Švédsko – Česko 1:4 (kon.)
konec
Švédsko
1:4 (0:1, 0:0, 1:3)
Česko
Pátek 17.04.2015, 19:00 • T3 Center, Umea • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
    Lukáš RADIL - 1:4
     
    58:49
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přihrávka jednoho z obránců Česka propadla domácímu obránci až do vlastní obranné třetiny. Zde se ještě touš odrazil od hokejky druhého obránce přesně na hůl LUKÁŠE RADILA, který neměl problém zasunout puk do opuštěné klece. Bez asistence.
    Lukáš RADIL - 1:3
     
    50:02
    Česko právě vstřelilo branku!
    Buchtele v útočném pásmu posunul puk na hůl LUKÁŠE RADILA, který si popojel do pravého kruhu. Z něj se český forvard rozhodl pro střelu a dobře udělal. Puk skončil v rohu domácí brány. Asistence: Jan Buchtele.
    Marcus SÖRENSEN - 1:2
     
    45:25
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Wallmark se zmocnil za bránou českého výběru puku, projel s nim až mezi kruhy, kde vybáhl MARCUSE SÖRENSENA ke skórování. Druhý jmenovaný dokázal prostřelit českého brankáře. Asistence: Lucas Wallmark.
    Adam POLÁŠEK - 0:2
     
    42:46
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi se nenápadným výpadem po levém mantinelu dostali do útočné třetiny. Puk přebral na hůl ADAM POLÁŠEK. Černou gumu následně procedil mezi betony domácího brankáře do sítě Švédska. Asistence: Jan Buchtele, Lukáš Radil.
    Martin ZAŤOVIČ - 0:1
     
    07:55
    Česko právě vstřelilo branku!
    Radil se dostal kolem mantinelu na pravé straně do útočného pásma, přihrávkou skrze celou třetinu našel hůl MARTINA ZAŤOVIČE, který už si v tváří tvář domáímu brankáři dokázal poradit, puk skončil v pravém horním rohu brány. Asistence: Lukáš Radil, Petr Koukal.
    Marken.cz

    Josef Cestr

    Branky a nahrávky: 46. Sörensen (Wallmark) – 8. Zaťovič (Radil, Koukal), 43. Polášek (Buchtele, Radil), 51. Radil (Buchtele), 59. Radil


    Švédsko: Lassinantti (Petterson-Wentzel) – Kronwall "C", Andersson, Rahimi "A", Ahnelöv "A", Motin, Ekbom, Gunnarsson, Sandberg – Thuresson, Bengtsson, Johansson – Zaar, Wallmark, Sörensen – Danielsson, Sjögren, Janmark-Nylén – Aslund, Carlsson, Ridderwall
    Trenér: Pär Marts

    Česko: Kovář (Machovský) – Nakládal, Kolář, Krejčík, Čáslava "A", Jordán, Kempný, Mozík, Polášek – Birner, Sobotka, Vondrka – Simon, Novotný "A", Smoleňák "C" – M. Růžička, Filippi, Zaťovič – Radil, Koukal, Buchtele – Valský
    Trenér: Vladimír Růžička

    Rozhodčí: Rantala, Pajula – Ahlström, Käck

    Diváci: 4520
    bahis siteleri