Toronto – Montreal 3:4 (0:2 po s.n.) | NY Islanders – Columbus 4:5 (1:2 po s.n.) | Carolina – Detroit 0:2 (kon.)
Buffalo – Pittsburgh 0:2 (kon.) | Florida – New Jersey 3:2 (kon.) | Tampa – Boston 3:2 (1:0 po s.n.)
Dallas – Nashville 4:1 (kon.) | Colorado – Chicago 3:2 (kon.) | Arizona – Anaheim 1:2 (kon.)
Vancouver – Edmonton 6:5 (po pr.)
po prodl.
Vancouver Canucks
6:5 (1:2, 2:3, 2:0 - 1:0)
Edmonton Oilers
Neděle 12.04.2015, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Alexander EDLER - 6:5
     
    62:29
    Vancouver právě vstřelil branku!
    A je rozhodnuto. Musím říct, že nám končí fantastické utkání. Daniel Sedin přihrál ALEXANDEROVI EDLEROVI, který se štěstím zakončil únik dva na jednoho střelou, která znamená vítězný gól. Asistence: Daniel Sedin, Henrik Sedin.
    Sven BAERTSCHI - 5:5
     
    49:53
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Druhou branku v dnešním zápase přidává SVEN BEARTSCHI. Tentokrát se dostal do brejku po přihrávce Bonina. Domácí hráč si s brankářem Scrivensem dokázal poradit, a tak je vyrovnáno na 5:5. Asistence: Nick Bonino, Radim Vrbata.
    Jannik HANSEN - 4:5
     
    45:55
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Edler poslal do útočného pásma Bo Horvata, který obkroužil branku, přihrál puk mezi kruhy, kde stál dobře postavený JANNIK HANSEN, který rychlou střelou snižuje rozdíl ve skóre na jediný gól.
    Teddy PURCELL - 3:5
     
    39:30
    Edmonton právě vstřelil branku!
    V závěru třetiny ještě skórují hosté. TEDDY PURCELL se dostal do brejku po parádní přihrávce Davida Musila, první střelou brankáře domácího týmu nepřekonal. Dostal se ještě k dorážce vlastní střely, což už gólová střela byla. Asistence: David Musil.
    Sven BAERTSCHI - 3:4
     
    28:01
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Gólové hody zvesela pokračují dál. Akci domácího týmu začal Radim Vrbata, který zavezl kotouč do útočného pásma, puk přihrál na hůl SVENA BEARTSCHIHO, který rychlou střelou překonal brankáře Edmontonu. Rozdíl ve skóre je znovu minimální. Asistence: Radim Vrbata.
    Benoit POULIOT - 2:4
     
    27:47
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Co se mu nepovedlo před chvílí, to se mu podařilo nyní. Martin Marinčin se dostal do dobré střelecké pozice, puk ovšem vrátil zpátky na střed kluziště, kde stál BENOIT POULIOT, který střelou z voleje prostřelil Millera mezi betony. Edmonton veden o dvě branky. Asistence: Martin Marinčin, Taylor Hall.
    Taylor HALL - 2:3
     
    23:44
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Edmonton si bere vedení zpátky na svou stranu. Hosté nyní rozebrali do posledního šroubku obranu Vancouveru. Klefbom prodloužil na Pouliota, který si všiml volného TAYLORA HALLA, ten měl před sebou poměrně snadnou práci, poslat kotouč do odkryté branky. Edmonton vede 3:2. Asistence: Benoit Pouliot, Oscar Klefbom.
    Kevin BIEKSA - 2:3
     
    22:15
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Linden Vay vystřelil z mezikruží, puk se dostal za branku, kde puk vybojoval KEVIN BIEKSA, který rychle obkroužil branku a zasunul kotouč za brankovou čáru. Pěkná akce domácích znamená vyrovnání. Asistence: Lenden Vay, Brandon McMillan.
    Daniel SEDIN - 1:2
     
    13:10
    Vancouver právě vstřelil branku!
    V přesilovce to už domácí nestihli, ale také skórují. Na začátku nádherné akce stál Henrik Sedin, který posunul na Alexandera Edlera, ten už mohl střílet, byl v dobré pozice. Raději ještě přihrál úplně volnému DANIELU SEDONOVI, na něhož čekala úplně odkrytá branka. Zámořští komentátoři by tuto akci okomentovali slovy "Tic-Tac-Toe Goal".
    Jordan EBERLE - 0:2
     
    09:56
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Další nedorozumění v obranné třetině Kosatek znamená druhou inkasovanou branku. Pouliot se po zaváhání obrany dostal ke kotouči, poslal ho na JORDANA EBERLEHO, jehož střela končí za zády brankáře Ryana Millera. Nepříjemná situace pro Kosatky, Olejáři je totiž zcela zaskočili. Asistence: Benoit Pouliot.
    Nail JAKUPOV - 0:1
     
    09:45
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Vancouver chyboval ve svém obranném pásmu, nedokázal kotouč vyhodit z obranného pásma, k puku se dostal Derek Roy, který našel přesnou přihrávkou NAILA JAKUPOVA, který střelou do odkryté branky posílá hostující celek do vedení. Asistence: Derek Roy.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 14. Daniel Sedin (Edler, Henrik Sedin), 23. Bieksa (Vay, McMillan), 29. Baertschi (Vrbata), 46. Hansen (Horvat, Edler), 50. Baertschi (Bonino, Vrbata), 63. Edler (Daniel Sedin, Henrik) – 10. Jakupov, 10. Eberle (Pouliot), 24. Hall (Pouliot, Klefbom), 28. Pouliot (Maričin, Hall), 40. Purcell (Musil)


    Vancouver Canucks: Miller (Läck) – Tanev, Edler, Weber, Stanton, Sbisa, Bieksa – Burrows, Sedin H, Sedin D. – Vrbata, Bonino, McMillan – Dorsett, Vey, Baertschi – Hansen, Horvat, Kenins
    Edmonton Oilers: Scrivens (Fasth) – Schultz, Klefbom, Musil, Marinčin, Aulie, Davisdon – Eberle, Hall, Pouliot – Jakupov, Roy, Purcell – Pitlick, Lander, Fraser – Hamilton, Klinkhammer, Gazdic

    Rozhodčí: Meier, Skilliter – Cameron, Wheler

    Diváci: 18 870
    bahis siteleri