Banská Bystrica – Košice 2:1 (kon.)
konec
HC MONACObet Banská Bystrica
2:1 (0:0, 2:1, 0:0)
HC Košice
sk Pondělí 06.04.2015, 17:00 • ZŠ Banská Bystrica • Tipsport Liga (SR) play-off
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas sa skončil triumfom Banskej Bystrice, ktorá tak vyrovnáva stav finálovej série na 2:2. Piaty zápas je na programe v Steel aréne vo štvrtok 9.4.2015 o 19.30. (19:27:42)
     
    59:42
    Košičanom chýbali milimetre a mohlo byť vyrovnané! Bekhendom spred bránky zakončoval Spilar, ale jeho pokus skončil iba na bránkovej čiare!
     
    59:33
    Hra je prerušená v útočnom pásme Košíc, ktoré sa po oddychovom čase vrátia priamo do útoku. Bránka Oceliarov je stále prázdna.
     
    59:33
    Oddychový čas hostí.
     
    58:44
    Bránka Košíc je stále prázdna, hrať sa bude pred Košarišťanom.
     
    58:44
    Oddychový čas domácich.
     
    58:44
    Banská Bystrica sa musí stále brániť! Hosťujúci hokejisti ale teraz puk stratili, a tak ho barani iba vyhodili na zakázané uvoľnenie.
     
    58:30
    Hylák je na striedačke, Košičania hrajú powerplay!
    Únik Handlovského zastavil Hylák.
     
    56:23
    Košičanom nevyšlo prudké zakončenie v pásme a museli sa presunúť do defenzívy. Tam sa cez trojicu Košičanov natlačil Handlovský, ktorý v zakončení stroskotal až na Hylákovi.
     
    48:26
    Banská Bystrica sa bude po ôsmich sekundách brániť! Na trestnú lavicu smeruje za pád pod nohy Kousalík.
    Prečíslenie Bystričanov.
     
    48:20
    Prečílenie 4 proti 2 Bystričania nevyužili! Domáci hokejisti poslali puk popred bránku na Handlovského, ale toho ukážkovo vychytal Hylák.
     
    46:34
    Košičania sa budú brániť! Za hákovanie odchádza na trestnú lavicu Cebák, ktorý nedovoleným zákrokom odstavil Ziga.
     
    46:11
    Košičania sa vo dvojici natlačili do zakončenia proti dvojici domácich. Napokon spoza Rosandiča pálil Chovan, ale trafil iba Košarišťana do masky.
     
    41:33
    Košičania sa ale pohodlne ubránili a okamžite sa presunuli do útoku! Tam na rýchlu prihrávku pohotovo zareagoval Bartánus, ktorý bleskovo pálil, ale Košarišťan si poradil.
    Radomír HEIZER - 2:1
     
    37:01
    Banská Bystrica dala gól!

    Domáci hráči využili nepozornosť košickej defenzívy a opäť sa ujímajú vedenia! Tentokrát sa do štatistík zapísal RADOMÍR HEIZER, na ktorého sa hostia pred bránkou iba pozerali a tam Radomír so zakončením nemal žiaden problém. Pre Heizera je to dokonca prvý gól v play-ff! Asistencie: Petr Kafka a Mislav Rosandič.
     
    36:50
    Košičania si pri striedaní zobrali voľno v defenzíve a súpera pustili do nebezpečného zakončenia. Dvakrát pálil Heizer, ale dvakrát ho Hylák vychytal.
     
    33:55
    Banská Bystrica využila menšiu nepozornosť súpera a dostala sa do dobrej pozície! Tam z pravej strany prihrávkou pred bránku hľadal spoluhráča White, ale Barani napokon nedokázali zakončiť.
    Adam LAPŠANSKÝ - 1:1
     
    32:13
    Košice dali gól!

    Košičania sa vrátili do útočnej tretiny, využívajú presilovku a vyrovnávajú! Postaral sa o to prudkou strelou pomedzi betóny Košarišťana ADAM LAPŠANSKÝ, pre ktorého je to už druhý gól v druhom finálovom zápase v rade.
     
    30:18
    Banská Bystrica sa bude brániť! Trest dostáva gólman Košarišťan, ktorý sa prezentoval nedovoleným bránením v hre.
    Michal HANDZUŠ - 1:0
     
    28:13
    Banská Bystrica dala gól!

    Domáci hráči sa ujímajú vedenia! Kus kvalitnej práce teraz v útoku urobil White, ktorý sa nenechal odstaviť Cebákom, dostal puk pred bránku a tam ho nikým nekrytý MICHAL HANDZUŠ už iba prudko napálil za Hyláka, ktorý nemal šancu presunúť sa.
     
    26:53
    Domáci hráči ešte v pásme ostali a pokúsili sa otvoriť skóre! Po druhej Guimondovej strele sa puk dostal k Whiteovi a ten prudko pálil, ale Hylák predvádza kus kvalitnej práce.
    Tvrdá strela Guimonda skóre nezmenila.
     
