Pardubice – Ústí n. L. 3:2 (kon.) | Karviná – Frýdek-Místek 1:0 (kon.) | Sokolov – Znojmo 3:1 (kon.)
Táborsko – Vlašim 3:1 (kon.) | Zlín – Most 2:0 (kon.)
konec
FC Zlín
2:0 (1:0)
FK Baník Most 1909
Sobota 02.05.2015, 18:00 • Letná • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Předzápasové kurzy
     
    90
    Zlín právě vstřelil branku!
    Poslední šance Mostu se neuvěřitelně rychlým způsobem změnila na gólovou šanci Zlína. Most totiž rozehrával rohový kop, který se jim vůbec nepodařil. Dominik Kraut vyslal centrem do útoku LUKÁŠE HOLÍKA, který se řítil sám na brankáře Divkoviče. Na střelu si pravděpodobně příliš nevěřil, proto hostujícího brankáře obalamutil kličkou a zakončil do prázdné branky – 2:0! A je rozhodnuto.
     
    86
    A další velká šance ševců! Lukáš Pazdera našel bezchybným centrem hlavu Kopečného, který ovšem v klíčovém momentu selhal a míč poslal nad branku Divkoviče!
     
    82
    Hrací plochu opouští zatím jediný střelec tohoto utkání – Tomáše Poznara. Toho nahrazuje defenzivně laděný Michal Malý. To znamená jediné – ševci se již budou ve zbytku času soustředit hlavně na obranu.
     
    79
    Most opět střídá dva cizince – Gramoze Kurtaje střídá Lamine Fall.
     
    76
    Dominik Kraut našel centrem aktivního Tomáše Poznara, který svou hlavičkou našel rukavice Divkoviče.
     
    71
    Žlutou kartu inkasuje také Miloš Kopečný.
     
    67
    Velmi aktivního Wermkeho střídá Mladen Veselinovič.
     
    66
    Po delší době jsme mohli vidět stoprocentní šanci ševců. Tomáš Poznar hledal přihrávkou Rastislava Chmela, který před odkrytou bránou promáchl. Stejně si vedl i Lukáš Holík, který napodobil Chmela a nedokázal si s míčem poradit.
     
    65
    Druhé střídání domácích. Roberta Bartolomeua vystřídal Rastislav Chmelo.
     
    51
    V jednapadesáté minutě dostali první žlutou kartu také domácí. Obdržel ji Robert Bartolomeu.
     
    47
    Ve stejné minutě dostává žlutou kartu mostecký Wermke.
     
    47
    Nádhernou akci nyní předvedl Miloš Kopečný. S míčem na kopačce se řítil do útoku, během své cesty do pokutového území stihl nasadit krásné "housličky" Janu Procházkovi. Ve finální fázi se rozhodl zvolit přihrávku, se kterou si ale poradila hostující obrana a tuto šanci zneškodnila.
     
    42
    První vynucené střídání. Zraněného Železníka nahrazuje Dominik Kraut.
     
    38
    Druhá vážná šance hostů z Mostu, kteří předvádějí velmi sympatický výkon. Gramoz Kurtaj vystřelil z úrovně dvaceti metrů, tuto střelu tečoval zlínský Živulič. Na tuto střelu již nedokázal Dostál zareagovat. Tato zblokovaná střela naštěstí pro domácí trefila tyč!
     
    32
    A po krátké chvíli tady máme další žlutou kartu pro hosty. Po tvrdém skluzu na Lukáše Holíka inkasuje žlutou kartu Jakub Šural.
     
    28
    Zlín právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš! Ihned po velké šanci Mostu se prosazují po hezké kombinaci ševci. Lukáš Železník našel milimetrovým pasem před brankou nehlídaného TOMÁŠE POZNARA, který se z bezprostřední blízkosti nemýlil – 1:0!
     
    27
    Jiří Procházka nevybíravě zajel do brankáře Dostála ihned po jeho zákroku a od sudího Váni dostává žlutou kartu.
     
    26
    První velká šance Mostu! Gramoz Kurtaj dostal míč za obranu domácích, v souboji tváří v tvář si povodil Hubáčka a tvrdou střelou prověřil Dostála, který si s jeho střelou nadvakrát poradil.
     
    17
    Hubáček našel kratší přihrávkou od rohového praporku Lukáše Pazderu, který tvrdou střelou prověřil Divkoviče. Ten ale míč zkrotil.
     
    12
    Kopečný přihrál Železníkovi, který ukázkovou narážečkou našel Lukáše Pazderu. Ten se snažil v pokutovém území najít lépe postaveného Tomáše Poznara. Tuto přihrávku ale vystihl obránce Mostu a míč odehrál.
     
    1
    Hned v první minutě zahrozili domácí. Živulič vybídl pasem Kopečného, který po souboji s jedním z obránců Mostu v pokutovém území upadl. Penalta se ovšem nepíská.

    Jan Kobylík

    Branky: 28. Poznar, 90. Holík

    Karty:   51. Bartolomeu (ZLN), 71. Kopečný (ZLN) – 27. Procházka (MST), 32. Šural (MST), 47. Wermke (MST)


    FC Zlín: Dostál – Pazdera, Hubáček, Hájek, Matějov – Bartolomeu (65. Chmelo), Holík, Živulič, Kopečný – Poznar (82. Malý), Železník (42. Kraut)
    Náhradníci: Malý, Červenka, Kurtin, Benčík, Kraut, Chmelo, Adamuška

    FK Baník Most 1909: Divkovič – Řehák, Jan Procházka, Běloušek, Šural – Hanzlík, Schůt, Koudelka, Wermke (67. Veselinovič) – Kurtaj (79. Fall), Jiří Procházka
    Náhradníci: Veselinovič, Koukal, Fall, Zícha, Šíla

    Rozhodčí: Váňa – Nádvorník, Fišer

    Diváci: 3064
    bahis siteleri