Kanada – Švýcarsko 5:2 (kon.) | USA – Finsko 2:1 (po pr.)
konec
Chicago Blackhawks
4:3 (3:3, 0:0, 1:0) Stav série: 4:2
Nashville Predators
Neděle 26.04.2015, 02:00 • United Center, Chicago • Play-off NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:12
    Tak to je neuvěřitelné! Hossa vybojoval puk za odkrytou klecí, ale už jej nedokázal do ní zasunout! Obrana Preds zafungovala výborně.
     
    58:38
    Rinne je zpět a střídačce!
     
    58:09
    Krüger poslal puk parádním obloučkem na branku hostí, ale kotouč se nakonec prosmýkl jen těsně vedle jedné z tyčí! Domácím je pískáno zakázané uvolnění a naděje hostí stále žijí.
     
    57:59
    Pekka Rinne zůstává na střídačce! Hosté to zkusí s šesti bruslaři v poli!
     
    57:59
    Střídačka hostí si vyžádala oddechový čas.
    Duncan KEITH - 4:3
     
    56:12
    Chicago právě vstřelilo branku!
    První ránu DUNCANA KEITHA ještě obrana hostí dokázala zblokovat, ale následně přišla střela druhá a ta už si našla cestu jak mezi těly před brankou, tak mezi Rinnem a jeho tyčí! Asistence: Jonathan Toews.
     
    55:47
    Tak to je neuvěřitelné! Seabrookovu ránu Rinne vyrazil, ale zůstal ve špatné pozici. Proti dorážce se ale finský fantom dokázal fantasticky přesunout a následně ale přišla ještě jedna dorážka a to musel v brankovišti zaskočit za svého brankáře Josi, který ale srazil puk mimo tři tyče!
     
    51:05
    Hossa se krásně prosmýkl až před branku, kde si dovolil ještě blafák a poté z pádu zkusil zvednout kotouč za Rinneho záda, jenže netrefil bránu!
     
    50:39
    Rinne vyrazil hodně neuváženě ven z brány a Hossa, který získal kotouč, dokázal málem jeho zaváhání potrestat.
     
    48:57
    Victor Bartley (NSH) je vyloučen za hákování.
     
    45:28
    Ribeiro parádní přihrávkou naslepo z rohu kluziště našel u opačného mantinelu postaveného Smitha, který vypálil do protipohybu domácího gólmana, ale Crawford na poslední chvíli zasáhl ramenem.
     
    42:23
    Cullen zakončoval z brankoviště z otočky a měl Crawford měl hodně prostoru u vzdálenější tyče! Hostující útočník ovšem nezamířil přesně a netrefil branku.
     
    34:16
    Seabrook vypálil hodně tvrdě k bližší tyči, ale Rinne se výborně natáhl na brankovišti a špičkou lapačky vytěsnil puk mimo branku!
     
    30:57
    Ellis všechny překvapil svojí bekhendovou nabídkou před bránu, po které také bekhendem zakončil ke vzdálenější tyči Wilson, ale Crawford výborně zareagoval! Následoval menší závar před domácí brankou s několika dorážkami, ale gólman Hawks si poradil a přikryl puk!
     
    28:55
    Brad Richards (CHI) to přehnal se svým důrazem v honbě za pukem a půjde si odpykat trest za podražení.
     
    27:35
    Keith krásně naznačil střelu, objel si soupeře a sjel si až do levého kruhu, odkud vypálil, jenže napálil jen masku připraveného Rinneho!
     
    26:55
    Hossa se krásně uvolnil a následně přihrál za bránu Toewsovi, který si dokázal vybruslit před bránu, ale ani on bekhendem na Rinneho nevyzrál.
     
    24:56
    Hosté ujížděli ve dvou na jednoho, ale první střelu Crawford vyrazil a Fisher už se k dorážce nedostal, přestože měl puk mezi svými bruslemi.
     
    24:49
    Richards krásně nabral rychlost a hnal se sám na Rinneho, na kterého ještě zkusil forhendový blafák, ale finský gólman tentokrát sebejistě zasáhl!
     
    21:20
    Patrick Sharp si nebezpečně vybruslil zpoza brány a pokusil se bekhendem zasunout kotouč pod Rinneho, jenže ten byl včas na ledě a nepustil za sebe puk!
    Patrick KANE - 3:3
     
    19:54
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Domácí ještě v první dvacetiminutovce srovnávají! Domácí znovu výborně vyhráli buly na Keitha, který jen přistrčil kotouč PATRICKU KANEOVI a ten už prostřelil vše, co před ním stálo! Asistence: Duncan Keith a Brad Richards.
     
