HC Plzeň – Hr. Králové 6:9 (kon.) | Sparta – Přerov 4:3 (po pr.) | Č. Budějovice – Vítkovice 2:6 (kon.)
po prodl.
HC Sparta Praha
4:3 (1:1, 2:1, 0:1 - 1:0)
HC ZUBR Přerov
Sobota 28.03.2015, 11:00 • Malá hala, Hradec Králové • Mistrovství ČR - 8. třída
Partner:
     
    62:23
    Sparta právě vstřelila branku!
    A Pražené přesilovku využívají. Prakticky z mezikruží se trefuje střelou zápěstím do horní části branky MARTIN HUGO HAŠ – je hotovo! Asistence: Erik Čermák.
     
    58:28
    Přerov právě vstřelil branku!
    Není třeba. DANIEL INDRÁK inkasoval krásnou přihrávku zpoza branky a střelou k pravé tyči a do protipohybu Škorpíka srovnává na 3:3! Asistence: Adam Popelka, Petr Antoníček.
     
    36:25
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta stejně jako u předchozího gólu uplatnila důraz před brankou a doslova dotlačila puk za čáru. Střelou pravděpodobně z dorážky a bezprostřední blízkosti se prosazuje SIMEON GLUZMAN. Asistence: Martin Hugo Haš.
     
    30:20
    Přerov právě vstřelil branku!
    Jako bych to neříkal. ADAM POPELKA se dostal do útočné třetiny, odkud střelou na lapačku z levého kruhu a dnes již svým druhým gólem srovnává skóre na 2:2! Asistence: Jan Šafránek.
     
    28:37
    Sparta právě vstřelila branku!
    Teď se ale Pražané dočkali! Nahození JANA BUREŠE z mezikruží se odrazilo zřejmě od hráče Přerova za záda bezmocného Rachůnka. Bez asistence.
     
    19:55
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak to je studená sprcha pro Přerov! Ten už se nejspíše viděl v kabině, ale Sparta obrovským důrazem před jeho brankou protlačila puk za Rachůnka. jako střelec je označen MARCEL ČÍŽEK. Asistence: Ondřej Pšenička.
     
    18:54
    Přerov právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš, a kdybych to řekl jednou, jako bych to řekl tisíckrát! Po obrovském tlaku Sparty ADAM POPELKA sebral kotouč a ujel do samostatného úniku, v němž si mazaně rozhýbal Škorpíka a poslal puk k tyči! Asistence: Petr Antoníček.

    Lukáš Štěrovský

    Branky a nahrávky: 20. Čížek (Pšenička), 29. Bureš, 37. Gluzman (Haš), 63. Haš (Čermák) – 19. Popelka (Antoníček), 31. Popelka (Šafránek), 59. Indrák (Popelka, Antoníček)


    HC Sparta Praha: Škorpík (Černý) – Lis, Kapoun, Vandirek, Bureš, Krchňák, Kostrhún – Haš, Przymula "C", Pšenička, Čermák, Kasanda, Šubert, Škvarek, Urban, Gluzman, Hašek, Čížek, Simon. Trenér: Jiří Kročák.
    HC ZUBR Přerov: Rachůnek – Lukačka, Mlčák, Vohrabal – Popelka, Šimanský, Dobša, Indrák "C", Mohapl, Barveníček, Krupa, Šafránek, Antoníček. Trenér: Petr Školoud.

    Rozhodčí: Místecký – Coubal, Ovsík
    bahis siteleri