Slovensko – Bělorusko 5:2 (kon.)
konec
Slovensko
5:2 (4:0, 0:2, 1:0)
Bělorusko
sk Sobota 18.04.2015, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Euro Hockey Challenge
Partner:
    HUDÁČEK - 5:2
     
    48:10
    Slovensko dalo gól! Naši chlapci strieľajú po dlhšej výluke piaty gól v tomto stretnutí! Akciu cez stredné pásmo potiahol sebavedomo Marcel Haščák, ktorý následne dokázal puk preniesť pred brankára Milčakova. Tam mal bieloruský brankár problémy s jeho zachytením a výrazne mu ich zvýšil LIBOR HUDÁČEK, ktorý využil svoju prítomnosť a dravo dorazil puk do brány, čím opätovne navyšuje naše vedenie!
    Asistencie: Milan Jurčina a Marcel Haščák.
    KOVYRŠIN - 4:2
     
    38:18
    Bielorusko dalo gól! JEVGENIJ KOVYRŠIN predviedol presvedčivý blafák a forhendom dokázal prekonať nášho brankára!
    KOSTICYN - 4:1
     
    28:39
    Bielorusko dalo gól! Bieloruskí hokejisti sa evidentne nevzdali, keďže znižujú stav tohoto stretnutia. Kaľužný prihral do rohu klziska Gavrusovi, ktorý sa takou polootočkou natlačil pred bránu a prihrával na ANDREJA KOSTICYNA. Ten už s istotou prekonal ležiaceho brankára Laca.
    Asistencie: Artur Gavrus a Aleksej Kaľužný.
    J. MIKUŠ - 4:0
     
    14:07
    Slovensko dalo gól! Naši hokejisti strieľajú Bielorusku už štvrtý gól v tejto tretine! Martin Réway opäť svojím typickým pohybom previezol puk do útočného pásma, tam chvíľu počkal a našiel na modrej čiare JURAJA MIKUŠA. Ten neváhal ani chvíľu a skvelou delovkou vyvesil pravý horný roh Milčakovovej siete!
    Asistenciu si pripisuje Martin Réway.
    LUŠŇÁK - 3:0
     
    09:37
    Slovensko dalo gól!
    Tak napokon po potvrdení videorozhodcu platí presný zásah Slovenska. Jeho koreň položil Radoslav Tybor, ktorý si skvelo nakorčuľoval po ľavej strane, natlačil sa až pred bránu a tam už prenechal žezlo svojim spoluhráčom. Pred Goriačevskichom sa najlepšie zorientoval PATRIK LUŠŇÁK, ktorý strieľa tretí gól Slovenska v tomto zápase!
    Asistencie: Radoslav Tybor, Marcel Haščák.
    MIKLÍK - 2:0
     
    07:46
    Slovensko dalo gól!
    Naši chlapci sa zmocňujú dvojgólového vedenia v tomto zápase! Hokejisti Slovenska sa rozostavili v útočnom pásme, puk sa dostal ku nášmu mladíkovi Martinovi Réwayovi, ktorý v pokoji premiešal puk párkrát, vytvoril sa mu voľný priestor na opačnom kruhu, kde servíroval prihrávku MICHELOVI MIKLÍKOVI a ten nekompromisnou delovkou rozvlnil sieť!
    Asistencie: Martin Réway a Marek Ďaloga.
    BLIŽŇÁK - 1:0
     
    01:47
    Slovensko dalo gól! Slovenský tím sa dostáva do vedenia v tomto zápase, pretože využíva presilovku! Milan Bartovič potiahol akciu po ľavom krídle, následne vystrelil z ostrého uhla. Goriačevskich vyrazil puk nevedomky pred seba, kde prišiel MÁRIO BLIŽŇÁK a ten pohotovou dorážkou posiela náš tím do vedenia!
    Asistencia: Milan Bartovič.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 2. Bližňák (Bartovič), 8. Miklík (Réway, Ďaloga), 10. Lušňák (Tybor, Haščák), 15. J. Mikuš (Réway), 49. Hudáček (Jurčina, Haščák) – 29. Kosticyn (Gavrus, Kaľužný), 39. Kovyršin (TS)


    Slovensko: Laco (Konrád) – Graňák ("C"), Jaroš, J. Mikuš, Ďaloga, Švarný, Jánošík, Sersen ("A"), Jurčina – Tybor, Lušňák, Haščák – Réway, Viedenský, Miklík – Bartovič ("A"), Bližňák, L. Hudáček – Dej, A. Šťastný, Vandas – Cehlárik
    Bělorusko: Goriačevskich (10. Milčakov) – Korobov ("A"), Usenko, Stasenko, Goroško, Lisovec, Karev, Demkov, Ustinenko – Gavrus, Kaľužný ("C"), Kosticyn ("A") – Stepanov, Kovyršin, Kulakov – Jefimenko, Kitarov, Demagin – Pavlovič, Kolosov, Razvadovský

    Rozhodčí: Baluška, Jonák – Smrek, Kacej

    Diváci: 4172
    bahis siteleri