Aston Villa – Queens Park 3:3 (kon.)
konec
Aston Villa FC
3:3 (2:1)
Queens Park Rangers
Úterý 07.04.2015, 20:45 • Villa Park, Birmingham • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    81
    Domácí trenér Sherwood naposledy mění sestavu v honbě za bodovým ziskem, Charles N'Zogbia bleskově nahradil Toma Cleverleyho.
     
    75
    Druhé střídání Aston Villy, potlesk diváků vyprovází ze hry Leandra Bacunu, jenž se po výborné úvodní půlhodině ze hry vytratil a na závěrečných patnáct minut vpouští do hry Matta Lowtona.
     
    70
    To se koná na obou stranách, v pruhovaném dresu hostů Sandro přepouští místo na hřišti Michaelu Doughtymu a v domácím celku čtyřiatřicetiletý Joe Cole nastupuje do hry místo o čtrnáct let mladšího Jacka Grealishe.
     
    52
    Při následném přerušení hry už přichází chvíle pro zmíněnou dvojici, Henry s Traorém nahrazují Islu a Kranjčara. Zajímavá je zejména výměna Traorého za Islu, neboť ze hry jde pravý obránce a do hry levý.

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 10. Benteke (Delph), 33. Benteke (Agbonlahor), 83. Benteke – 7. Phillips (Zamora), 55. Hill (Phillips), 78. Austin (Phillips)

    Karty:   34. Caulker (QPR), 35. Kranjčar (QPR), 57. Austin (QPR), 82. Hill (QPR)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 13:6.
    Aston Villa FC: Guzan – Bacuna (75. Lowton), Vlaar, Clark, Richardson – Cleverley (81. N´Zogbia), Delph (C), C. Sánchez, Grealish (70. Cole) – Agbonlahor, Benteke.
    Náhradníci: Given – Baker, Okore, Lowton, N´Zogbia, Cole, Weimann.

    Queens Park Rangers: Green – Isla (52. Traoré), Onuoha, Caulker, Hill – Phillips, Sandro (70. Doughty), Barton (C), Kranjčar (52. Henry) – Austin, Zamora.
    Náhradníci: McCarthy – Traoré, Henry, Hoilett, Grego-Cox, Doughty, Mitchell.

    Rozhodčí: Pawson – Bryan, Mullarkey
    bahis siteleri