Empoli – Neapol 4:2 (kon.)
konec
Empoli FC
4:2 (3:0)
SSC Neapol
Čtvrtek 30.04.2015, 20:45 • Stadio Carlo Castellani, Empoli • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
    Marek HAMŠÍK - 4:2
     
    90+1
    Neapol právě vstřelila branku!
    Gabbiadiniho pobídka byla sražena k nohám slovenského internacionála MARKA HAMŠÍKA a ten tvrdou ranou z hranice 20 metrů k tyči nedal brankáři Sepemu naději na zákrok. 4:2!
    Raúl ALBIOL - 4:1
     
    81
    Empoli právě vstřelilo branku! Další vlastní branka utkání! Postaral se o ní RAÚL ALBIOL, toho doslova trefil prudký centr ze strany. Bezmocný brankář Andújar loví míč ze sítě už počtvrté.
    Vincent LAURINI - 3:1
     
    64
    Neapol právě vstřelila branku!
    Marek Hamšík se objevil před bránu, kde také dostal přihrávku. Jeho ránu ještě stihl vyrazit brankář Sepe, ovšem posléze si nešťastně srazil míč do brány obránce VINCENT LAURINI. Sníženo na 3:1!
    Riccardo SAPONARA - 3:0
     
    45+1
    Empoli právě vstřelilo branku! RICCARDO SAPONARA v nastaveném čase přidává další gól! Nejprve Pucciarelliho střelu z hranice 7 metrů dokázal brankář Neapole vyrazit, dorážku z akrobatické pozice už nikoliv. 3:0!
    Miguel BRITOS - 2:0
     
    43
    Empoli právě vstřelilo branku! Ricky Saponara se dostal do velkého vápna, kde z úhlu napálil míč před branku, tam si nešťastný MIGUEL BRITOS srazil míč do vlastní brány a stav utkání je už 2:0!
    Massimo MACCARONE - 1:0
     
    8
    Empoli právě vstřelilo branku! Kapitán MASSIMO MACCARONE posílá přízemní střelou z velkého vápna Empoli do vedení! Třetí gól ze tří posledních utkání a desátý gól v sezón pro vyhlášeného útočníka z Toskánska. 1:0!

    Jakub Martiňák

    Branky: 8. Maccarone (Pucciarelli), 43. Britos (Saponara R.) (vla.), 45+1. Saponara, 81. Albiol (vla.) – 64. Laurini (vla.), 90+1. Hamšík

    Karty:   15. Laurini (EMP), 71. Tonelli (EMP), 90+2. Verdi (EMP) – 24. Ghoulam (NEA), 79. Higuaín (NEA)


    Empoli FC: Sepe – Laurini (77. Rui), Rugani, Tonelli, Hysaj – Croce, Valdifiori, Vecino – Saponara (63. Zielinski) – Pucciarelli (81. Verdi), Maccarone (C).
    Náhradníci: Bassi – Barba, Brillante, El Hadji El Hadji, Mčedlidze, Rui, Signorelli, Somma, Tavano, Verdi, Zielinski.

    SSC Neapol: Andújar – Maggio, Koulibaly, Britos, Ghoulam (52. Albiol) – Inler (72. Gabbiadini), Gargano – Callejón, Hamšík (C), Mertens (60. L. Insigne) – Higuaín.
    Náhradníci: Colombo, Cabral – Zapata, Mesto, Albiol, L. Insigne, Gabbiadini, David López, Henrique, Luperto, Jorginho.

    Rozhodčí: Davide Massa
    bahis siteleri