New Jersey – NY Rangers 2:4 (kon.) | Philadelphia – NY Islanders 5:4 (kon.) | Ottawa – Pittsburgh 4:3 (po pr.)
Detroit – Carolina 3:2 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 0:1 (kon.) | Chicago – Minnesota 1:2 (kon.)
Colorado – Nashville 3:2 (kon.) | Calgary – Arizona 3:2 (kon.) | Edmonton – Los Angeles 4:2 (kon.)
po prodl.
Ottawa Senators
4:3 (0:3, 1:0, 2:0 - 1:0)
Pittsburgh Penguins
Středa 08.04.2015, 01:30 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Mark STONE - 4:3p
     
    62:43
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelný obrat Ottawy je dokonán a Sens tak živí naději na playoff! Po přečíslení tří na dva se ke střele z mezikruží dostal MARK STONE a mladý útočník Ottawy se stává dvougólovým střelcem a hlavně největším hrdinou večera! Asistence: Erik Karlsson, Kyle Turris
     
    61:44
    Mika Zibanejad ještě v končící přesilovce hledal bekhendem volného Karlssona, ale tomu puk přeskočil hokejku a kapitán domácích tak nemohl rozhodnout zápas. Hosté již jsou v plném počtu a Fleury přerušuje hru.
     
    59:52
    Bobby Ryan nebezpečně vypálil, ale Fleury fantastickým zákrokem zachránil jeden bod pro Pittsburgh!
     
    59:32
    Tak pozor! Pittsburg bude mít ještě velké trable! Hosté hráli v šesti a je tady přesilová hra pro Ottawu.
    Mike HOFFMAN - 3:3
     
    58:12
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Obrovská euforie v Candian Tire Centre! Domácí vyhráli další buly, puk se dostal k nejlepšímu střelci Ottawy v sezóně MIKEU HOFFMANOVI a ten parádní střelou zápěstím vyrovnává! To je zápas! Asistence: Mika Zibanejad, Kyle Turris
     
    57:56
    Andrew Hammond nakonec zůstává na střídačce a Sens to zkusí v šesti!
     
    57:05
    To byla obrovská šance Ottawy! Lazar hledal po rychlém přechodu do útoku hůl Zibanejada, ale puk nakonec skončil u Fleuryho, který nepustil nebráněného útočníka Sens k dorážce.
     
    52:12
    Na druhé straně měl na gól na hokejce Jevgenij Malkin, avšak Hammond se dokázal přesunout a skvěle zasáhl.
     
    51:33
    Crosby sice vyhrál další vhazování, ale Mark Stone se díky skvělé práci v oslabení dostal až před Fleuryho, který jeho zakončení z bezprostřední blízkosti dokázal zlikvidovat.
     
    50:36
    Eric Condra (OTT) zasáhl vysokou holí Martina a je odměněn dvěma trestnými minutami.
     
    46:17
    Taylor Chorney měl v útočném pásmu hodně prostoru a tvrdou ranou napálil tyč!
     
    42:43
    Ottawa je na koni a hosté teď neví, kam dřív skočit. MacArthur čistým hitem sundal Winnika a následně se Sens dostali k několika velmi nebezpečným zakončením. Marc-André Fleury teď jednoznačně drží Pens!
     
    42:17
    Turris zadovkou našel volného Stonea před bránou, ale Fleury famózním zákrokem drží vedení Pittsburghu!
    Mark STONE - 2:3
     
    40:34
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Fantastický začátek třetí třetiny z pohledu Ottawy! Po dvou chybách v obraně Pens se puk dostal až k MARKU STONEOVI a ten z mezikruží trefil přesně k tyči! Z 0:3 je to tak na začátku třetí třetiny již 2:3 a drama je na světě! Asistence: Clarke MacArthur
     
    37:22
    Bobby Ryan (OTT) sice reklamuje, že trefil nejdříve puk, ale hlavní rozhodčí jej i přesto vylučuje na dvě minuty za podražení Jevgenije Malkina.
     
    35:12
    A další velká šance Ottawy! David Legwand měl v oslabení hodně prostoru, ale Fleury jeho nebezpečná zakončení z levé strany dokázal zastavit!
    Jean-Gabriel PAGEAU - 1:3
     
    34:41
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Při hře pět na pět ani v přesilovce to domácím nešlo a tak se prosazují v oslabení! Borowiecki zastavil útok Penguins, JEAN-GABRIEL PAGEAU projel celé kluziště a jeho zpětnou přihrávku do brankoviště si srazil za Fleuryho záda jeden z vracejících se hráčů Penguins. Bez asistence.
     
