Sparta – Hr. Králové 4:0 (kon.) | Varnsdorf – Slavia 1:2 (kon.)
konec
AC Sparta Praha
4:0 (2:0)
FC Hradec Králové
Čtvrtek 09.04.2015, 13:00 • TC Strahov • Juniorská liga
Předzápasové kurzy
    Lukáš JULIŠ - 4:0
     
    88
    Sparta právě vstřelila branku!
    Fabrice Picault svou rychlostí opět vyřadil ze hry jednoho z hradeckých obránců a z levé strany přihrál před prázdnou bránu LUKÁŠI JULIŠOVI, jenž ve druhém utkání v řadě po zranění vstřelil v roli střídajícího hráče dva góly.
    Lukáš JULIŠ - 3:0
     
    84
    Sparta právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto. Špatnou přihrávku brankáře Ordelta vystihl Picault, který našel v gólové pozici LUKÁŠE JULIŠE. Ten sice na první pokus hradeckého gólmana nepřekonal, podruhé už ale nezaváhal a odražený míč napálil z voleje neomylně do sítě!
     
    80
    Právě Moravec přepouští své místo na závěrečných deset minut Matějkovi.
     
    79
    Dalším karetně potrestaným hráčem je Vojtěch Heger.
     
    67
    Další střídání. V dresu Sparty odcházejí Jurdík s Schranzem, místo nich nastoupili Juliš a Vokoun. Hradecký kouč Frimmel stáhl ze hřiště PAvla Drozda, místo kterého zápas dohraje Ptáček.
     
    65
    Místo ohrožení Millera po rohovém kopu přišel bleskový kontr sparťanů, kteří postupovali ve čtyřech proti dvěma. Špaček sice přihrál do gólové pozice Jurdíkovi, ten se ale zamotal mezi dvěma bránícími „votroky“ a tečovaným pokusem Ordelta neprostřelil.
     
    64
    Do druhé šance se po svém příchodu na hřiště dostal hradecký Heger. Ten po přihrávce od Vobejdy postupoval sám z levé strany, jenže Schranz se k němu vrátil a odehrál míč na roh.
     
    62
    Jurdík poslal do sóla Picaulta, který si však příliš předkopl balon a dostal se tím blízko k Ordeltovi, jenž si s jeho zakončením poradil. Dorážku znemožnil dobíhajícímu Jurdíkovi Pavel Drozd.
     
    57
    Sparta opět střídá. Místo Chvátala přišel Špaček.
     
    54
    Střídající Heger se lehce zbavil Chvátala, při zakončení mu ale balon sjel z kopačky a skončil mimo bránu. Sparta nyní bez újmy přečkala zřejmě největší hradeckou šanci zápasu.
     
    49
    Nový muž na hřišti David Lacina zastavil unikajícího Picaulta nedovoleně a dostává první žlutou kartu v zápase.
     
    48
    Sparťané jsou po poločase trochu dezorientovaní, po tečované střele Zorvana se budou bránit dalšímu rohovému kopu.
     
    46
    Obě mužstva vystřídala. V dresu Sparty nahradil Abayomiho Nečas, u hostů střídal Langra Heger a Davida Drozda Lacina.
     
    44
    Neuvěřitelnou hrubku provedl v roli posledního hráče hostující Zezula, kterému nevyšla klička na Jurdíka. Domácí kapitán však samostatný únik zazdil střelou do vyběhnutého Ordelta.
    Milan JURDÍK - 2:0
     
    39
    Sparta právě vstřelila branku!
    A sparťané se po rohovém kopu tentokrát prosazují! Miskovičův přetažený centr vracel do malého vápna Martin Toml, za Ordeltova záda balon hlavou usměrnil kapitán MILAN JURDÍK!
     
    33
    Moravec se parádně uvolnil na levé straně a stříleným centrem hledal před bránou Picaulta, brankář Ordelt však před haitským reprezentantem dokázal míč přizvednout a zabránil tak jistému gólu.
     
    29
    Také Hradec se však po dlouhé době předvedl v ofenzivě! Kayambovu zpětnou přihrávku do pokutového území ještě přistrčil k zakončujícímu Schwarzovi Lukáš Kraják, tečovaná střela skončila nad břevnem.
     
    25
    Nádhernou kolmici na Ivana Schranze narýsoval z poloviny hřiště Jiří Miskovič. Slovenský fotbalista měl mnoho času na promyšlení si zakončení, balon však nakonec poslal těsně vedle levé tyče.
     
    23
    Dobrý centr od rohového praporku propadl až na zadní tyč, kde ho nad vlastní břevno šťastně vykopl hradecký Ondřej Kraják.
    Fabrice PICAULT - 1:0
     
    20
    Sparta právě vstřelila branku!
    Obrovské chyby v hradecké rozehrávce využil Jakub Moravec, který od poloviny hřiště postupoval do otevřené obrany, kterou nakonec prostrčil balon na rozběhnutého FABRICE PICAULTA a ten levačkou zavěsil pod břevno Ordeltovy brány.
     
    13
    Nejistého výběhu brankáře Ordelta využil domácí Schranz, který se však kličkou dostal do velkého úhlu. Následným centrem našel pouze Pavla Drozda, jenž míč odehrál hlavou na roh.

    Jiří Čihák

    Branky: 20. Picault, 39. Jurdík, 84. Juliš, 88. Juliš

    Karty:   49. Lacina (HKR), 79. Heger (HKR)


    AC Sparta Praha: Miller – Chvátal (57. Špaček), Toml, Kulhánek, Abayomi (46. Nečas) – Kitanovič, Moravec (80. Matějka), Miskovič, Schranz (67. Vokoun) – Picault, Jurdík (C)(67. Juliš)
    Náhradníci: Zavadil, Špaček, Nečas, Vokoun, Matějka, Juliš

    FC Hradec Králové: Ordelt – Drozd D. (46. Lacina), Kraják O., Zorvan, Drozd P. (67. Ptáček), Vobejda (C), Langr (46. Heger), Kraják L., Schwarz, Zezula, Kayamba
    Náhradníci: Jehlička, Heger, Kopřiva, Lacina, Ptáček, Pago

    Rozhodčí: Jan Petřík – Lukáš Matoušek, Alena Rodová
    bahis siteleri