Přerov – Vítkovice 5:2 (kon.) | Hr. Králové – Sparta 1:5 (kon.) | HC Plzeň – Č. Budějovice 5:3 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
5:2 (0:1, 2:0, 3:1)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 27.03.2015, 09:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Mistrovství ČR - 8. třída
Partner:
     
    55:54
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak nakonec Vítkovice přece jen přidají alespoň symbolickou branku. Střelu JANA VOJTOVIČE z mezikruží sice dokázal Rachůnek ztlumit, ta nakonec přece jen ale skončila v síti. Asistence: Szymon Bieniek.
     
    52:00
    Přerov právě vstřelil branku!
    A další zásah, je to již 5:1! DAVID DOBŠA si krásnou kličkou přes beka směrem na osu hřiště udělal prostor a zamířil přesně mezi betony Dobeše. Asistence: Daniel Indrák.
     
    51:07
    Přerov právě vstřelil branku!
    A Zubři přece jen zužitkovali svůj tlak před brankou Dobeše. Už ve hře pět na pět Přerov tak usilovně dobýval klec vítkovického gólmana, až ADAM POPELKA odražený touš přece jen doklepal za čáru. Asistence: Petr Antoníček.
     
    47:58
    Přerov právě vstřelil branku!
    Ano! DANIEL INDRÁK dokázal v kombinaci se spoluhráči dotlačit puk až záda bezmocného Dobeše, který se jen bezmocně ohlížel na svoje obránce, kteří se před Přerovskými skoro rozestoupili. Asistence: Jan Barveníček.
     
    27:00
    Přerov právě vstřelil branku!
    A tak se vedení ujímají Zubři! A znovu je střelcem JAN ŠAFRÁNEK. Jeho spoluhráč sice z mezikruží napoprvé s kličkou neuspěl, odražený puk ale Šafránek dokázal zamést pod brankáře za čáru – 2:1! Asistence: Petr Antoníček, Adam Popelka.
     
    25:35
    Přerov právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Po nenápadné akci se mezi kruhy k puku dostal JAN ŠAFRÁNEK, jehož nahození zastavuje až síť za Dobešem! Asistence: Petr Antoníček.
     
    03:44
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Teď už ale Rachůnek zasáhnout nedokázal, a aby také ano, vždyť na nádherný blafák JAKUBA KYLNÁRA, který si puk potáhl na vzdálenější tyč, kam také podél betonu brankáře Přerova zakončil, neměl nárok. Asistence: Vojtěch Plánka.

    Lukáš Štěrovský

    Branky a nahrávky: 26. Šafránek (Antoníček), 27. Šafránek (Antoníček, Popelka), 48. Indrák (Barveníček), 52. Popelka (Antoníček), 52. Dobša (Indrák) – 4. Kylnár (Plánka), 56. Vojtovič (Bieniek)


    HC ZUBR Přerov: Rachůnek (Postava) – Zeman, Lukačka, Mlčák, Svozil, Vohrabal – Popelka, Šimanský, Dobša, Indrák "C", Mohapl, Barveníček, Krupa, Šafránek, Antoníček. Trenér: Petr Školoud.
    HC Vítkovice Ridera: Dobeš – Kočí, Popelář, Řehák, Becher, Bieniek, Zapletal "C" – Šánek, Zajíc, Kylnár, Tvrdý, Vojtovič, Pastor, Moškoř, Plánka, Beránek, Vjačka. Trenér: Radoslav Kuřidým.

    Rozhodčí: Král – Kuřítko, Lainka
    bahis siteleri