Helas Brno – Chrudim 1:4 (kon.) | Slavia – Balticflora Teplice 1:11 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
1:11 (1:6)
FC Balticflora Teplice
Čtvrtek 02.04.2015, 20:00 • SH Slavia Praha • Play off 1. futsal ligy
Předzápasové kurzy
     
    Balticflora vykradla slavistický Eden, odkud si odváží jednoznačné vítězství 11:1. O jejím postupu již v tuto chvíli prakticky nikdo nepochybuje, své vynikající výkony musí potvrdit ve třetím střetnutí na domácí půdě. Příjemný večer přeje Petr Dejnožka. (21:19:46)
     
    Konec zápasu.
    Michal HOLÝ - 1:11
     
    39:27
    Teplice právě vstřelily branku!
    Hřebíček do rakve zatloukl také slavistický gólman, který špatně odhadl centrovaný balon a zadarmo nabídl druhou branku v zápase MICHALOVI HOLÉMU, který hlavou uklidil míč do sítě – 1:11!
     
    39:06
    Rozeběhlo se závěrečných šedesát vteřin druhého čtvrtfinále, Teplice se mohou radovat ze druhého vítězství v sérii.
     
    38:00
    Teplice právě vstřelily branku!
    Přesně dvě minuty před koncem utkání se Balticflora dočkala desáté trefy! Na levé straně dostal přesnou přihrávku JIŘÍ NOVOTNÝ, který po rychlé kličce po zemi prostřelil náhradního slavistického gólmana – 1:10!
     
    37:33
    Dočkají se fandové Teplic zakulacení desítky? Balticflora se o to soustavně snaží, zatím ji ale chybí i potřebná dávka pověstného štěstí.
     
    37:11
    Domácí se marně snaží atakovat rozehrávku teplických futsalistů, na nich je ale vidět velký klid a spokojenost s výsledkem.
     
    36:07
    Balticflora sehrává své akce, jak se říká, až do kuchyně, vytoužené desítky se ale zatím nedočkala! Zakončení Marcela téměř z brankové čáry nepochopitelně minulo vzdálenější tyč a skončilo v autu!
     
    35:29
    Teplická převaha je i nyní velmi značná, na branku Rodingera míří jeden útok za druhý. I přesto je domácí hlasatel optimistický a vyzývá sešívané fandy k podporování potápějící se slavistické lodi.
     
    35:12
    Teplice si vybírají time out!
     
    34:54
    Po červené kartě se mezi tři tyče Slavie postavil Dominik Rodinger, který pouze přihlížel, jak za jeho zády zaduněla po střele Zdeňka Slámy tyčka!
     
    34:27
    Hra se znovu přesunula před slavistickou branku, Tepličtí se snaží vymyslet další lišácké zakončení a dokonat desítku.
     
    33:30
    Po využité početní výhodě se Balticflora zatáhla a nechává svého soupeře v klidu kombinovat. Příliš dlouho to však sešívaným nevydrželo.
    Michal HOLÝ - 1:9
     
    32:16
    Teplice právě vstřelily branku!
    Tentokrát již MICHAL HOLÝ dostal v přesilové hře spoustu prostoru k tomu, aby z první zakončil za záda přesouvajícího se slavistické brankáře a přiblížil Balticfloru desítce – 1:9!
     
    31:57
    Brankář Bartůněk naprosto suverénně vyjel mimo pokutové území, skluzem poslal k zemi Michala Holého! Sudí okamžitě vytáhl z kapsičky červenou kartu!
     
    31:48
    Samostatný průnik Brychty končí slavistickým neúspěchem, balon se totiž domácímu hráči zamotal mezi nohama.
     
    31:24
    I nadále ukrajujeme z utkání další minutky, Tepličtí se již tak vehementně dopředu neženou.
     
    30:43
    Jeronimo přiklepl balon na Marcela, jehož rána z otočky vyprášila Bartůňkovy rukavice.
     
    30:09
    Druhý poločas se překlopil do své druhé poloviny. V tuto chvíli jde pouze o to, kolik gólů bude činit rozdíl na konci dnešního střetnutí.
     
