Villarreal – Atlético 0:1 (kon.) | Rayo Vallecano – Valencia 1:1 (kon.) | Granada – Espanyol 1:2 (kon.)
konec
Rayo Vallecano
1:1 (1:0)
Valencia CF
Čtvrtek 30.04.2015, 20:00Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Paco Alcácer využil chybného výběhu domácí čtveřice obránců. Sám ve vápně ale zazmatkoval a přestřelil branku.
     
    89
    Odchází střelec jediné branky domácích. Tribuny aplaudují. Adrián Embarba má odpracováno, Javier Aquino se pokusí zabetonovat střed pole.
     
    85
    No ale kde teď byly ty šiky? To nevím, neznám, neumím. Sofiane Feghouli zcela osamocen zvolil po centru z levé strany zakončení hlavou. Toño se blýskl reflexivním zákrokem. Save of the night!
     
    82
    André Gomes utíká z trávníku. Ne že by se vlka bál, ale přenechává své místo čerstvému Rodrigu de Paulovi.
     
    80
    A pojďme, ať nevypadneme z tempa Mohammed Fatau poslal skluzem k zemi Andrého Gomese a ... vidí žlutou kartu.
    Červená karta
     
    77
    Možná jsem to zakřikl až příliš. Pozasteskl jsem si tu, že dnešnímu utkání chybí emoce a dostal jsem jich v krátké chvíli přehršel. Toño ve výskoku pro míč sundal k zemi Rodriga. Hostující fotbalista si to nenechal líbit a zkušeného brankáře podsekl. To sudí viděl a je to jasná červená kartička.
     
    76
    Roberto Trashorras to zkoušel technicky. Obstřelil zeď a levou šibenici minul jen o pár čísel.
     
    74
    Sofiane Feghouli (VAL) a jeho loket v soupeřově obličeji. Tady musí následovat žlutá karta. Minimálně. Domácí budou navíc rozehrávat standardku pár metrů před vápnem.
     
    73
    Gaël Kakuta si udělal prostor ve vápně a zamířil pod břevno. Diego Alves se vytasil s excelentním zákrokem. Bravo, bravissimo!
     
    72
    No vzýval jsem emoce. A už je tu máme. Rozhodčí posílá Paca Jemeze. Domácí trenér mu v posledních minutách dával řádné kapky. A ještě při odchodu mezi diváky si neodpustil pár gest, která raději nebudu popisovat. Co kdyby to četly děti.
     
    71
    Tvrdá střela, kterou měl na svědomí André Gomes, jen těsně minula levou tyč Toñovy klece.
     
    68
    Hosté střídají. Vypadá to, že Shkodran Mustafi má něco s kotníkem. Střídá ho Paco Alcácer.
     
    67
    Marin Ruz Quini stihl v rychlosti vystrídat Alberta Buena.
    Dani PAREJO - 1:1
     
    66
    Valencia právě vstřelila branku!
    Perfektní trefa. DANIEL PAREJO se opřel do míče vší silou a Toño neměl nejmenší nárok. Nádherná pumelice ke vzdálenější tyči. Je srovnáno. Domácí budou navíc dohrávat v deseti.
     
    64
    Tak penalta to není. Skluz přišel ještě před hranicí pokutového území. Každopádně pro hosty luxusní možnost ke srovnání skóre.
     
    63
    Toño vidí za protesty žlutou kartu. Zřejmě se mu nelíbilo, že hosté se dostali do brejku díky přehlédnutému ofsajdu. V něm totiž stál jeden z hostujících fotbalistů, který se sice nedotkl míče, ale svým pohybem výrazně ovlivnil hru.
    Červená karta
     
    62
    No jasný faul. Skluz zezadu na unikajícího hráče. Jorge Morcillo (VLL) vidí červenou kartu a půjde do sprch. Teď jde o to, jestli k faulu došlo ještě před vápnem.
    Parejova střela končí pouze na tyči.
     
    59
    Toño měl velké štěstí i smůlu zároveň. Aktivní Daniel Parejo vypálil ke vzdálenější tyči a po hříchu trefil přesně vzdálenější tyč. Míč se zpětně odrazil do hlavy brankáře Toña a poté do autu. Bude to rohový kop.
     
    53
    Domácí střídají. Nacho Martínez už toho má plné brýle. Hlídat levý kraj domácí obrany přichází Emiliano Insúa.
     
    46
    A je to skutečně tak, jak jsem předestíral. Ve druhém poločase už se divákům neukáže Pablo Piatti. On se ostatně příliš neukazoval ani v poločase prvním. Nicméně na trávníku ho nahrazuje Sofiane Feghouli.
     
    42
    No tak tohle byla kosa zezadu na achilovku poblíž pokutového území. Jasný faul na žlutou kartu. Sudí se ale nad domácím obráncem slitoval a žlutit se nebude. Každopádně zajímavá standardní situace pro Valencii.
    Adrián EMBARBA - 1:0
     
    19
    Vallecano právě vstřelilo branku!
    Jejdanánku. To byla velká hrubka Diega Alvese. Což o to, ADRIÁN EMBARMA se vrhl nebojácně do chumlu bránících hráčů. Když už bylo jasné, že kleště se svírají, nezbylo mu než vystřelit. Střela to nebyla bůhvíjaká, mířila téměř doprostřed branky. Ale Alvesovi vypadla z rukavic a zastavila se až za brankovou čarou. Domácí jdou do vedení!
    Rodrigo nepřekonal svou střelou brankáře Toña.
     
    16
    Rodrigo si udělal prostor mezi třemi domácími obránci. Zakončil prudkou přízemní střelou, kterou vyráží vynikající Toño.
    Parejo se dostal do zajímavé šance v pokutovém území, Toño však proti jeho střele předvedl dobrý zákrok.
     
    9
    Zřejmě největší šance, kterou jsme mohli vidět. Daniel Parejo se dostal k míči na levé straně pokutového území. Jeho přízemní pokus vyrazil Toño levým kolenem. Následná dorážka míjí branku o několik metrů.

    Pavel Zeman

    Marek Adler

    Branky: 19. Embarba – 66. Parejo

    Karty:   63. Toño (VLL), 80. Fatau (VLL) – 74. Feghouli (VAL)   62. Morcillo (VLL) – 77. Rodrigo (VAL)


    Rayo Vallecano: Toño – Zé Castro, Morcillo, Tito, N. Martínez (53. Insúa) – Fatau, Trashorras (C) – Embarba (89. Aquino), Bueno (67. Quini), G. Kakuta – Manucho.
    Náhradníci: Cobeño – Aquino, Insúa, Pozuelo, Quini, Jozabed, Fedor.

    Valencia CF: Diego Alves – Barragán, Mustafi (68. Alcácer), Otamendi, Gayá – Parejo (C), Pérez, Gomes (82. de Paul) – Rodrigo, Negredo, Piatti (46. Feghouli).
    Náhradníci: R. Yoel – Cancelo, de Paul, Feghouli, Fuego, Orban, Alcácer.

    Rozhodčí: Bikandi – Huerga, Villate
    bahis siteleri