Buffalo – Toronto 4:3 (kon.) | Pittsburgh – Philadelphia 1:4 (kon.) | Anaheim – Edmonton 5:1 (kon.)
San Jose – Colorado 5:1 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
4:3 (1:1, 1:2, 2:0)
Toronto Maple Leafs
Čtvrtek 02.04.2015, 01:30 • First Niagara Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Matt ELLIS - 4:3
     
    43:14
    Sabres právě vstřelili branku!
    Tak to je pro hosty velká sprcha. Domácí otáčejí vývoj utkání a opět se dostávají do vedení. MATT ELLIS dostal přesnou kolmici do pravého kruhu, neunáhlil se a krásnou kličkou do bekhendu překonal Berniera. Asistence: Nikita Zadorov a Brian Gionta.
    Matt MOULSON - 3:3
     
    41:33
    Sabres právě vstřelili branku!
    A domácí přesilovou hru využívají! Gionta krásně poslal puk za branku, kde byl volný Larsson, ten ještě přiťukl kotouče před branku na nikým nechráněného MATTA MOULSONA, který střelou z první prostřelil Berniera a vyrovnal. Asistence: Johan Larsson a Brian Gionta.
    Cody HODGSON - 2:3
     
    33:54
    Sabres právě vstřelili branku!
    A během třiceti vteřin je stav opět jen o branku. K zakončení se dostal CODY HODGSON, který se svým bekhendovým zakončením snížil opět na rozdíl jediné branky. Asistence: Andre Benoit a Philip Varone.
    Nazem KADRI - 1:3
     
    33:24
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Opět se zde ukázalo pravidlo "Nedáš, dostaneš". Domácí měli obrovský tlak, ale pak se puku ujal NAZEM KADRI, který prokličkoval po levé straně a krásnou střelou k tyči zvýšil na dvoubrankový rozdíl. Asistence: Roman Pánik.
    James VAN RIEMSDYK - 1:2
     
    20:49
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je naprosto rychlá branka ve druhé třetině. Kessel poslal puk na JAMESE VAN RIEMSDYKA, který svojí následnou bekhendovou střelou mezi betony otočil vývoj utkání. Asistence: Phil Kessel a Tyler Bozak.
    Eric BREWER - 1:1
     
    16:41
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A máme vyrovnáno! Po přihrávce na modrou se k puku dostal ERIC BREWER, který vůbec neváhal a prudkou střelou poslal puk za záda Lindbacka. Před brankou perfektně stínil Riemsdyk. Asistence: Phil Kessel a Tyler Bozak.
    Zac DALPE - 1:0
     
    06:48
    Sabres právě vstřelili branku!
    Hosté si počínali v útoku v celku na výbornou, ale následný protiútok domácích přináší branku. Dobře postavený byl v před brankovém prostoru ZAC DALPE a jeho následné bekhendové zakončení mezi betony otevřelo skóre utkání. Dalpe si připisuje první branku v letošní sezoně. Asistence: Matt Ellis a Andrej Meszároš.

    Adam Soukup

    Branky a nahrávky: 7. Dalpe (Ellis, Meszároš), 34. Hodgson (Benoit, Varone), 42. Moulson (Larsson, Gionta), 44. Ellis (Zadorov, Gionta) – 17. Brewer (Kessel, Bozak), 21. Riemsdyk (Kessel, Bozak), 34. Kadri (Pánik)


    Buffalo Sabres: Lindback (Makarov) – Weber, Bogosian, Zadorov, Benoit, Strachan, Meszároš – Moulson, Larsson, Ennis – Foligno, Grigorenko, Gionta – Deslauriers, Varone, Dalpe – Kaleta, Ellis, Hodgson
    Toronto Maple Leafs: Bernier (Reimer) – Brewer, Phaneuf, Gardiner, Rielly, Erixon, Brennan – Riemsdyk, Bozak, Kessel – Komarov, Kadri, Lindstrom – Booth, Smith, Lupul – Pánik, Sill, Bailey

    Diváci: 19 070
    bahis siteleri