    29:43
    Giva tentokrát zkusil zakončit z levé strany, pozorní obránci mu ale jeho pokus včas zablokovali.
     
    28:46
    Utkání se hraje hodně svižně, Tepličtí mají jednu šanci za druhou. Slavia spoléhá zejména na rychlé protiútoky, které ale bez větších potíží hasí gólman Jeronimo.
     
    28:26
    Následně si ve stejném souboji lépe počínal slavistický brankář, který brzkým skluzem sebral Marcelovi devátou radost.
    Soares MARCELO - 1:8
     
    27:43
    Teplice právě vstřelily branku!
    Potlesk za ukázkovou kličku si vysloužil teplický MARCELO, který se zbavil vybíhajícího slavistického brankáře a pohodlnou střelou do odkryté klece poosmé rozjásal skupinku teplických fanoušků – 1:8!
     
    27:06
    Novotný byl poslán k zemi, Balticflora má čas přichystat zajímavou standardní situaci.
     
    26:26
    Po dvou rozích Teplice ostřelují branku Slavie ze všech stran, domácí čtveřice v čele s Bartůňkem zatím soustavně odolává.
     
    26:07
    Hraje se ve středu hřiště, více míč na svých sálovkách pochopitelně drží tepličtí futsalisté.
     
    24:56
    Marcelo se snažil o hodně efektní zakončení, když se ze stoje pokusil přehodit slavistického brankáře! Jeho myšlenka mu sice vyšla, balon ale nakonec doskákal těsně mimo!
     
    24:07
    Je vidět, že Teplice začínají pomalu šetřit síly, domácí outsider se totiž usadil před jejich brankou. Vytěží něco z rohového kopu?
     
    23:22
    Brychotovo zakončení z ostrého úhlu přineslo poklidný zákrok teplického brankáře, následuje kombinace Balticflory na polovině soupeře.
     
    22:53
    Roh sešívaných vypadal zprvu hodně zajímavě, nakonec ale žádné nebezpečí před brankou Jeronima nepřinesl.
     
    22:18
    Tepličtí mají i v průběhu druhé půle výrazně navrch, skóre s největší pravděpodobností poroste zejména na jejich straně.
    Joao GIVA - 1:7
     
    21:35
    Teplice právě vstřelily branku!
    Výsledek z prvního čtvrtfinále budiž vyrovnán! JOAO GIVA dostal přihrávku na střed hřiště, brankář Bartůněk ji nepřečetl a na lehkou střelu hrajícího kouče již zareagovat nedokázal – 1:7!
     
    21:17
    Úvodní minuta druhé půle nic zajímavého ani před jednou brankou nepřinesla. Bartůněk i Jeronimo si připsali po jednom zákroku.
     
    20:01
    Začal druhý poločas.
     
    Úvodní poločas byl v jednoznačné režii favorizovaných Teplic, které si naprosto suverénně kráčí pro druhé vítězství v sérii. Slavia příliš nevzdorovala a ve druhé půli se bude snažit o to, aby neodešla ze zápasu s dvojciferným číslem na počtu inkasovaných branek.
     
    20:00
    První poločas skončil.
    Michal SALÁK - 1:6
     
    19:14
    Teplice právě vstřelily branku!
    Poslední slovo před přestávkou ale chtějí mít Tepličtí! MICHAL SALÁK se s míčem šikovně vytočil na pravé straně a ranou po zemi překonal jen přihlížejícího slavistického brankáře Bartůňka – 1:6!
     
    18:37
    Dobrým forčekinkem nyní mužstvo z Prahy drží Teplic daleko od vlastní branky. Uvidíme, jak dlouho jim to vydrží.
     
    17:55
    Slavistické mužstvo po vstřelené brance ožilo a snaží se ještě něco s nepříznivým vývojem střetnutí udělat.
     
    17:21
    Teplický trenér Giva si po inkasované brance vyžádal oddychový čas!
    Michal VEJVODA - 1:5
     
    17:21
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak domácí se do přestávky přece jen prosazují a musíme poznamenat, že se také jednalo o velmi pohlednou branku! Perfektní průnik Pavla Radoše zakončil prakticky do prázdné branky MICHAL VEJVODA – 1:5!
     
