Rakousko – Lotyšsko 8:0 (kon.) | Česko – Norsko 4:2 (kon.) | Dánsko – Francie 2:3 (kon.)
konec
Rakousko
8:0 (1:0, 3:0, 4:0)
Lotyšsko
Sobota 18.04.2015, 12:30 • Patinoire de l'Ile Lacroix, Rouen • Mistrovství světa žen - 1. divize, sk. A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:48
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    CHARLOTTE WITTICHOVÁ dává osmý gól Rakouska do prázdné branky. Asistence: Eva Maria Beiter Schwarzlerová a Denise Altmannová.
     
    58:26
    Kapitánka Lotyšek Kokaová faulovala v útočném pásmu, ale vůbec se jí nechce na trestnou lavici. Rozhodčí ji musí popohánět. Na druhé straně odchází ve stejný čas na trestnou lavici Nina Brunnerová (AUT) za sekání.
     
    51:48
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    ANNA MEIXNEROVÁ nabrala neuvěřitelnou rychlost, projela přes celé hřiště, přebruslila všechny lotyšské hráčky a backhandem uklidila kotouč za záda Nikolajevaové. Čtvrtý gól v dnešním zápase pro Meixnerovou! Asistence: Sophia Volggerová.
     
    50:13
    Altmannová přebruslila obránkyni a backhandem zakončila do betonu Nikolajevaové. Dobrý zákrok lotyšské brankářky!
     
    47:46
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Rakousko stále nemá dost a mění skóre na 6:0. ANNIKA FAZOKASOVÁ se trefuje nad lapačku Nikolajevaové. Asistence: Esther Kantorová a Eva Maria Beiter Schwarzlerová.
     
    44:47
    Wittichová pálí od modré čáry a Volggerová tečuje puk do pravé tyče! Jen to cinklo a publikem to zahučelo.
     
    41:58
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Hattrick ANNY MEIXNEROVÉ! Volggerová poslala rakouské útočnici krásnou žabičku do jízdy, a ta poslala kotouč krásně mezi betony lotyšské brankářky Nikolajevaové, která ve třetí třetině vystřídala Tetinaovou. Asistence: Sophia Volggerová.
     
    35:59
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Rakušanky dávájí čtvrtý gól. Meixnerová vyzvala ke skórování před brankou stojící VICTORII HUMMELOVOU a ta se přesnou ranou k pravé tyči nemýlila. Asistence: Anna Meixnerová a Antonia Matzkaová.
     
    33:21
    Nina Brunnerová (AUT) dostává dvě minuty za držení. Dokáže si Lotyšsko alespoň na chvíli vytvořit tlak?
     
    31:14
    Mihejenková s Agnese Apsiteovou se dostaly po zaváhání Rakušanek do přečíslení dvou na jednu hráčku a druhá jmenovaná trefila v pádu špičku levého betonu Arnbergerové!
     
    29:01
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Je to 3:0. EVA MARIA BEITER SCHWARZLEROVÁ dostala přihrávku od Matzkové a dlouhou backhandovou kličkou překonala po ledě Tetinaovou. Asistence: Antonia Matzkaová.
     
    24:36
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Krásná individuální akce ANNE MAIXNEROVÉ. Rakouská útočníce dostala přihrávku do mezikruží, prohodila si lotyšskou obránkyni a s přehledem poslala kotouč ze dvoumetrové vzdálenosti k levé tyčce. Tetinová neměla šanci. Asistence: Victoria Hummelová a Sophia Volggerová.
     
    21:57
    Beiter Schwarzlerová ve vlastním oslabení vystřelila na Tetinaovou, ta proti puku vytyčila svůj levý beton!
     
    20:54
    Rakouská kapitánka Esther Kantorová dostává dvě minuty za podražení, Lotyšsko si zahraje přesilovku.
     
    18:45
    Stengrevicaová dostala přihrávku za rakouskou obranu, a přestože byla obtěžována protihráčkami, zakončila do betonů Arnbergerové!
     
    15:13
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Rakušanky jdou po 17 střelách do vedení zásluhou ANNY MEIXNEROVÉ, která dorazila za bezmocnou Tetinaovou předchozí střelu Hummelové od modré čáry. Asistence: Victoria Hummelová a Sophia Volggerová.
     
    11:29
    Meixnerová nabrala rychlost na levém křídle, pěknou stahovačkou obehrála obránkyni a vypálila do levého horního roku. Tetinaová střelu vykryla ramenem!
     
    04:28
    Altmannová se prokličkovala z pravého rohu až před brankoviště, objela Tetinaovou, ale puk jí v rozhodující chvíli sklouzl z hole.
     
    02:16
    Beiter Schwarzlerová se pokoušela dorazit puk z prostoru před brankoviště, ale Tetinaová dobře vykryla úhel a puk chytá.

    Tomáš Lichnovský

    Branky a nahrávky: 16. Meixnerová (Hummelová, Volggerová), 25. Meixnerová (Hummelová, Volggerová), 30. Beiter Schwarzlerová (Matzkaová), 36. Hummelová (Meixnerová, Matzkaová), 42. Meixnerová (Volggerová), 48. Fazokasová (Kantorová, Beiter Schwarzlerová), 52. Meixnerová (Volggerová), 60. Wittichová (Beiter Schwarzlerová, Altmannová)


    Rakousko: Arnbergerová (Marchhartová) – Fazokasová, Kantorová, Matzková, Kainbergerová, Grascherová, Krausová, Hyblerová – Weberová, Beiter Schwarzlerová, Altmannová – Vlceková, Volggerová, Hanserová – Meixnerová, Hummelová, Wittichová – Brunnerová, Lopezová. Trenér: Pekka Hämäläinen
    Lotyšsko: Tetinaová (41. Nikolajevaová) – Kublinaová, Ozmenaová, Vasilevská, Mihejenková, Zebereová, Liepinaová – Kokaová, Bicevská, Petersoneová – Agareová, Miljoneová, Apsiteová – Stengrevicaová, Apseová – Kruminaová, Hartmaneová, Lagzdinaová. Trenér: Aleksandrs Macijevskis

    Rozhodčí: Kieferová (GER) – Gruberová (ITA), Torribio Rousselinová (FRA)
    bahis siteleri