Košice – Banská Bystrica 3:0 (kon.)
konec
HC Košice
3:0 (2:0, 1:0, 0:0)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Středa 01.04.2015, 17:00 • Steel aréna, Košice • Tipsport Liga (SR) play-off
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jiří BICEK - 3:0
     
    37:12
    Košice dali gól!

    Domáci hokejisti vyhrávajú už trojgólovým rozdielom. Postaral sa o to JIŘÍ BICEK, ktorý najskôr odviedol kus práce pri bránke, následne sa pred ňu sám presunul a Sujovu prihrávku zúžitkoval dokonale. Asistencie: Jakub Suja a Marek Bartánus.
    Juraj CEBÁK - 2:0
     
    13:08
    Košice dali gól!

    Domáci už po niekoľkých sekundách využívajú presilovú hru a dostávajú sa do vedenia o dva góly! JURAJ CEBÁK tentokrát svoju šancu zúžitkoval bravúrne, keď spracoval prihrávku pri hranici ľavého kruhu a prepálil všetko, čo mu stálo v ceste. Asistencie: Peter Sojčík, Adam Lapšanský.
    Jakub SUJA - 1:0
     
    04:18
    Košice dali gól!

    Košičania sa ujímajú vedenia! Domáci hokejisti potvrdili nepísané pravidlo nedáš – dostaneš, prevzali si puk, presunuli sa do útoku a nenápadne vystrelili. O úspech sa postaral JAKUB SUJA, ktorý prenechaný puk od Biceka nekompromisne prepálil za Corbeila. Asistencie: Jiří Bicek a Peter Sojčík.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 5. Suja (Bicek, Sojčík), 14. Cebák (Sojčík, Lapšanský), 38. Bicek (Suja, Bartánus)


    HC Košice: Hylák (Melicherčík) – Štrbák, Jánošík, Šeda, Philipp, Macejko, Cebák, Drgoň – Jenčík, Bartoš, Spilar – Sojčík, Hrnka, Lapšanský – Bartánus, Suja, Bicek – Bondra, Chovan, Kutálek, Hinďoš
    HC´ 05 Banská Bystrica: Corbeil (Andersson) – Čížek, Rosandič, Gründling, Guimond, Kousalík, Bambúch, Preisinger, Jaborník – Surový, Handzuš, Hudec – White, Kytnár, Kudrna – Kafka, Heizer, Handlovský – Lamper, Matoušek, Kadura

    Rozhodčí: T. Orolín, Kubuš – Gajan, Smrek

    Diváci: 7373
    bahis siteleri