    16:47
    A do třetice v krátké době mohl do skóre promluvit Kovács, tentokrát zakončoval ve skluzu z levé strany. Slavistický gólman se stihl přesunout a zabránit šesté trefě v jeho síti.
     
    16:03
    Sešívaní se usadili na polovině svého soka, po nepřesné přihrávce ale přenechali balon znovu pro Teplické.
     
    15:18
    A znovu v hlavní roli český reprezentant Kovács, jeho rána z voleje v akrobatické pozici tentokrát skončila na boční síti domácí branky.
     
    14:46
    Kombinace Teplic vede na půlící čáře Jeronimo, do nebezpečnější šance se ale velký favorit prozatím nedokáže dostat.
     
    13:57
    Dobrý postup Michal Kovács zakončil přetaženým lobem, který se nakonec zastavil až na horní síti slavistické branky. Balticflora je vzápětí znovu s balonem na domácí polovině.
    Henrique MARCIO - 0:5
     
    12:49
    Teplice právě vstřelily branku!
    O několik později si teplický střelec již spravil chuť a zaokrouhlil vedení svého týmu na 5:0! MARCIO se z ničeho nic objevil v postupu sám na branku, se zakončením se nepáral a Bartůňkovi nedal žádnou šanci zareagovat – 0:5!
     
    12:21
    Jak je pro Teplice typické, kombinují i s brankářem Jeronimem na polovině soupeře. Vytěžily z toho zakončení Marcia, které ale nebylo úplně nejpřesnější.
     
    11:47
    Úvodní utkání série vyhrál vítěz základní části 7:1, k podobnému výsledku má zatím rozhodně nakročeno. Střela Slámy tentokrát z levé strany neměla potřebnou dávku přesnosti.
     
    11:03
    O zapsání do střelecké listiny se pokusil také Zdeněk Sláma, jeho střela ale nabrala velkou výšku a nakonec skončila nad břevnem domácí klece.
     
    10:23
    Balticflora znovu ukazuje své kvality, které předvedla již v základní části. Zakončení Carlos Alberta po přihrávce na střed hřiště bravurně zachytil brankář Krajč! Slavia tak drží "pouhý" čtyřbrankový rozdíl!
    Jiří NOVOTNÝ - 0:4
     
    09:31
    Teplice právě vstřelily branku!
    V hlavním městě se nám začíná rodit velký debakl! Namlsaní tepličtí hráči pokračují ve střeleckém koncertu, Marcio tentokrát připravil dobrou pozici pro JIŘÍHO NOVOTNÉHO, který umístil míč přímo mezi nohy Krajče – 0:4!
     
    09:24
    Marcio mohl navýšit vedení teplických futsalistů po přihrávce Jiřího Novotného, jeho zakončení do poloprázdné branky ale zablokoval poslední obránce Slavie na brankové čáře!
     
    08:51
    Domácí se snaží o smysluplnou kombinaci, na polovině Balticflory se ale vždy zdrží jen na malou chvilku. Jeronimo je i po devíti minutách hry bez zákroku.
     
    08:29
    Zatím sledujeme hru pouze na jednu branku, slavisté přišli o šanci na srovnání stavu série hodně rychle.
     
    07:19
    Sidnei si rázem říkal o druhou trefu v dnešním zápase, jeho prudká rána z voleje ale napálil spojnici břevna a tyče!
    Zdeněk SLÁMA - 0:3
     
    05:55
    Teplice právě vstřelily branku!
    Favorit dnešního mače si s domácími rozhodně nebere servítky, po šesti minutách hry vede již rozdílem tří branek! Bleskurychlou kombinaci na jeden dotek zakončil střelou mezi nohy slavistického brankáře ZDENĚK SLÁMA – 0:3!
    Carlos ALBERTO - 0:2
     
    05:10
    Teplice právě vstřelily branku!
    Domácí výběr dostal dobrou příležitost ze standardní situace na polovině soupeře, Míča ale opřel míč pouze do zdi, což Balticflora smrtelně potrestal. Na pravé straně si na přihrávku naběhl CARLOS ALBERTO, který neomylně zakončil přihrávku svého spoluhráče – 0:2!
     
