Detroit – Tampa 4:0 (kon.) | Toronto – Ottawa 4:3 (po pr.) | Carolina – New Jersey 3:1 (kon.)
Montreal – Florida 3:2 (po pr.) | St. Louis – Columbus 2:4 (kon.) | Minnesota – Los Angeles 4:1 (kon.)
Colorado – Buffalo 5:3 (kon.) | Vancouver – Dallas 3:4 (po pr.) | NY Rangers – Washington 2:5 (kon.)
Ottawa – Florida 2:4 (kon.) | NY Islanders – Detroit 5:4 (kon.) | Carolina – Boston 1:2 (po pr.)
Nashville – Calgary 2:5 (kon.)
po prodl.
HC Oceláři Třinec
5:4 (0:2, 3:0, 1:2 - 1:0)
HC Sparta Praha
Neděle 29.03.2015, 17:20 • Werk Arena, Třinec (kapacita: 5200 míst) • Generali play off Tipsport extraligy
Předzápasové kurzy
Partner:
    ROTH - 5:4

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    75:06
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři střílejí rozhodující branku a v dnešním strhujícím utkání vítězí! Klepiš přenechal v útočném pásmu puk za sebou Ružičkovi, ten zaznamenal před brankou najíždějícího VLADIMÍRA ROTHA, pro něhož už nebylo problémem nádhernou kombinací ukončit doklepnutím do prázdné branky – 5:4! Asistence: Štefan Ružička, Jakub Klepiš.
     
    73:56
    Třinečtí v oslabení trochu zapomněli na zadní vrátka a Hlinku odstavil před střelou od kotouče až na poslední chvíli Orsava! Mladý útočník Třince se rovnou vydal přímo středem kluziště na branku Novotného! Jeho tempu stíhal Ďaloga a zabránil mu v zakončení čistým způsobem! Hra je přerušena, následuje komerční přestávka.
     
    71:50
    Třinec si zahraje první přesilovku prodloužení. V útoku fauloval Martin Réway (SPA) Rotha u hrazení a je potrestán dvěma minutami za napadení. To může být důležitý moment, anebo taky ne.
     
    71:05
    Ze souboje se puk od Draveckého odrazil přímo do jízdy Polanskému! Toho marně stíhal Kumstát, Polanský vypálil, ale zlomil hůl a puk zamířil vedle!
    Milan DOUDERA - 4:4

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    57:46
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hrňa po souboji s Hlinkou upadl, ale pokračovalo se dál ve hře! Třinec se pohyboval s kotoučem okolo branky, k puku se dostal MILAN DOUDERA, vybruslil si do dobré střelecké pozice a zacílil přesně ke vzdálenější tyči – 4:4! Asistence: Štefan Ružička, Erik Hrňa.
     
    52:49
    Vondrka přihrával před branku, ale cestu puku přerušil svou rybičkou Trončinský. Jaroslav Hlinka (SPA) pak zastavil třinecký brejk faulem a je vyloučen na dvě minuty za podražení. Třinec si po komerční pauze zahraje přesilovku.
     
    51:46
    Na druhé straně však pozor na Spartu! Buchtele se uvolnil v útočném pásmu a nastřelil tyč, Piskáčkovu střelu vyrazil Hrubec před sebe.
     
    46:51
    Orsava se prodral do útočného pásma a byl zastaven faulem. Vyloučen je Adam Polášek (SPA) na dvě minuty za podražení. Ve výhodě pak ještě nebezpečnou ránu Klepiše vyrazil Novotný. Po komerční přestávce začne přesilovka Třince.
    Karel PILAŘ - 3:4

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    44:41
    Sparta právě vstřelila branku!
    Úvod třetí třetiny je tedy pro změnu silně v režii Sparty, která obrací a jde do vedení! Hlinka dostal na brankovišti příliš prostoru, posunul kotouč na KARLA PILAŘE a ten dostrkal puk do branky! Kombinace dvou sparťanských asistentů kapitána končí vedoucím gólem – 3:4! Asistence: Jaroslav Hlinka, Martin Réway.
     
