CSKA Moskva – Petrohrad 2:6 (kon.)
konec
CSKA Moskva
2:6 (0:2, 2:2, 0:2)
SKA Petrohrad
Pátek 03.04.2015, 18:30 • CSKA Universal Sports Hall • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    BURDASOV - 2:6
     
    53:39
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hodně rychle se podařilo využít SKA tento risk domácích a zřejmě je hotovo! Patrick Thoresen vybojoval kotouč pro ANTONA BURDASOVA a ten ze středního pásma trefil prázdnou branku. Asistence: Patrick Thoresen.
    PANARIN - 2:5
     
    47:18
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tato formace SKA jedoslova k nezastavení! Jevgeni Dadonov vysunul o mantinel Vadima Šipačjova, který uháněl v situaci dva na jednoho s ARTĚMY PANARINEM, který s přihrávkou naložil jak se patří a ranou z první nedal šanci domácímu strážci branky. Asistence:Vadim Šipačjov.
    DADONOV - 2:4
     
    39:29
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    V závěru druhé třetiny možná klíčová trefa dnešního duelu! Co teď předvedl JEVGENIJ DADONOV to byla hokejová paráda! V situaci jeden na jednoho si poradil hostující šikula exkluzivně s Kiselevičem a poté celou situaci vyšperkoval ranou do víka! Asistence: Vadim Šipačjov.
    Da COSTA - 2:3
     
    32:42
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Přesilová hra přeci jen využita a je sníženo na rozdíl jediné branky! Ondřej Němec odtáhl hru na modré čáře, našel odstoupeného STEPHANA DA COSTU a ten z levého kruhu trefil nádherně, dokonale levé víko! Asistence: Ondřej Němec, Igor Grigorenko.
    KUTĚJKIN - 1:3
     
    30:15
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté zhodnotili hru ve čtyřech lépe a Ilja Kovalčuk našel přihrávkou mezi kruhy ANDREJE KUTĚJKINA, který svou ranou vymetl levý horní roh a vrací tak SKA dvou brankové vedení zpět. Asistence: Ilja Kovalčuk, Nikolaj Bělov.
    RADULOV - 1:2
     
    20:36
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Sedmou brankou v letošním play-off snižuje v přesilové hře ALEXANDER RADULOV! Ten si narazil na pravém kruhu s Da Costou a ostrou ranou švihem trefil místo nad levým ramenem Mikko Koskinena. Asistence: Stephane Da Costa.
    DADONOV - 0:2
     
    11:32
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A už je to o dvě branky! A druhý útok SKA znovu řádí! Arťemy Panarin našel krásným pasem v samostatném úniku JEVGENI DADONOVA a ten ranou nad rameno nedal šanci Galimovovi. Asistence: Artěmy Panarin.
    PANARIN - 0:1
     
    08:27
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a jdou do vedení! Krásnou kombinaci produktivního útoku zakončil ARTĚMY PANARIN ranou z levé strany pod horní tyč, když mu branku krásným pasem připravil Jevgenij Dadonov. Asistence: Jevgenij Dadonov, Vadim Šipačjov.

    Tomáš Suchánek

    Branky a nahrávky: 21. Radulov (Da Costa), 33. Da Costa (Němec, Grigorenko) – 9. Panarin (Dadonov, Šipačjov), 12. Dadonov (Panarin), 31. Kutějkin (Kovalčuk, Bělov N.), 40. Dadonov (Šipačjov), 48. Panarin (Šipačjov), 54. Burdasov (Thoresen)


    CSKA Moskva: Galimov (12.Lalande) – Zajcev, Děnisov (C), Kiselevič, Němec, Bondarev, Mišarin, Neumenkov – Radulov (A), Da Costa, Grigorenko – Arťuchin (A), Muršak, Hjalmarsson – Volkov, Ljubimov, Žarkov – Makarov, Stas, Kvartalnov N. – Mamin. Trenér: Kvartalnov D.
    SKA Petrohrad: Koskinen (Ježov) – Bělov A., Čudinov, Kutějkin, Bělov N., Rukavišnikov, Chafizullin, Judin – Kovalčuk (C), Martensson, Thoresen (A) – Dadonov, Šipačjov (A), Panarin – Červenka, Ericsson, Burdasov – Ponikarovski, Kablukov, Chochrljakov – Barabanov. Trenér: Bykov.

    Rozhodčí: Anisimov, Olenin – Sivov, Šeljanin
    bahis siteleri