Švédsko – Česko 1:4 (kon.)
konec
Švédsko
1:4 (0:1, 0:0, 1:3)
Česko
Pátek 17.04.2015, 19:00 • T3 Center, Umea • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:51
    Probíhá zřejmě poslední vhazování zápasu. Vhazuje se po pravici Kováře. Švédsko podruhé v zápase zkouší hru bez brankáře.
    Lukáš RADIL - 1:4
     
    58:49
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přihrávka jednoho z obránců Česka propadla domácímu obránci až do vlastní obranné třetiny. Zde se ještě touš odrazil od hokejky druhého obránce přesně na hůl LUKÁŠE RADILA, který neměl problém zasunout puk do opuštěné klece. Bez asistence.
     
    58:21
    Hráči Švédska zkoušejí hrát bez brankáře, z domácí strany probíhá powerplay.
     
    51:12
    Čeští hokejisté mají k dispozici dvojnásobnou přesilovou hru! Daniel Rahimi (SWE) je vyloučen na dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    50:56
    Daniel Gunnarsson (SWE) je vyloučen na dvě minuty za podražení. Češi tak budou mít možnost skórovat v početní výhodě.
    Lukáš RADIL - 1:3
     
    50:02
    Česko právě vstřelilo branku!
    Buchtele v útočném pásmu posunul puk na hůl LUKÁŠE RADILA, který si popojel do pravého kruhu. Z něj se český forvard rozhodl pro střelu a dobře udělal. Puk skončil v rohu domácí brány. Asistence: Jan Buchtele.
     
    46:38
    Simon nastřelil z vrcholu pravého kruhu horní tyč Lassinattiho brány.
    Marcus SÖRENSEN - 1:2
     
    45:25
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Wallmark se zmocnil za bránou českého výběru puku, projel s nim až mezi kruhy, kde vybáhl MARCUSE SÖRENSENA ke skórování. Druhý jmenovaný dokázal prostřelit českého brankáře. Asistence: Lucas Wallmark.
    Adam POLÁŠEK - 0:2
     
    42:46
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi se nenápadným výpadem po levém mantinelu dostali do útočné třetiny. Puk přebral na hůl ADAM POLÁŠEK. Černou gumu následně procedil mezi betony domácího brankáře do sítě Švédska. Asistence: Jan Buchtele, Lukáš Radil.
     
    41:09
    Kovář si připsal hodně těžký zákrok. Nejprve se od jeho ramene odrazil puk po střele Ridderwalla, jeho spoluhráč už se ale zásluhou výborného zákroku Kováře k dorážce nedostal.
     
    38:11
    Vojtěch Mozík (CZE) se nestačil rychlostně vrátit s protihráčem, který se dral do osamoceného úniku a tak fauloval. Rozhodčí vyloučili českého obránce na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    37:16
    Thuressonovi se odrazil puk od těla po nahození puku před českou bránu. Kovář si musel pro puk povyskočit do vzduchu, aby ho mohl uschovat do lapačky.
     
    36:23
    Wallmark měl po přihrávce od spoluhráče zcela opuštěnou klec Česka. Kovář si ve spolupráci s obránci dokázal poradit. Nescházelo mnoho od vyrovnání. Kovář nepřipustil ani následnými dorážkami změnu skóre.
     
    35:17
    V zápase dochází po souboji u střídačky Švédska k vyloučení českého hokejisty. Vladimír Sobotka (CZE) je vyloučen na dvě minuty za hrubost.
     
    30:52
    Riderwall společně se svým spoluhráčem několikrát prověřil Kováře z hodně velké blízkosti. Ani jedna ze střel však za záda českého maskovaného muže nedoputovala.
     
    28:20
    Mozík zastavil slibně vypadající únik Janmarka-Nyléna, který se už už snažil o zakončení. Český obránce ale včasným pádem dokázal puk vypíchnout. Následně probíhal souboj o puk v rohu hrací plochy.
     
    Dnešní utkání sleduje 4520 diváků.
     
    26:00
    Čeští hráči společně s fanoušci, kteří do Švédska přicestovali, už se radovali z branky. Puk však zůstal i přes velký závar před bránou Lassinanttiho ještě před brankovou čárou.
     
    24:20
    Lassinantti si připisuje velmi těžký zákrok. Filippi se ujal vypíchnutého puku a namířil si to vstříc maskovanému muži domácích. Ten však českým hráčům nepovolil skórovat.
     
    24:01
    Domácí se nemohli dostat do útočného pásma, což vedlo k faulu švédských hokejistů. Mattias Sjögren (SWE) je vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl.
     
    23:05
    Česká lavička obdržela dvouminutový trest. První přesilovou hru dnešního zápasu si tak zahrají domácí.
     
    17:24
    Kronwall nejprve tečoval střelu svého spoluhráče, puk ale v bráně neskončil, stejně jako po následující dorážce. Kovář si připisuje dva velmi těžké zákroky.
    Martin ZAŤOVIČ - 0:1
     
    07:55
    Česko právě vstřelilo branku!
    Radil se dostal kolem mantinelu na pravé straně do útočného pásma, přihrávkou skrze celou třetinu našel hůl MARTINA ZAŤOVIČE, který už si v tváří tvář domáímu brankáři dokázal poradit, puk skončil v pravém horním rohu brány. Asistence: Lukáš Radil, Petr Koukal.
     
    06:25
    Simon na modré čáře dokázal včas vypíchnout puk soupeři. Následně vystřelil vstříc bráně Lassinattiho. Domácí brankář střelu vyrazil, bohužel pro Česko se ale nikdo k dorážce nedostal.
     
    05:20
    Švédští hokejisté v další velké šanci. Aslund objel bránu a snažil se zasunout beton mezi nohy českého maskovaného muže. To se mu však zásluhou včasného zákroku Kováře nepovedlo.
     
    05:02
    Závar před bránou českého maskovaného muže vyznělo lépe pro české barvy. Kovář dokázal ukrýt puk do výstroje.
     
    03:56
    Bengtsson byl osamocen před bránou a dostal přihrávku. Moc nescházelo a kotouč už se mohl ocitnou v síti, za zády Kováře.
     
    02:53
    Zaar se od modré dral sám proti Kováři. Nakládal se stačil včas vrátit a odebrat čistě kotouč.
    Marken.cz

    Josef Cestr

    Branky a nahrávky: 46. Sörensen (Wallmark) – 8. Zaťovič (Radil, Koukal), 43. Polášek (Buchtele, Radil), 51. Radil (Buchtele), 59. Radil


    Švédsko: Lassinantti (Petterson-Wentzel) – Kronwall "C", Andersson, Rahimi "A", Ahnelöv "A", Motin, Ekbom, Gunnarsson, Sandberg – Thuresson, Bengtsson, Johansson – Zaar, Wallmark, Sörensen – Danielsson, Sjögren, Janmark-Nylén – Aslund, Carlsson, Ridderwall
    Trenér: Pär Marts

    Česko: Kovář (Machovský) – Nakládal, Kolář, Krejčík, Čáslava "A", Jordán, Kempný, Mozík, Polášek – Birner, Sobotka, Vondrka – Simon, Novotný "A", Smoleňák "C" – M. Růžička, Filippi, Zaťovič – Radil, Koukal, Buchtele – Valský
    Trenér: Vladimír Růžička

    Rozhodčí: Rantala, Pajula – Ahlström, Käck

    Diváci: 4520
    bahis siteleri