    43:28
    Nepříjemné chvilky pro Oceláře budou pokračovat. Jiří Polanský (TRI) v útočné fázi fauloval Vondrku a odsedí si dvouminutový trest za držení protihráče.
    Michal VONDRKA - 3:3

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    42:18
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta na začátku třetí třetiny vyrovnává a je zpět ve hře! Pilař našel přesnou rozehrávkou MICHALA VONDRKU, který pronikl do útočného pásma a vystřelil okolo noh Trončinského. Hrubec viděl puk na poslední chvíli a gólu už nezabránil – 3:3! Asistence: Karel Pilař, Adam Polášek.
     
    38:37
    Spartě nepomohl ani Juraj Mikuš (SPA), když zahákoval Polanského a odjede si posedět na trestnou lavici na dvě minuty. V signalizované výhodě neuspěl před Novotným Adamským. Třinec si zahraje další přesilovku.
    Erik HRŇA - 3:2

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    35:31
    Třinec právě vstřelil branku!
    Minuty hrůzy pro Spartu zdaleka nekončí a Třinec otáčí skóre na svou stranu! Třinec okamžitě po druhé brance zamkl Pražany a udeřil potřetí! Prostor před brankou si vybojoval ERIK HRŇA a z otočky zacílil přesně do horního růžku brány – 3:2! Bez asistence.
    Jiří POLANSKÝ - 2:2

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    35:06
    Třinec právě vstřelil branku!
    Obrovská euforie ve Werk Areně oznamuje, že je vyrovnáno! Třineckým se povedlo usadit v útočném pásmu, JIŘÍ POLANSKÝ si sjel pro kotouč k mantinelu, dostal se do střelecké pozice a přes clonícího Adamského se příklepem trefil přesně k tyči – 2:2! Asistence: Štefan Ružička, Martin Adamský.
     
    34:25
    Navíc si Oceláři zahrají přesilovou hru, hala je na nohou. Vyloučen byl Vladimír Eminger (SPA) na dvě minuty za podražení.
    Jakub KLEPIŠ - 1:2

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    33:57
    Třinec právě vstřelil branku!
    Teď už to Ocelářům vyšlo a daří se jim snížit jejich ztrátu na Spartu! Linhartův pas z obrany protáhl za obranu Pražanů Hrňa a JAKUB KLEPIŠ jel sám na Novotného! Zvolil kličku doleva, Novotný mu padl pod nohy a třinecký útočník zasunul do prázdné branky – 1:2! Asistence: Erik Hrňa, Tomáš Linhart.
     
    31:59
    Obrovskou šanci zahodili domácí Oceláři! Polanský se protáhl mezi obránci a uvolnil Krepse, který byl sám před Novotným, ale nedokázal za něj protlačit kotouč!
     
    27:01
    Sparta si zahraje přesilovou hru. Jakub Orsava (TRI) při průjezdu do útočného pásma fauloval Poláška a odsedí si čtyři minuty za vysokou hůl v obličeji sparťana. Rýsuje se dlouhá početná výhoda Pražanů.
     
    26:23
    Oba týmy hrají ve čtyřech a více prostoru na ledě vyhovuje Spartě. Ďaloga se protáhl po pravé straně a zaměstnal Hrubce. Dojíždějícího Cingela poslal na mantinel Roth a bude se vylučovat. Na trestnou lavici odjíždějí na čtyři minuty za hrubost Štefan Ružička (TRI) s Robertem Saboličem (SPA) kvůli následné roztržce. Po komerční přestávce se bude pokračovat ve čtyřech na obou stranách.
     
    25:43
    Přibyl nestihl dosprintovat puk před Hrubcem a zasypal ho při zabrzdění ledovou sprchou. Potrestáni jsou jen Tomáš Linhart (TRI) a Miroslav Forman (SPA). Oba si odsedí dvě minuty za hrubost. Po Přibylově dobrzdění se totiž strhla potyčka.
     
