Lotyšsko – Česko 1:5 (kon.) | Francie – Norsko 5:6 (po pr.) | Rakousko – Dánsko 8:2 (kon.)
po prodl.
Francie
5:6 (0:2, 2:2, 3:1 - 0:1)
Norsko
Neděle 12.04.2015, 16:00 • Patinoire de l'Ile Lacroix, Rouen • Mistrovství světa žen - 1. divize, sk. A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní onlajn přenos končí, těším se příště na shledanou! (18:39:29)
     
    České hráčky si musí dát na oba dnešní soupeře pozor. Oba týmy předvedly své silné stránky a hlavně bojovnost. Jako první nastoupí Česká republiky proti Francii, a to hned zítra – v pondělí 13. dubna v 19:30. My budeme u toho.
     
    Střely na branku: 25:33
     
    Nejlepší hráčkou Francie je vyhlášena Emmanuelle Passardová, na straně Norska pak Helene Martinsenová.
     
    Do druhé třetiny zápasu měly převahu Norky, které vedly už 5:2, ale pak se o slovo přihlásila Francie. Domácí hokejistky nejdříve snížily na 4:5 a v poslední minutě zápasu, 5 vteřin před koncem, vyrovnaly zásluhou Soline Fohrerové na 5:5. V prodloužení rozhodla o vítězství Norska 6:5 a zisku dvou bodů pro Seveřany střelou do pravého horního rohu MADELEN HAUG-HANSENOVÁ.
     
    Konec zápasu.
     
    62:59
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Krásný zápas končí individuální akcí MADELEN HAUG-HANSENOVÉ! Norská útočnice zavezla kotouč kolem levého mantinelu do útočného pásma, vybruslila si mezi kruhy a střelou tahem poslala kotouč do pravého horního rohu branky. Baldinová puk svým ramenem nedokázala vykrýt. Bez asistence.
     
    62:39
    Martinsenová to vzala na sebe a snažila se probít si cestu mezi třemi Francouzkami, ale neuspěla.
     
    61:32
    Boucheová zaváží kotouč do útočného pásma Francie, ale dál se domácí tým nedostal, Norky posouvají puk do středního pásma.
     
    60:39
    V prodloužení stále aktivnější Francouzky, norský tým brání.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Po krátké přestávce uvidíme až 5 minut prodloužení, případně nájezdy. Utkání, které měly Norky pevně v rukou, se nakonec zvrtlo v pořádné drama!
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:54
    Francie právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelné střídání teď předvedla nasazená francouzská šestka hokejistek. když už se zdálo, že je všechno snažení marné, Allemozová vybojovala kotouč v rohu kluziště a poslala ho na volnou SOLINE FOHREROVOU, která v pádu poslala vyrovnávající kotouč nad levé rameno Nilsenové. Závěr třetí třetiny byl opravdu dramatický a velice atraktivní! Asistence: Marion Allemozová.
     
    59:15
    Francie odvolává svou brankářku a zkusí to se šesti hráčkami v poli. Vhazuje se příhodně před Nilsenovou.
     
    58:56
    Norky se probraly a zvýšily svou aktivitu.
     
    57:41
    Norky už jsou v plném počtu a drží se takticky v útočném pásmu.
     
    55:37
    Ingvild Farstadová (NOR) podrazila svou protihráčku a zatápí tak ještě více svému týmu, který je nyní pod tlakem Francie. Domácí mají k dispozici přesilovou hru, která možná rozhodne o konci tohoto zápasu.
     
    55:00
    Do konce zápasu zbývá pět minut a Francie hodně tlačí, dočkáme se vyrovnání?

    Tomáš Lichnovský

    Branky a nahrávky: 23. Bouetz Andrieuová, 39. Passardová, 47. Passardová, 50. Allemozová, 60. Fohrerová (Allemozová) – 6. Martinsenová (Tautraová), 20. Dalenová, 31. Hjelmová (Dalenová), 31. Morsetová (Haug-Hansenová), 42. Dalenová, 63. Haug-Hansenová


    Francie: Baldinová (Morinová) – Leclercová, Parmentová, Villiotová, Gendarmeová, Bouetz Andrieuová, Lager Lacombeová, Grenierová, Obreová – Passardová, Allemozová, Aurardová – Duvinová, Escuderová, Boucheová – Fohrerová, Jouannyová, Baudritová – Vixová, Rihetová, Cuasnetová. Trenér: Gregory Tarle.
    Norsko: Nilsenová (Sandvenová) – Lovdalová, Holosová, Morsetová, Tautraová, Guntherová, Oisethová, Tendenesová, Olafsenová – Farstadová, Dalenová, Hjelmová – Martinsenová, Henriksenová, Haug-Hansenová – Gjerdeová, Carlssonová, Fischerová – Berntsenová, Fjellvangová, Furulundová. Trenér: Arne Billkvam.

    Rozhodčí: Findurová (SVK) – Toddová (CAN), Visalaová (FIN)
    bahis siteleri