Boston – Anaheim 2:3 (po pr.) | Buffalo – Arizona 3:4 (po pr.) | NY Islanders – Los Angeles 2:3 (kon.)
Washington – New Jersey 3:2 (po pr.) | Carolina – Pittsburgh 5:2 (kon.) | Ottawa – NY Rangers 1:5 (kon.)
Detroit – San Jose 4:6 (kon.) | Tampa – Nashville 2:3 (kon.) | Toronto – Florida 1:4 (kon.)
Winnipeg – Montreal 5:2 (kon.) | Vancouver – Colorado 1:4 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
4:6 (2:3, 0:0, 2:3)
San Jose Sharks
Pátek 27.03.2015, 00:30 • Joe Louis Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:19
    Ano, Petr Mrázek zůstává na střídačce.
    MARLEAU - 4:6
     
    58:43
    San Jose právě vstřelilo branku!
    PATRICK MARLEAU přetlačil na modré čáře Niklase Kronwalla. Následně nebylo co řešit. Druhý gól pro pětatřicetiletou oporu Žraloků v dnešním utkání je zároveň pojistkou k vítězství. Tohle už si hosté utéct nenechají. Asistence: Tomáš Hertl, Logan Couture.
     
    58:21
    Mrázek spěchá na střídačku. Domácí to zkoušejí v šesti.
     
    55:31
    Vyloučení na obou stranách. Marc-Edouard Vlasic (SJS) a Justin Abdelkader se pustili do menší výměny názorů. Oba dostávají 2 minuty za hrubost. Bude se pokračovat ve čtyřech na obou stranách.
     
    53:54
    Paráda českých hokejistů. Po perfektně sehrané akci 3 na 2 zakončoval Tomáš Hertl. Jeho svižnou střelu zápěstím si Petr Mrázek vychutnal a vytasil se s ukázkovým semaforem!
     
    52:51
    "Let's go Red Wings," zní Arenou. Domácí fanoušci si žádají vyrovnání.
     
    49:59
    Tak to je ideální příležitost k vyrovnání skóre. Patrick Marleau (SJS) zahákoval Drewa Millera a nemůže následovat nic jiného než vyloučení.
    ZETTERBERG - 4:5
     
    47:27
    Detroit právě vstřelil branku!
    No to je mi zase třetina. Po zmatku před brankovištěm se prosazuje HENRIK ZETTERBERG, kterému puk nešťastně přiťukl Joe Thornton. Hostující forvard při snaze odpálit puk do bezpečí, jej vysekl Niemimu zpod lapačky. Trma vrma, vypadalo to spíše, že poslední se dotkl puku Justin Abdelkader, ale každopádně domácí snižují... Tak přeci jen byl oficiální zápis o utkání upraven a do kolonky střelců statistici zapsali jméno JUATINA ANDELKADERA. Asistence: Jonathan Ericsson, Niklas Kronwall.
    MARLEAU - 3:5
     
    44:56
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Téměř z totožné pozice jako Couture skóruje také PATRICK MARLEAU. Pětatřicetiletý útočník zamířil přesně do Mrázkova podpaží. Určitě se tahle střela chytat dala, ale máslo na hlavě mají především domácí obránci, kteří vystřídali v ten nejhorší možný okamžik. Marleau tak při zakončení neměl společnost. Asistence: Brent Burns.
    WEISS - 3:4
     
    43:49
    Detroit právě vstřelil branku!
    Ano vyhrané vhazování v útočném pásmu a co z toho je. STEPHEN WEISS doráží nahození Brendana Smithe, které ještě před ním stihl tečovat Teemu Pulkkinen, za bezmocného Niemiho. Asistence: Brendan Smith, Teemu Pulkkinen.
    COUTURE - 2:4
     
    40:31
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Chybná rozehrávka domácích. K puku se dostal LOGAN COUTURE a prokázal, že má rychlé zápěstí. Trefuje se přesně k pravé tyči. Hosté podobně jako v první třetině skórují v úvodu dějství. Asistence: Patrick Marleau.
     
    38:01
    Justin Abdelkader v luxusní pozici mezi kruhy pořádně napřáhl. Antti Niemi si proti němu vyjel a zmenšil mu střelecký úhel na minimum. Dobře udělal. Puk ho plácl do hrudi.
     
    34:51
    Ten vrací zpátky Židlickému. Osmatřicetiletý bek neváhal a vypálil k pravé tyči. Niemi měl zakrytý výhled a také pořádnou porci štěstí. Puk míjí cíl o centimetry!
     
