Helas Brno – Chrudim 1:4 (kon.) | Slavia – Balticflora Teplice 1:11 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
1:11 (1:6)
FC Balticflora Teplice
Čtvrtek 02.04.2015, 20:00 • SH Slavia Praha • Play off 1. futsal ligy
Předzápasové kurzy
    Michal HOLÝ - 1:11
     
    39:27
    Teplice právě vstřelily branku!
    Hřebíček do rakve zatloukl také slavistický gólman, který špatně odhadl centrovaný balon a zadarmo nabídl druhou branku v zápase MICHALOVI HOLÉMU, který hlavou uklidil míč do sítě – 1:11!
     
    38:00
    Teplice právě vstřelily branku!
    Přesně dvě minuty před koncem utkání se Balticflora dočkala desáté trefy! Na levé straně dostal přesnou přihrávku JIŘÍ NOVOTNÝ, který po rychlé kličce po zemi prostřelil náhradního slavistického gólmana – 1:10!
     
    36:07
    Balticflora sehrává své akce, jak se říká, až do kuchyně, vytoužené desítky se ale zatím nedočkala! Zakončení Marcela téměř z brankové čáry nepochopitelně minulo vzdálenější tyč a skončilo v autu!
     
    35:12
    Teplice si vybírají time out!
     
    34:54
    Po červené kartě se mezi tři tyče Slavie postavil Dominik Rodinger, který pouze přihlížel, jak za jeho zády zaduněla po střele Zdeňka Slámy tyčka!
    Michal HOLÝ - 1:9
     
    32:16
    Teplice právě vstřelily branku!
    Tentokrát již MICHAL HOLÝ dostal v přesilové hře spoustu prostoru k tomu, aby z první zakončil za záda přesouvajícího se slavistické brankáře a přiblížil Balticfloru desítce – 1:9!
     
    31:57
    Brankář Bartůněk naprosto suverénně vyjel mimo pokutové území, skluzem poslal k zemi Michala Holého! Sudí okamžitě vytáhl z kapsičky červenou kartu!
    Soares MARCELO - 1:8
     
    27:43
    Teplice právě vstřelily branku!
    Potlesk za ukázkovou kličku si vysloužil teplický MARCELO, který se zbavil vybíhajícího slavistického brankáře a pohodlnou střelou do odkryté klece poosmé rozjásal skupinku teplických fanoušků – 1:8!
     
    24:56
    Marcelo se snažil o hodně efektní zakončení, když se ze stoje pokusil přehodit slavistického brankáře! Jeho myšlenka mu sice vyšla, balon ale nakonec doskákal těsně mimo!
    Joao GIVA - 1:7
     
    21:35
    Teplice právě vstřelily branku!
    Výsledek z prvního čtvrtfinále budiž vyrovnán! JOAO GIVA dostal přihrávku na střed hřiště, brankář Bartůněk ji nepřečetl a na lehkou střelu hrajícího kouče již zareagovat nedokázal – 1:7!
    Michal SALÁK - 1:6
     
    19:14
    Teplice právě vstřelily branku!
    Poslední slovo před přestávkou ale chtějí mít Tepličtí! MICHAL SALÁK se s míčem šikovně vytočil na pravé straně a ranou po zemi překonal jen přihlížejícího slavistického brankáře Bartůňka – 1:6!
     
    17:21
    Teplický trenér Giva si po inkasované brance vyžádal oddychový čas!
    Michal VEJVODA - 1:5
     
    17:21
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak domácí se do přestávky přece jen prosazují a musíme poznamenat, že se také jednalo o velmi pohlednou branku! Perfektní průnik Pavla Radoše zakončil prakticky do prázdné branky MICHAL VEJVODA – 1:5!
    Henrique MARCIO - 0:5
     
    12:49
    Teplice právě vstřelily branku!
    O několik později si teplický střelec již spravil chuť a zaokrouhlil vedení svého týmu na 5:0! MARCIO se z ničeho nic objevil v postupu sám na branku, se zakončením se nepáral a Bartůňkovi nedal žádnou šanci zareagovat – 0:5!
     
    10:23
    Balticflora znovu ukazuje své kvality, které předvedla již v základní části. Zakončení Carlos Alberta po přihrávce na střed hřiště bravurně zachytil brankář Krajč! Slavia tak drží "pouhý" čtyřbrankový rozdíl!
    Jiří NOVOTNÝ - 0:4
     
    09:31
    Teplice právě vstřelily branku!
    V hlavním městě se nám začíná rodit velký debakl! Namlsaní tepličtí hráči pokračují ve střeleckém koncertu, Marcio tentokrát připravil dobrou pozici pro JIŘÍHO NOVOTNÉHO, který umístil míč přímo mezi nohy Krajče – 0:4!
     
    09:24
    Marcio mohl navýšit vedení teplických futsalistů po přihrávce Jiřího Novotného, jeho zakončení do poloprázdné branky ale zablokoval poslední obránce Slavie na brankové čáře!
     
    07:19
    Sidnei si rázem říkal o druhou trefu v dnešním zápase, jeho prudká rána z voleje ale napálil spojnici břevna a tyče!
    Zdeněk SLÁMA - 0:3
     
    05:55
    Teplice právě vstřelily branku!
    Favorit dnešního mače si s domácími rozhodně nebere servítky, po šesti minutách hry vede již rozdílem tří branek! Bleskurychlou kombinaci na jeden dotek zakončil střelou mezi nohy slavistického brankáře ZDENĚK SLÁMA – 0:3!
    Carlos ALBERTO - 0:2
     
    05:10
    Teplice právě vstřelily branku!
    Domácí výběr dostal dobrou příležitost ze standardní situace na polovině soupeře, Míča ale opřel míč pouze do zdi, což Balticflora smrtelně potrestal. Na pravé straně si na přihrávku naběhl CARLOS ALBERTO, který neomylně zakončil přihrávku svého spoluhráče – 0:2!
    Ribeiro SIDNEI - 0:1
     
    01:31
    Teplice právě vstřelily branku!
    Tak to byla nevídaná hrubka ve slavistické defenzivě, domácí prakticky daroval Teplicím úvodní trefu zápasu! Špatná rozehrávka skončila soubojem brankáře Krajče se SIDNEIM, který v pádu uklidil míč do prázdné slavistické branky – 0:1!

    Petr Dejnožka

    Branky: 18. Vejvoda (Radoš) – 2. Sidnei, 6. Carlos Alberto, 6. Sláma, 10. Novotný, 13. Marcio, 20. Salák, 22. Giva, 28. Marcelo, 33. Holý, 38. Novotný, 40. Holý

    Karty:   32. Bartůněk (SLA)


    SK Slavia Praha: Bartůněk (32. Rodinger) – Homola, Míča, Matějka, Žampa, Brychta, Vejvoda, Filinger, Novotný, Hrdina, Rodinger.
    FC Balticflora Teplice: Jeronimo – Giva, Kovács, Marcelo, Marcio, Sláma, Holý, Sidnei, Alberto, Novotný, Salák.

    Rozhodčí: Melničuk, Chládek, Řeháček, delegát Bydžovský
    bahis siteleri