    23:27
    Teď jde Třinec do čtyř a za tři sekundy rozehraje oslabení. Na dvě minuty byl vyloučen Lukáš Žejdl (TRI) za hru vysokou holí.
     
    21:49
    Přesilovka mohla pro Oceláře začít tím nejlepším způsobem, ale Klesla trefil jen horní tyč branky! O chvilku později už střílel mnohem nepřesněji.
     
    21:30
    Polanský vybojoval kotouč pro sebe a následně byl u mantinelu faulován. Jan Buchtele (SPA) je i přes protesty potrestán dvěma minutami za hákování.
    Miroslav FORMAN - 0:2

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    19:04
    Sparta právě vstřelila branku!
    Gólem do šatny zvyšují Holešovičtí své vedení! Buchtele zavezl puk do útočného pásma a dvakrát se pokusil o střelu. Později se puk přes Přibyla dostal až k MIROSLAVU FORMANOVI, který už jej z pravého kruhu propasíroval za Hrubce – 0:2! Asistence: Daniel Přibyl.
     
    17:43
    Ružička to vzal na sebe, zavezl puk do útočného pásma a přihrál do skvělé pozice Hrňovi! Nejlepší střelec Třince v základní části střílel z první, jenže mu střela vůbec nesedla!
     
    16:25
    Třinečtí krušné chvilky přečkali a po devatenácti sekundách si oni samí zahrají přesilovku. Vyloučen byl Lukáš Pech (SPA), a to na dvě minuty za sekání.
     
    15:48
    Sparta hraje svou přesilovku skvěle! Hlinka nabil Poláškovi, jehož první ránu vyrazil Hrubec a podruhé zvonila horní tyč! Ránu do tyče z podobného místa vyslal Polášek už včera.
     
    14:44
    První vyloučení přichází po trošku kuriózní situaci. Na trestnou lavici musí Antonín Pechanec (TRI), který podle rozhodčích bránil gólmanovi Novotnému ve hře. Jinými slovy, Novotný při průjezdu Pechance před bránou Sparty upadl.
     
    14:04
    Zatím svou největší příležitost teď neproměnili domácí Oceláři! Polanský bekhendovou žabkou nalezl před brankou volného Draveckého! Tomu však střelecký úhel Novotný podstatně zmenšil a puk ukryl ve výstroji!
    Jan BUCHTELE - 0:1

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    04:12
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané využívají nepřehledné situace před brankou Hrubce a po čtyřech minutách jdou do vedení! JANU BUCHTELEMU se první pokus o zasunutí kotouče do brány nepodařil, ale puk se mu příhodně znovu odrazil přímo na hůl a podruhé už útočník Sparty mířil přesně do horního rohu – 0:1! Asistence: Daniel Přibyl, Miroslav Forman.

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 34. Klepiš (Hrňa, Linhart), 36. Polanský (Ružička, Adamský), 36. Hrňa, 58. M. Doudera (Ružička, Hrňa), 76. Roth (Ružička, Klepiš) – 5. Buchtele (Přibyl, Forman), 20. Forman (Přibyl), 43. Vondrka (Pilař, Polášek), 45. Pilař (Hlinka, Réway)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Roth, Klesla (C), Galvas (A), Linhart, Trončinský, M. Doudera, Foltýn – Hrňa, Klepiš, Ružička – Žejdl, Kreps, Orsava – Dravecký, Polanský (A), Adamský – Cienciala, Pechanec, Matuš – Růžička. Trenér: Jiří Kalous.
    HC Sparta Praha: Novotný (Janus) – Ďaloga, Mikuš, Pilař (A), Polášek, Piskáček, Barinka, Eminger – Kumstát, Pech, Vondrka – Réway, Hlinka (A), Rolinek (C) – Forman, Přibyl, Buchtele – Sabolič, Cingel, Dvořáček – Černoch. Trenér: Josef Jandač.

    Rozhodčí: Pavel Hodek, Robin Šír – Petr Blümel, Milan Kis

    Diváci: 5200 (vyprodáno)
    bahis siteleri