    26:47
    Domáci hráči sa vrátili do pásma a súpera poriadne ohrozili! Od modrej čiary tam dvakrát veľmi tvrdo pálil Guimond, ale puk do siete ani raz neposlal.
     
    25:59
    Barani sa ale do útoku vrátili a pokúsili sa tam skórovať! Veľmi dobre sa prezentoval White, ktorý sa natlačil za bránku a odtiaľ chcel puk pretlačiť do siete, ale bez úspechu.
     
    24:52
    Košičania sa budú brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za držanie Bartoš.
     
    23:58
    Banská Bystrica napokon ešte v útoku ostala a takisto sa natlačila do zakončenia! Spoza obrany tam pálil zrejme Matoušek, ale jeho rana skončila iba u košického brankára.
     
    23:45
    Do útoku sa presunuli aj domáci hráči. Barani sa dostali až priamo pred Hyláka, ktorý mal veľké problémy so Zigovým zakončením, ale puk napokon vyrazil.
    Príležitosť Košičanov.
     
    22:49
    Košičania sa po nenápadnej šanci takmer ujali vedenia! Po dobrom Bondrovom prieniku hostia udržali puk v pásme a prišla akási zblokovaná strela Chovana, ktorú ale zastavila iba konštrukcia bránky.
     
    21:36
    Košičania sa pokúsili dostať do prečíslenia, no napokon si ho sami pokazili a puk pred odkrytú časť siete nedostali. Aj napriek tomu ešte prišla bekhendová strela Suju, no iba do betónu Košarišťana.
     
    19:05
    V dobrej šanci aj banská Bystrica! Surový bol v šanci, ale Hylák pred ním puk vyrazil. Dorážať sa ešte pokúšal Kytnár, ale ani ten napokon Hyláka neprekonal.
    Príležitosť domácich.
     
    09:58
    Banská Bystrica sa napokon usadila v útoku a poriadne tam súpera zatlačila. Domáci to skúsili prihrávkou popred bránku, ktorú Šeda zblokoval, ale aj napriek tomu prišlo Guimondove zakončenie, no Hylák odolal.
     
    08:31
    Košičania sa budú brániť! Na trestnú lavicu smeruje za podrazenie
     
    07:29
    Videli sme ale aj dobrú šancu pre domácich hráčiv! Pred bránku sa veľmi dobre natlačil Kudrna, ktorý dobre tečoval prudkú strelu, no Hylák napokon úspešne zasiahol.
     
    03:49
    Košičania to napokon urobili bravúrne a po súvislom tlaku sa takmer dostali do vedenia! V útočnej tretine veľmi tvrdo pálil Cebák, no Košarišťan nastúpil do zápasu vo veľkom štýle a odolal.
     
    00:45
    Pri predchádzajúcej situácii skončil puk v domácej bránke, ale gól napokon neplatí, pretože bitka sa strhla ešte pred tým a hra bola ihneď prerušená. Tresty sú nasledovné: Šeda a Lamper zhodne za hrubosť a Corbeil 5+DKZ.
     
    00:45
    Rozhodcovia teraz trénerom aj hráčom vysvetľujú udelené tresty. Azda najdôležitejšie je, že Corbeil odchádza do šatne a bude mu odobraný registračný preukaz, pretože dostáva trest v hre. Do bránky tak smeruje Košarišťan. Banskobystrický gólman si bude musieť dávať pozor na zranenie, pretože dnes ho už nemá aký brankársky kolega nahradiť.
    Situácia pred bránou Corbeila.
     
    00:45
    Tak toto je neuveriteľné! Košičania sa po buly usadili v pásme a vystrelili na Corbeila, pred ktorým okamžite vznikol zmätok. Tento zmätok prepukol do fyzických potýčiek, do ktorých sa zapojil dokonca aj brankár Corbeil!

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 29. Handzuš (White, Hudec), 38. Heizer (Kafka, Rosandič) – 33. Lapšanský


    HC MONACObet Banská Bystrica: Corbeil (1. Košarišťan) – Čížek, Rosandič, Gründling, Guimond, Kousalík, Biro, Kadura, Jaborník – White, Handzuš (A), Hudec (C) – Surový (A), Kytnár, Kudrna – Kafka, Heizer, Handlovský – Lamper, Zigo, Matoušek
    HC Košice: Hylák (Melicherčík) – Štrbák (C), Jánošík, Šeda, Philipp, Macejko, Cebák, Drgoň – Jenčík, Bartoš, Spilar (A) – Suja, Hrnka, Lapšanský – Batánus, Rachůnek, Bicek (A) – Sojčík, Chovan, Bondra, Kutálek

    Rozhodčí: Kubuš, J. Konc – Gajan, Smrek
    bahis siteleri