    34:04
    Hammond se dotkl puku a Marc Methot (OTT) tak putuje na trestnou lavici. Obránce Ottawy dostává dvě trestné minuty za krosček.
     
    31:30
    Malkin si najel před bránu, dostal výbornou přihrávku zpoza Hammondovy svatyně, ale brankáře Ottawy zblízka nedokázal překonat.
     
    27:39
    Domácí měli k dispozici další výbornou šanci, avšak Marc Methot z levého kruhu tváří v tvář Fleurym neuspěl a Chiassonovu střelu z druhé strany také lapil brankář Pens.
     
    24:49
    Ottawa je v druhé třetině zatím jasně lepší, ale i tentokrát končí obrovská šance ke skórování u Marc-André Fleuryho, který zlikvidoval Turrisův pokus.
     
    24:32
    Dnes velmi nebezpečná Legwandova pětka opět dokázala ohrozit Fleuryho bránu a ten měl opravdu co dělat, aby zastavil dvě Chiassonovy střely z bezprostřední blízkosti.
     
    23:26
    Lovejoy se vrátil z trestné lavice do samostatného úniku, avšak nakonec ho dokázal dobruslit obránce Ottawy a znepříjemnit mu zakončení. Každopádně to však byla dobrá šance Pittsburghu.
     
    21:22
    Nyní už ale Ben Lovejoy (PIT) krosčekoval Pageaua a míří na lavici hanby.
     
    20:34
    Páni, to byl zákrok! Turris našel křížnou přihrávkou Karlssona, ale jeho okamžité zakončení skončilo v lapačce Fleuryho, který snad ani nevěděl, jak zasáhl.
     
    17:26
    Přichází druhá přesilová hra zápasu. Tentokrát však výhodu získávají Pens, protože Patrick Wiercioch (OTT) zasáhl vysokou holí Crosbyho.
    Patric HORNQVIST - 0:3
     
    14:44
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Jenže nyní už Senátory nezachránil ani Andrew Hammond. Ten sice ještě trochu akrobatickým zákrokem vytěsnil Crosbyho bekhend, ale puk se snesl do brankoviště odkud jej PATRIC HORNQVIST zametl do brány. Asistence: Sidney Crosby, Rob Scuderi
     
    13:44
    Comeau nejdřív z dobré pozice nevyzrál na Hammonda a následně si na domácím gólmanovi vylámal zuby i Jevgenij Malkin, který měl při přečíslení půl prázdné brány, ale "Hamburgler" dokázal i přesto vytáhnou fantastický zákrok a podržet Ottawu.
     
    08:19
    Maxim Lapierre (PIT) zasáhl vysokou holí Pageaua a Senátoři si zahrají první přesilovou hru utkání.
    Beau BENNETT - 0:2
     
    05:16
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Přichází druhá rána pro Ottawu! Pittsburgh se dostal do tlaku, výborně kombinoval v útočném pásmu a nakonec z toho bylo nahození od modré čáry, které dokázal BEAU BENNETT dorazit za rozhozeného Hammonda. Asistence: Ian Cole
    Sidney CROSBY - 0:1
     
    00:10
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelný start hostujícího celku! Domácí hned po buly naprosto propadli, ztratili puk a inkasují první branku utkání. SIDNEY CROSBY měl na levé straně dostatek prostoru a tvrdou ranou propálil Hammonda v bráně Senátorů. Asistence: Patric Hornqvist, Paul Martin

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 35. Pageau, 41. Stone (MacArthur), 59. Hoffman (Zibanejad, Turris), 63. Stone (Karlsson, Turris) – 1. Crosby (Hornqvist, Martin), 6. Bennett (Cole), 15. Hornqvist (Crosby, Scuderi)


    Ottawa Senators: Hammond (Anderson) – Karlsson, Methot, Ceci, Wiercioch, Gryba, Borowiecki – Stone, Turris, MacArthur – Ryan, Zibanejad, Smith – Lazar, Pageau, Condra – Chiasson, Legwand, Hoffman
    Pittsburgh Penguins: Fleury (Greiss) – Lovejoy, Martin, Pouliot, Scuderi, Chorney, Cole – Hornqvist, Crosby, Perron – Comeau, Malkin, Kunitz – Bennett, Sutter, Winnik – Adams, Lapierre, Spaling

    Rozhodčí: Marc Joannette, Chris Rooney – Derek Nansen, Brad Kovachik

    Diváci: 20 263
    bahis siteleri