F.A. Zole Č. Lípa – Dalmach Turnov 4:4 (kon.) | Česká Lípa – Jablonec n/N 15:0 (kon.) | Arsenal Benešov – Písek 10:2 (kon.)
Radobýl Litoměřice – Mladá Boleslav 3:11 (kon.) | Interobal Plzeň – Litoměřice 6:3 (kon.) | COMBIX Ústí n/L – Boca Chotěboř 6:4 (kon.)
konec
FC Démoni Česká Lípa
15:0 (8:0)
FK GMM Jablonec nad Nisou
Pátek 27.03.2015, 20:00 • SH Česká Lípa • 2. Futsal liga západ
     
    Je za námi jednoznačné utkání, na jehož konci se z vítězství a zisku tří bodů radují Démoni, kteří svého soupeře rozcupovali vysoko 15:0. Díky této výhře Česká Lípa obsadí konečné druhé místo v tabulce. Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost, kterou jste nám během celé sezony věnovali a u online přenosů z futsalu zase někdy na počtenou. (21:24:34)
     
    Konec zápasu.
     
    39:39
    V samotném závěru zápasu trefil tyč také Michálek!
     
    38:31
    Z úhlu postupouval na Vykoukala Bažant, který ale rozezvučel jen brankovou konstrukci. Tato situace však nebude Démony vůbec mrzet.
     
    37:25
    Žďánský nahrál ze strany Jägerovi, jenž střelou z první Vykoukalovu svatyni přestřelil.
     
    36:11
    Démoni právě vstřelili branku!
    Českolipští nadále navyšují už tak velký náskok. Ke střele se teď dostal KAREL KAŇKOVSKÝ, na jehož nepříliš tvrdou ránu Vykoukal nedosáhl. Asistence: Jan Bažant.
     
    35:28
    Démoni právě vstřelili branku!
    Domácí stále nemají dost. Kaňkovský přihrál LUKÁŠI DEMKEMU, jenž zahrál Vykoukalovi na housle, čímž jen stvrdil českolipský koncert. Asistence. Karel Kaňkovský.
     
    34:16
    Démoni právě vstřelili branku!
    Hostitelé rychle rozehráli standardní situaci. Demke nechal balón DANIELU KÝČKOVI, jenž si připsal další zářez na svou střeleckou pažbu. Asistence: Lukáš Demke.
     
    33:20
    Agilní Kýček podnikl rychlý výpad, který překazil až pohotovým zákrokem Vykoukal.
     
    32:01
    Domácí předvedli krásnou kombinaci, na jejímž konci stál Žďánský, který ale mičudu za brankovou čáru nenasměroval.
     
    31:27
    Do branky České Lípy se znovu vrátil Marek Michálek, který se ihned vydal podpořit útok. Démoni tak uzamkli svého soupeře na jeho obranné polovině, ale Vykoukala zatím výrazněji neohrozili.
     
    29:47
    Démoni právě vstřelili branku!
    Démoni jsou při chuti. Další gólovou akci načal Kubelka, jehož úmysl záhy dokončil střelou do prázdné svatyně JAN BAŽANT. Asistence: Matouš Kubelka.
     
    29:08
    Démoni právě vstřelili branku!
    Dopředu vyrazila dvojice Kýček – Demke. Demke už byl sám před Vykoukalem, ale místo zakončení volil přihrávku na DANIELA KÝČKA, pro kterého nebyl žádný problém poslat balón do prázdné klece. Asistence. Lukáš Demke.
     
    28:02
    Kýček se sice uvolnil skrz svého protihráče, ale jeho pokus neměl gólové parametry.
     
    26:45
    Démoni právě vstřelili branku!
    Mikysa na obranné polovině přenechal kulatý nesmysl LUKÁŠI DEMKEMU, který tvrdou střelou završil desítku. Asistence: Lukáš Mikysa.
     
    26:28
    Tým FK GMM Jablonec nad Nisou si vyžádal oddechový čas.
     
    26:16
    Kubelka důrazně dotíral na vyběhnutého Vykoukala, který si balón podržel, ale od mládežnického reprezentanta dostal naloženo od cesty.
     
    24:35
    Suchomel zpracoval dlouhý výhoz od Vykoukala, načež přenechal hrací předmět Kovaříkovi. Ten se sice pokusil o kličku, ale zároveň poslal míč do zámezí.
     
    23:30
    Démoni právě vstřelili branku!
    Bažant při přečíslení dva na jednoho zvolil přihrávku na úplně volného MATOUŠE KUBELKU, který se elegantně zbavil brankáře Vykoukala a dopravil míč do prázdné branky. Asistence: Jan Bažant.

    Michal Šandor

    Branky: 2. Kýček (Mikysa), 5. Kaňkovský (Demke), 6. Mikysa (Kýček), 9. Michálek, 9. Kýček (Kaňkovský), 10. Kýček, 13. Jäger (Bažant), 20. Kaňkovský (Kubelka), 24. Kubelka (Bažant), 27. Demke (Mikysa), 30. Kýček (Demke), 30. Bažant (Kubelka), 35. Kýček (Demke), 36. Demke (Kaňkovský), 37. Kaňkovský (Bažant)

    Karty:   24. Jäger (CLI)


    FC Démoni Česká Lípa: Michálek (10. Chládek)– Kaňkovský, Žďánský, Jäger, Demke, Kubelka, Bažant, Mikysa, Kýček.
    FK GMM Jablonec nad Nisou: Vykoukal – Suchomel, Sedlmajer, Vávra, Kovařík, Scholz, Bláha, Paldus.

    Rozhodčí: Řeháček, Čurda
    bahis siteleri