    19:52
    Richards nahodil kotouč bekhendem před branku a Krüger byl blízko tomu, aby jej usměrnil do sítě bruslí! Rinne nakonec zasáhl tygřím skokem k druhé tyči.
     
    15:24
    Ribeiro dostal kotouč přímo před brankoviště, jenže tam mu Krüger výborně zblokoval hůl, a zakončení tak našlo jen připraveného Crawforda! Následuje menší strkanice mezi oběma celky.
     
    15:15
    Marián Hossa (CHI) je vyloučen za hákování.
     
    13:28
    Neal sahal po hattricku, ale svojí pěknou střelou z pravého kruhu rozezvučel pouze tyčku za Crawfordem!
    Jonathan TOEWS - 2:3
     
    12:14
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A to je tedy hodně rychle využitá přesilovka! Domácí výborně zahráli na buly a kotouč se dostal až k pravému kruhu k Patricku Sharpovi, který tvrdě vypálil a zasáhl přesně nabídnutou čepel JONATHANA TOEWSE, od které puk s trochou štěstí doskákal do sítě. Asistence: Patrick Sharp a Patrick Kane.
     
    12:09
    I domácí si vyzkoušejí početní výhodu. James Neal (NSH) je vyloučen za krosček.
     
    11:16
    Přichází střídání stráží u domácí svatyně! Darling opouští branku, do které přijíždí ze střídačky Crawford.
    Matt CULLEN - 1:3
     
    11:16
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté si ale z inkasované branky nic nedělají a odpovídají způsobem sobě vlastním! MATT CULLEN si sjel s kotoučem až před brankoviště Darlinga a nechytatelnou střelou umístil puk do horního růžku branky. Asistence: Mike Ribeiro.
    Patrick SHARP - 1:2
     
    10:37
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A domácí přeci jen odpovídají a snižují náskok soupeře! Keithova střela nezamířila mezi tři tyče a místo toho se odrazila od zadního mantinel přímo k PATRICKU SHARPOVI, který z velikého úhlu využil mezery za Rinneho zády, kterou trefil parádně. Hostující gólman už neměl mnoho šancí se přesunout. Asistence: Duncan Keith a Jonathan Toews.
    James NEAL - 0:2
     
    08:09
    Nashville právě vstřelil branku!
    Přesilová hra se hostím vůbec nedařila, ale nakonec je z toho přeci jen branka! Cody Franson si na modré čáře počkal, až bude mít Darling zakrytý výhled a poté vypálil a trefil přesně nabídnutou hůl JAMESE NEALA, od které už puk zamířil mimo Darlingův dosah. Asistence: Cody Franson a Filip Forsberg.
     
    06:52
    A máme tu první vyloučení zápasu. Kimmo Timonen (CHI) si odpyká trest za držení protihráče.
    James NEAL - 0:1

     
    01:10
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do rychlého vedení! JAMES NEAL se s tím vůbec nemazal, vzal si kotouč u levého mantinelu, sjel si před branku a bekhendovou střelou do protipohybu nedal Darlingovi šanci. Asistence: Seth Jones.

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 11. Sharp (Keith, Toews), 13. Toews (Sharp, Kane), 20. Kane (Keith, Richards), 57. Keith (Toews) – 2. Neal (Jones), 9. Neal (Franson, Forsberg), 12. Cullen (Ribeiro)


    Chicago Blackhawks: Darling (12. Crawford) – Rozsíval, Keith "A", Seabrook, Timonen, Oduya, Hjalmarsson – Hossa, Toews "C", Saad – Kane, Richards, Bickell – Sharp "A", Vermette, Versteeg – Shaw, Krüger, Desjardins
    Nashville Predators: Rinne (Hutton) – Jones, Josi, Ellis, Ekholm, Franson, Bartley – Smith, Ribeiro, Forsberg – Neal "A", Fisher "A", Wilson – Bourque, Järnkrok, Cullen – Stalberg, Gaustad, Beck

    Rozhodčí: Dwyer, Furlatt – Gibbs, Sharrers
    Chicago 4 2 Nashville
    #1 Čtvrtek 16.04.2015 • 02:30
    Nashville - Chicago 3:4 po prodl.
    #2 Sobota 18.04.2015 • 03:30
    Nashville - Chicago 6:2
    #3 Neděle 19.04.2015 • 21:00
    Chicago - Nashville 4:2
    #4 Středa 22.04.2015 • 03:45
    Chicago - Nashville 3:2 po prodl.
    #5 Pátek 24.04.2015 • 03:30
    Nashville - Chicago 5:2
    #6 Neděle 26.04.2015 • 02:00
    Chicago - Nashville 4:3
    bahis siteleri