    05:03
    Marcelo vyzkoušel štěstí ostrou ranou z velké dálky, ta mu ale nevyšla podle představ. Slavistický brankář se za balonem pouze v klidu ohlédl.
     
    04:21
    Dnes večer zřejmě příliš různorodý futsal neuvidíme, Tepličtí sáhodlouze kombinují na domácí polovině a snaží se o navýšení vypracovaného vedení.
     
    03:37
    Jenže příliš dlouho se osmý tým základní části u balonu nezdržel, a tak se hra vrací zpět před branku Krajče.
     
    03:09
    Kombinace Balticflory skončila na nepřesném zpracování Saláka, Slavia bude rozehrávat v klidu od vlastní branky.
     
    02:40
    Také sešívaní se snaží o úvodní trefu druhého čtvrtfinále, teplická defenzíva ale zatím pracuje velmi svědomitě a pozorně.
    Ribeiro SIDNEI - 0:1
     
    01:31
    Teplice právě vstřelily branku!
    Tak to byla nevídaná hrubka ve slavistické defenzivě, domácí prakticky daroval Teplicím úvodní trefu zápasu! Špatná rozehrávka skončila soubojem brankáře Krajče se SIDNEIM, který v pádu uklidil míč do prázdné slavistické branky – 0:1!
     
    00:49
    Úvodní útočná akce Balticfloře nevyšla podle představ, odpověď sešívaných ale také postrádala nebezpečnost.
     
    00:09
    Teplický favorit se ihned po rozehrávce usazuje na polovině soupeře a kombinuje.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba celky již nastupují na hrací plochu, do začátku utkání zbývají poslední vteřinky.
     
    Balticflora Teplice

    Tepličtí letos zcela ovládli základní část Chance futsal ligy, když vyhráli všech dvacet dva zápasů se skóre 144:31. Neuvěřitelnou bilanci teplických futsalistů nepřerušila v prvním čtvrtfinálovém duelu, podle očekávání, ani Slavia, která na severu Čech nestačila a stejně jako na podzim prohrála 1:7. Tým plný zahraničních futsalistů přijede do Prahy i s evropským a světovým šampionem Marcelem, který se na výhře prvního čtvrtfinále podílel dvěma góly.
     
    Slavia Praha

    Mezi nejlepší osmičku proklouzli sešívaní se štěstím. Svěřenci trenéra Daniela Kolmana bojovali do poslední chvíle o prvoligovou příslušnost, až za jejich zády ale nakonec těsně skončily týmy Hradce Králové, Kladna i sestupujícího Třince. Proti favorizované Balticfloře slávisté v základní části dvakrát prohráli, v Teplicích 1:7, před domácím publikem pak 3:10, i když ještě v poločase drželi překvapivou remízu 2:2.
     
    Vítejte u pokračování futsalového play-off. Hráči Slavie Praha přivítají na vlastní palubovce suveréna základní části Balticfloru Teplice. Severočeši jsou v této čtvrtfinálové sérii zatím o krok dopředu, před domácím publikem totiž minulý týden zvládli úvodní duel a jasnými favority budou i při zápase v Praze.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.

    Petr Dejnožka

    Branky: 18. Vejvoda (Radoš) – 2. Sidnei, 6. Carlos Alberto, 6. Sláma, 10. Novotný, 13. Marcio, 20. Salák, 22. Giva, 28. Marcelo, 33. Holý, 38. Novotný, 40. Holý

    Karty:   32. Bartůněk (SLA)


    SK Slavia Praha: Bartůněk (32. Rodinger) – Homola, Míča, Matějka, Žampa, Brychta, Vejvoda, Filinger, Novotný, Hrdina, Rodinger.
    FC Balticflora Teplice: Jeronimo – Giva, Kovács, Marcelo, Marcio, Sláma, Holý, Sidnei, Alberto, Novotný, Salák.

    Rozhodčí: Melničuk, Chládek, Řeháček, delegát Bydžovský
    bahis siteleri