Slovensko – Finsko 6:8 (kon.) | Polsko – Česko 4:10 (kon.)
konec
Slovensko
6:8 (0:2, 4:1, 2:5)
Finsko
Středa 29.04.2015, 13:45Mistrovství světa juniorů
     
    60:00
    Konec zápasu. (15:49:38)
     
    58:36
    Finsko právě vstřelilo branku!


    Rasmus Kainulainen poslal spoza Turiakovej brány prihrávku na EINOHO HEINONENA, ktorý sa úspešne trafil.
     
    55:49
    Slovensko právě vstřelilo branku!


    Chybnú rozohrávku Fínov zachytil Filip Čonka-Skyba, ktorý loptu poslal na MICHALA DUDOVIČA, a ten prízmenou strelou znižuje stav na rozdiel jedného gólu.
     
    55:29
    Finsko právě vstřelilo branku!


    Rexa to s kľučkami pri stredovej čiare prehnal, keď ho obral RASMUS KAINULAINEN, ktorý si ešte vymenil loptu s Villemom Lastikkakom.
     
    50:53
    Finsko právě vstřelilo branku!


    Fíni začali čoraz viac útočiť. Rasmus Kainulainen si obehol slovenskú bránu a spoza tyčky vystrelil. Lopta poskakovala na hrane bránkovej čiary a tú za chrbát Rudolfa Turiaka poslal EERO NUUTINEN.
     
    49:03
    Finsko právě vstřelilo branku!


    JUHO SORRI napriahol a ďalekonosnou strelou do šibenice prekonáva Rudolfa Turiaka.
    Asistencia: Matias Lintula
     
    44:39
    Slovenskí reprezentanti počas svojej oslabovky utvorili poriadny „betón" pred svojou bránou, ktorý však nevedeli Fíni prestreliť. Slováci hrajú v plnom počte.
     
    42:39
    Už piate vylúčenie na strane Slovenska. Jozef Kriš pri svojej bráne poslal nedovolene k zemi fínskeho hráča, a tak dostal dvojminútový trest za vrážanie.
     
    42:16
    Slovensko právě vstřelilo branku!


    Excelentnú prihrávku cez pol ihriska poslal Michal Dudovič na FILIPA ČONKU-SKYBU, ktorý si túto dlhú prihrávku dobre spracoval a pekne preloboval fínskeho brankára.
     
    41:44
    Finsko právě vstřelilo branku!


    Ďalšiu presilovú hru využívajú Fíni, keď Juho Sorri nabil na strelu z prvej Ollimu Kinnunenovi, a ten vyrovnáva stav na 4:4.
     
    41:20
    Fíni sú už nasťahovaní v útočnom pásme. Turiak teraz predviedol pekný zákrok nohou.
     
    40:34
    Hrozivá bilancia vylúčení Slovenska pokračuje aj v tretej tretine. Za bránenie v hre dostal trest Jakub Talarovič – 2 minúty.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:17
    Slovensko právě vstřelilo branku!


    Slováci strhli vedenie ihneď na svoju stranu. Michal Miške nabil pred bránou kapitánovi MARTINOVI GRLICKÉMU, a ten posiela Slovákov opäť do vedenia.
     
    38:19
    Finsko právě vstřelilo branku!


    Fíni presilovú hru rýchlo využili, keď sa po Kainulainenovej prihrávke strelou od polovice ihriska presadil VILLE LASTIKKA.
     
    38:03
    Tretie vylúčenie na strane Slovenska. Za vrážanie dostal dvojminútový trest Martin Kubovič.
     
    32:20
    Slovensko právě vstřelilo branku!


    Fantázia!
    Výborná druhá tretina v znamení Slovenska pokračuje. Po strele Ľuboša Šefčíka z polovice ihriska sa k dorážke dostal FILIP ČONKA-SKYBA, ktorý poslal loptičku za chrbát fínskeho brankára. Slováci tak dokonale otočili stav z 0:2 na 3:2.
     
    29:44
    Slovensko právě vstřelilo branku!


    Krásna akcia Slovenska. Po prvom góle, kedy sa presadili spoluhráči zo Stupavy sa tentokrát presadili spoluhráči z ATU Košice. Krásna prihrávka od Michala Dudoviča našla voľného MICHALA CHUDINU, ktorý vyrovnáva stav na 2:2!

    Lukáš Chovan

    Branky a nahrávky: 25. Kubaský (Kovaľ), 30. Chudina (Dudovič), 33. Čonka-Skyba (Šefčík), 40. Grlický (Miške), 43. Čonka-Skyba (Dudovič), 56. Dudovič (Čonka-Skyba) – 7. Ruokostenpohja (Sorri), 7. Nuutinen (Kainulainen), 39. Lastikka (Kainulainen), 42. Kinnunen (Sorri), 50. Sorri (Lintula), 51. Nuutinen (Kainulainen), 56. Kainulainen (Lastikka), 59. Heinonen (Kainulainen)


    Slovensko: Turiak (Sninčák) – Koval, Kubaský, Ujhely, Kriš, Talarovič, Kubovič, Rexa, Grlický, Bučák, Miške, Dudovič, Čonka, Chudina, Šefčík, Jurčík, Trefný, Koščo, Pažák
    Finsko:
    bahis siteleri