Boston – Anaheim 2:3 (po pr.) | Buffalo – Arizona 3:4 (po pr.) | NY Islanders – Los Angeles 2:3 (kon.)
Washington – New Jersey 3:2 (po pr.) | Carolina – Pittsburgh 5:2 (kon.) | Ottawa – NY Rangers 1:5 (kon.)
Detroit – San Jose 4:6 (kon.) | Tampa – Nashville 2:3 (kon.) | Toronto – Florida 1:4 (kon.)
Winnipeg – Montreal 5:2 (kon.) | Vancouver – Colorado 1:4 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
5:2 (1:0, 3:1, 1:1)
Montreal Canadiens
Pátek 27.03.2015, 01:10 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Adam LOWRY - 5:2
     
    52:22
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jenže v defenzivě Canadiens to dnes výrazně "skřípe"... ADAM LOWRY měl dostatek času na zakončení na hranici brankoviště, že si přehodil puk a bekhendem překonal bezmocného Tokarskiho. Asistence: Michael Frolík a Andrew Ladd.
    Brendan GALLAGHER - 4:2
     
    51:37
    Montreal právě vstřelil branku!
    Tak že by ještě drama? Obránci Jets nyní zapomněli na BRENDANA GALLAGHERA, který dělovkou z mezikruží nedal Pavelcovi žádnou šanci a snižuje na 2:4. Bez asistence.
    Blake WHEELER - 4:1
     
    39:00
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Že Montreal není v takové herní pohodě a že se naopak Winnipegu daří, dokazuje další akce, kdy defenzivu Canadiens "rozebrali" BLAKE WHEELER a Scheifele, kdy prvně jmenovaný dostal parádní přihrávkou na levou stranu a do odkryté branky dává již čtvrtý gól domácího týmu. Asistence: Mark Scheifele a Drew Stafford.
    Tim SLATER - 3:1
     
    29:13
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Dvoubrankové vedení Winnipegu vrací TIM SLATER, který po přihrávce Tlustého z pravé strany dokázal dopravit puk za záda Tokarskiho, byť to bylo nohou, gól platí, oznámil Tim Peel po konzultaci s videocentrem. Asistence: Jiří Tlustý a Lee Stempniak.
    Andrej MARKOV - 2:1
     
    26:46
    Montreal právě vstřelil branku!
    Tentokrát již český gólman inkasuje, po vyhraném vhazování dostává puk na modrou ANDREJ MARKOV, ten si z pravé strany najel více na střed a spíše takovou nenápadnou střelou zaskočil Pavelce v brance Jets. Asistence: David Desharnais.
    Mark SCHEIFELE - 2:0
     
    26:05
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Desharnais si nyní neporozuměl s obráncem Petrym, oba přestali hrát a k puku se tak pohodlně dostal MARK SCHEIFEL, který dokázal z bezprostřední blízkosti překonat Tokarskiho. Asistence: Tyler Myers.
    Dustin BYFUGLIEN - 1:0
     
    12:33
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Přišlo to, co zřejmě přijít muselo, domácí měli velký tlak, který vyústil v první gól. Po zranění do sestavy Jets vracející se DUSTIN BYFUGLIEN doslova propálil Tokarskiho střelou z pravého kruhu pro vhazování a domácí se ujímají vedení. Asistence: Jim Slater a Adam Pardy.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 13. Byfuglien (Slater, Pardy), 27. Scheifele (Myers), 30. Slater (Tlustý, Stempniak), 39. Wheeler (Scheifele, Stafford), 53. Lowry (Frolík, Ladd) – 27. Markov (Desharnais), 52. Gallagher


    Winnipeg Jets: Pavelec (Hutchinson) – Enstrom, Myers, Stuart, Trouba, Pardy, Byfuglien – Ladd, Lowry, Frolík – Stafford, Scheifele, Wheeler – Tlustý, Slater, Stempniak – Thorburn, O'Dell, Halischuk
    Montreal Canadiens: Tokarski (Price) – Markov, Subban, Jemelin, Petry, Beaulieu, Pateryn – Pacioretty, Desharnais, Parenteau – Galchenyuk, Plekanec, Gallagher – De La Rose, Eller, Weise – Prust, Mitchell, Smith-Pelly

    Rozhodčí: Peel, Watson – Kovachik, Cameron

    Diváci: 15 016
    bahis siteleri