Hr. Králové – Č. Budějovice 6:3 (kon.) | Přerov – HC Plzeň 2:3 (po pr.) | Vítkovice – Sparta 2:5 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
6:3 (5:1, 1:0, 0:2)
HC Motor České Budějovice
Neděle 29.03.2015, 08:30 • Malá hala, Hradec Králové • Mistrovství ČR - 8. třída
Partner:
     
    48:24
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Příště už spekulovat nebudu. Motor snižuje na 6:3 a rodí se tu drama. Jako střelec je označen MATOUŠ HRUBEC, který překonal Ševců z bezprostřední blízkosti. Asistence: Matěj Fríd, Matyáš Grossmann.
     
    45:20
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A Jihočeši využívají přesilovku! Takřka z mezikruží se střelou nad lapačku prosazuje PETR BARTOŠ. Asistence: Martin Beránek, Štěpán Procházka.
     
    32:33
    Hradec právě vstřelil branku!
    Bleskové využití přesilovky. JAKUB MYŠKA inkasoval přesný pas na mezikruží, odkud střelou z voleje poslal puk do sítě Motoru! Asistence: Tomáš Müller.
     
    19:48
    Hradec právě vstřelil branku!
    To už ale neplatí. Z následného protiútoku udeřil znova Hradec! Odražený puk se dostal k MATĚJI MORONGOVI, který ho střelou z mezikruží, skrytou mezi bruslemi bránících hráčů, posílá do branky! Grgurič neměl šanci cokoliv vidět! Bez asistence.
     
    17:43
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hodně šťastná trefa KARLA BREJCHY, na to se historie neptá. Zmiňovaný hráč z levého kruhu jen tak plácl do puku, který Grgurič ramenem vyrazil. Jenže jenom nad sebe, takže kotouč zapadl po ladném oblouku do branky Motoru – 4:1. Asistence: Martin Nedomlel.
     
    08:16
    Hradec právě vstřelil branku!
    Motor se ani nestačil zformovat v plném počtu hráčů, a už inkasoval znovu! Morong ujel podél mantinelu a bekhendem předložil puk VOJTĚCHU SÍLOVI, jenž dával prakticky do prázdné brány. Asistence: Matěj Morong.
     
    07:03
    Hradec právě vstřelil branku!
    A drama evidentně nekončí, Královští lvi totiž otáčejí skóre! Malý důraz beků motoru na vlastním brankovišti měl za následek to, že se k puku probojoval opět PETR POPPEL, který kotouč procedil skrze výstroj gólmana motoru za brankovou čáru! Asistence: Matěj Morong.
     
    05:46
    Hradec právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Jako gólová se ujala střela PETRA POPPELA, jenž pálil z podobného místa jako před chvílí Beránek. Asistence: Jan Klodner.
     
    04:11
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Přesilovka ale Lvům moc nevyšla. MARTIN BERÁNEK v úniku střelou bekhedem z mezikruží překonává Ševců a Motor vede 1:0. Asistence: Jiří Dvořák.

    Lukáš Štěrovský

    Branky a nahrávky: 6. Poppel (Klodner), 8. Poppel (Morong), 9. Síla (Morong), 18. Brejcha (Nedomlel), 20. Morong, 33. Myška (Müller) – 5. Beránek (Dvořák), 46. Bartoš (Beránek, Procházka), 49. Hrubec (Fríd, Grossman)


    Královští lvi Hradec Králové: Ševců (49. Novotný) – Řehák, Junek, Sajdl, Myška, Bárta, Kašpar, Klodner "C" – Brejcha, Nedomlel, Záliš, Poppel, Síla, Pirkl, Müller, Doležal, Naar, Dudek, Morong. Trenér: Jiří Janoušek ml.
    HC Motor České Budějovice: Grgurič (21. Vacek) – Procházka "C", Šťastný, Dekret, Voráček, Dvořák, Janoušek, Mojžíš – Brousek, Fríd, Grossmann, Beránek, Welser, Toman, Bartoš, Hrubec, Bernat, Šuhaj, Čížek. Trenér: Aleš Dvořák

    Rozhodčí: Slavík – Gabriel, Prášek
    bahis siteleri