Vítkovice – VŠB-TU Ostrava 1:4 (kon.) | Pardubice – Ž. Vlci Brno 2:5 (kon.) | Egretta Bílovice n. S. – Rádio Krokodýl Brno 1:8 (kon.)
konec
SK Egretta Bílovice nad Svitavou
1:8 (1:3)
FC Rádio Krokodýl Brno
Pátek 27.03.2015, 20:00 • SH Brno, Bohunice • 2. Futsal liga východ
     
    To je pro dnešek z Bohunic vše. Jsem rád, že jste sledovali přenos z posledního druholigového kola. Budu se na vás těšit někdy příště, na shledanou! (21:11:49)
     
    Zápas je u samého konce. Po kvalitně odehrané první půli Bílovice nemohly už nadále vzdorovat, a tak otěže kompletně převzalo do svých rukou Brno. To se s druhou nejvyšší soutěží rozloučilo vítězně, další ročník totiž zahájí Agromeli v nejvyšší české Chance lize.
     
    Konec zápasu.
     
    39:48
    Fiala daleký centr pokryl. Na středu vybojoval balon hostující celek, avšak času už mu zbývá naprosté minimum.
     
    39:07
    Střele Vrbky nebyl udělen ten pravý směr, proto Agromeli s čistou hlavou odklízí vzniklé problémy.
     
    38:25
    Samostatný únik Michala Toncra skončil vyběhnutím Sýkory, který šel po míči nohama a zpacifikoval skoro stoprocentní příležitost!
     
    37:42
    Zástupce Brna pokoušel přenést hru na opačné křídlo, jenže Vrána neočekával tuhle herní variantu a nezkrotil nabídku.
     
    37:16
    Jeden z dnešních nejaktivnějších střelců je Tomáš Veselovský. Právě tento činitel orazítkoval tyč!
     
    36:16
    Zátaras domácích zastavil Agromeli a sám se uvedl do pohybu. Rychlý přechod končí ranou s nechtěnou trajektorií.
     
    35:33
    U pravé postranní čáry získal míč pod kontrolu Veselovský, aby jej po krátké kombinaci nechal Matyskovi. Akci hlídá Egretta.
     
    34:47
    Sehraný signál Bílovic nevypadal vůbec zle. Hráč střílel z dálky a druhý futsalista clonil, ovšem tahle kooperace nenaplnila vysoká očekávání.
     
    32:50
    Agromeli Brno právě vstřelilo branku!
    Hosté rozebrali defenzivní fázi domácích na malé součástky, akci okořenili přihrávkou do tutové šance a ALEŠ VRÁNA bez ostychu přehodil bezbranného Fialu. Asistence: František Kuldan.
     
    32:10
    Útočnou snahu v sobě probudil i gólman Fiala, jenomže jeho podpora se nestala tím posledním chybějícím dílkem do mozaiky.
     
    31:54
    Teď růžky vystrčila Egretta. Domácí zkusili štěstí dalekonosnou palbou, tu Sýkora stíhal vykrýt.
     
    29:13
    Agromeli Brno právě vstřelilo branku!
    Skvělou parádu si pro diváky připravil LUDĚK PROCHÁZKA, jež prokličkoval kolem bílovických hráčů, poslal je za svoje záda a nízkým padáčkem vylepšil luxusní pozici do dalších minut. Asistence: Tomáš Veselovský.
     
    28:31
    Agromeli Brno právě vstřelilo branku!
    Ani tentokrát Fiala nedokázal ze svého repertoáru vytáhnout správné zakročení. MARTIN NOSKO rozvířil stojaté vody zelené obrany, vyslal dělovku a neomylně upravil skóre. Asistence: Luděk Procházka.
     
    27:21
    Agromeli Brno právě vstřelilo branku!
    Hosté vedou už čtyřgólovým rozdílem zásluhou přesné mušky ALEŠE VRÁNY. Nesmlouvavý projektil proplachtil přes všechny nastavené překážky. Slavící futsalista tak zaznamenává 100. druholigový gól. Asistence: Martin Nosko.
     
    26:40
    Standardní situace Egretty dopadla fiaskem a rychlou protiakci se snažil proměnit Nosko. Střílejícímu pokazil radost brankář.

    Tadeáš Mima

    Branky: 6. Pokorný (Toncr) – 2. Procházka (Outrata), 5. Outrata (Veselovský), 14. Veselovský (Procházka), 24. Vrána (Outrata), 28. Vrána (Nosko), 29. Nosko (Procházka), 30. Procházka (Veselovský), 33. Vrána (Kuldan)


    SK Egretta Bílovice nad Svitavou: Fiala – Maruš, Halahija, Jurka, Rozbořil, Toncr, Vrbka, Zouhar, Pokorný, Trojáček, Valík
    FC Rádio Krokodýl Brno: Sýkora – Outrata, Vrána, Nosko, Veselovský, Procházka, Kuldan, Matyska

    Rozhodčí: Michal Gasnárek, Miroslav Kincl
    bahis siteleri