    27:50
    Marek Židlický (DET) zpracoval u mantinelu Chrise Tierneyho. Hokejka v obou rukách, bum ji o záda Tierneyho, není co řešit – dvě minuty za krosček.
     
    21:03
    Jasné podražení. Joe Thornton (SJS) dostává 2 minuty za jednoznačný faul. Pětatřicetiletý matador ani neprotestuje. Svého prohřešku si je vědom.
     
    20:01
    Má předtucha se naplňuje. Happy birthday, Jimmy Howard. Do branky od druhé třetiny nastupuje český brankář Petr Mrázek.
     
    18:52
    A zazvonila nám pravá tyč za hostujícím brankářem! Teemu Pulkkinen střílel tvrdě bez přípravy a nechyběl mnoho.
     
    17:56
    Joe Pavelski (SJS) odchází na trestnou lavici. Od sudího dostává 2 minuty za držení. Provinil se v souboji s Rileym Sheahanem.
    TIERNEY - 2:3
     
    16:02
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tak to je strašidelný narozeninový den domácího brankáře. CHRIS TIERNEY nahazuje puk zpoza branky, puk se odráží nejspíše od brusle Joakima Anderssona mezi Howardovy betony. Hodně smolný moment. Hosté se opět ujímají vedení. Asistence: Tommy Wingels, Mirco Mueller.
    TATAR - 2:2
     
    11:44
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hrůzostrašná rozehrávka hostů. Puk se po nepřesném pasu jednoho z obránců dostal až na hokejku Dannyho DeKeysera, který jej chvíli potáhl a poté tvrdě vypálil. Do jeho dělovky vložil hokejku TOMÁŠ TATAR a decentní tečí zaznamenává již svůj 27. úspěšný zásah v této sezóně. Je vyrovnáno! Asistence: Danny DeKeyser.
    JURČO - 1:2
     
    10:04
    Detroit právě vstřelil branku!
    Tak to je blesková odpověď Rudých křídel. Trmu vrmu v brankovišti Niemiho ukončuje dorážkou za bezmocného brankáře TOMÁŠ JURČO. Před brankovištěm a v něm v jedno chvíli šermovalo se svými holemi hned sedm borců. Úspěšný byl jen jeden – slovenský mladík, který tak dostává domácí na dostřel jednoho gólu. Asistence: Danny DeKeyser.
    NIETO - 0:2
     
    09:15
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Achich ouvej, tak takhle si Jimmy Howard jistě svůj narozeninový den nepředstavoval. MATT NIETO zůstal na malý okamžik nikým neatakován v prostoru před brankovištěm. Rychle zpracoval puk, nastřelil jej do pravé tyče, od ní se puk odrazil Howardovi do ramene, na beton a za čáru. Hosté se ujímají dvoubrankového vedení. Asistence: Chris Tierney, Mike Brown.
     
    03:31
    Máme tu první vyloučení. Joe Thornton (SJS) to s bráněním Henrika Zetterberga přehnal a od sudího dostává 2 minuty za sekání.
    VLASIC - 0:1
     
    00:19
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hned první střela v utkání znamená změnu ve skóre. MARC-EDOUARD VLASIC nahazuje puk od modré čáry směrem na Howarda, který jeho nahození pouští za svá záda. Vypadá to, že brankář domácích měl zakrytý výhled. Asistence: Melker Karlsson.

    Pavel Zeman

    Branky a nahrávky: 11. Jurčo (DeKeyser), 12. Tatar (DeKeyser), 44. Weiss (Smith, Pulkkinen), 48. Abdelkader (Ericsson, Kronwall) – 1. Vlasic (Karlsson), 10. Nieto (Tierney, Brown), 17. Tierney (Wingels, Mueller), 41. Couture (Marleau), 45. Marleau (Burns), 59. Marleau (Hertl, Couture)


    Detroit Red Wings: Howard (od 21. Mrázek) – Kronwall, Ericsson, DeKeyser, Quincey, Br. Smith, Židlický – Abdelkader, Zetterberg, Nyquist – Helm, Sheahan, Tatar – Miller, Glendening, Jurčo – Weiss, Andersson, Pulkkinen
    San Jose Sharks: Niemi (Stalock) – Vlasic, Braun, Hannan, Burns, Dillon, Mueller – Pavelski, Thornton, Karlsson – Nieto, Couture, Wingels – Marleau, Tierney, Hertl – Tarasov, Be. Smith, Goodrow

    Rozhodčí: O’Halloran, St. Pierre – Galloway, Heyer
    bahis siteleri