Rumunsko – Belgie 4:3 (kon.) | Srbsko – Austrálie 3:4 (1:2 po s.n.) | Island – Španělsko 2:4 (kon.)
konec
Rumunsko
4:3 (3:0, 0:2, 1:1)
Belgie
Čtvrtek 16.04.2015, 15:00 • Skautahöllin Laugardal, Reykjavík • Mistrovství světa - II. A Divize
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:35
    Belgie právě vstřelila branku!
    Belgie nakonec přeci jen využívá přesilovou hru! V době, kdy už Rumuni hráli ve čtyřech, se po povedené přesilovkové kombinaci trefil MITCH MORGAN. Asistence: Jens Engelen.
     
    43:15
    Rumunsko právě vstřelilo branku!
    Nápor rumunského celku pokračoval i po vyhraném vhazování a nakonec z toho je branka! Střelu Zsoka Cornelis ještě vyrazil, ale puku se následně chopil ROBERTO GLIGA, který se zakončení nespěchal, vylepšil svou střeleckou pozici a následně ranou ke vzdálenější tyči rozvlnil síť za belgickým gólmanem. Asistence: Levente Zsok.
     
    25:53
    Belgie právě vstřelila branku!
    Tak to je překvapivý vývoj druhé třetiny! Belgie poměrně šťastným způsobem snižuje na rozdíl jediné branky. JORDAN PAULUS vypálil po zavezení kotouče do útočného pásma a jeho nepřesná rána se odrazila od zadního mantinelu přímo do rumunského brankoviště, kde si překvapený Onodi srazil kotouč do vlastní branky. Bez asistence.
     
    22:09
    Belgie právě vstřelila branku!
    Belgie využívá přesilovku a poprvé překonává Onodiho! Gyesbreghs tvrdě vypálil od modré a jeho střelu tečoval těsně před brankářem MAXIME PELLEGRIMS. Asistence: Vadim Gyesbreghs, Bryan Kolodziejczyk.
     
    17:23
    Rumunsko právě vstřelilo branku!
    Tentokrát už je však Cornelis překonán! K odraženému kotouči se dostal ROBERTO GLIGA, který střelou pod víko nedal belgickému gólmanovi šanci. Asistence: Ede Mihaly.
     
    08:46
    Rumunsko právě vstřelilo branku!
    Rumuni těží ze svého tlaku a vedou již 2:0! Tranca vypálil na Cornelise a belgický gólman vyrazil puk jen těsně před sebe, čehož využil dotírající ATTILA IMECS, který dorážkou zblízka překonal ležícího brankáře. Asistence: Daniel Tranca, Levente Lorincz.
     
    03:48
    Rumunsko právě vstřelilo branku!
    Máme tu první změnu skóre! Rumuni se ve druhé části početní výhody usadili s pukem v útočném pásmu a po dobré přesilovkové kombinaci se v gólové pozici ocitl EDE MIHALY, který pohotovou střelou překonává Cornelise. Asistence: Attila Goga, Levente Zsok.

    Martin Švejkar

    Branky a nahrávky: 4. Mihaly (Goga, Zsok), 9. Imecs (Tranca, Lorincz), 18. Gliga (Mihaly), 44. Gliga (Zsok) – 23. Pellegrims (Gyesbreghs, Kolodziejczyk), 26. Paulus, 48. Morgan (Engelen)


    Rumunsko: Onodi (Catrinoi Cornea) – Goga, Bors, Pysarenko, Flinta, Papp, Sallo, Mastaleriu, Tapu – Zsok, Mihaly, Gliga – Tranca, Imecs, Lorinz – Biro, Timaru, Molnar – Csergo, Munteanu, Irimia. Tenér: Kjell Lindqvist.
    Belgie: Cornelis (Legrand) – Gyesbreghts, Paulus, Engelen, Neven, Thurura – Morgan, Kolodziejczyk, Bremer – Vercammen, van Looy, de Smet – Dozin, Evers, Pellegrims – Everart, Dewin, van Noten. Trenér: Paul Vincent.

    Rozhodčí: Vedran Krcelič (CRO) – Thomas Caillot (FRA), Sindri Gunnarsson (ISL)
    bahis siteleri