis siteleri