Prešov – Šaľa 1:1 (kon.) | MFK Zvolen – Skalica 0:1 (kon.)
konec
FC Tatran Prešov
1:1 (1:1)
FK Slovan Duslo Šaľa
sk Sobota 02.05.2015, 16:30 • 1.FC TATRAN PREŠOV • MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Striedanie v tíme FK Slovan Duslo Šaľa: z ihriska odchádza Szabó, prichádza Nagy.
     
    90+2
    Hostia ešte v závere spálil obrovskú šancu, keď postupovali dvaja sami na bránu Taliana, no v rozhodujúcej chvíli zakončil jeden z útočníkov beznádejne mimo.
     
    90+1
    Stretnutie sa iba dohráva, domáci márne útočia, no k zakončeniu sa nevedia dostať.
     
    90
    Žltú kartu dostáva Kružlík (FK Slovan Duslo Šaľa).
     
    90
    Striedanie v tíme FK Slovan Duslo Šaľa: z ihriska odchádza Matič, prichádza Kružlík.
     
    86
    Peter Katona teraz ľavačkou iba nastrelil ľavú žrď Kolmokovovej brány. K dorážke sa už nedostal žiadny domáci hráč.
     
    81
    Hlavný arbiter dnes hviezdi, no nie do píšťalky, ale svojimi verdiktmi na trávniku. Po vôli nie je ani väčšine fanúšíkov na tribúne prešovského štadióna.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 305 divákov.
     
    78
    Striedanie v tíme 1. FC Tatran Prešov: z ihriska odchádza Šafranko, prichádza Ivanko Macej.
     
    76
    Tatran hrá do plných, jeho kapitán mohol poslať svoj tím do vedenia, keď potiahol loptu po hranici pok. územia, pravačkou vystrelil, no mieril iba tesne vedľa ľavej žrde. Lopta bola ešte tečovaná na roh.
     
    75
    Dominik Jacko po priťuknutí od Hectora Tubonemiho skúsil vypáliť, no skákajúcou strelou mieril tesne vedľa pravej žrde Kolmokovova.
     
    72
    Žltú kartu dostáva D. Jacko (1. FC Tatran Prešov).
     
    71
    Martin Dupkala teraz zahral priamy kop z pravej strany, z asi 22 metrov, no bránu Šale iba tesne prestrelil nad.
     
    67
    Krásna kombinácia domácich, keď sa Pavol Šafranko vpredu neulakomil, prihral loptu do ohňa na Tubonemiho, ktorý z prvej pekne vystrelil, no priestor brány nešťastne netrafil.
     
    65
    Tubonemi sa teraz dostal k zakončeniu spoza 16tky, pekne vypáli a nastrelil pravú žrď Kolmokovovej svätyne!
     
    65
    Hostia sa dopustili obrovskej hrúbky v obrane a mohli za to takmer pykať inkasovaným gólom, no Kolmokov kĺzačkou dokázal včasne odkopnúť pred nabiehajúcim Šafrankom.
     
    63
    Striedanie v tíme 1. FC Tatran Prešov: z ihriska odchádza Lipták, prichádza D. Jacko.
     
    57
    Iniciatívu teraz prebral domáci kapitán, ktorý pekne zatočenou pravačkou zamieril do ľavého rohu Kolmokovovej brány, no ten bol pripravený a loptu vyrazil mimo.
     
    47
    Žltú kartu dostáva Katona (1. FC Tatran Prešov).
     
    45+2
    Striedanie v tíme 1. FC Tatran Prešov: z ihriska odchádza Kačala, prichádza Micherda.
     
    45+2
    Prešov dal gól!
    Gól strelil TUBONEMI. Prešov po likvidačnom zákroku na svojho hráča fantasticky odpovedal a odpovedal tým najvhodnejším spôsobom a to strelením vyrovnávajúceho gólu, ktorého autorom bol Hector Tubonemi. Tatran teda v nadstavenom čase vyrovnáva na 1:1!
     
    45
    Žltú kartu dostáva Rehák (FK Slovan Duslo Šaľa) za odporný faul lakťom na Kačalu, ktorého budú musieť odniesť z ihriska. Takýto zákrok si pýtal omnoho prísnejšie kartové napomenutie.
     
    43
    Pekný dlhonosný pokus Petra Leška skrotil a vyrazil na roh gólman hostí Kolmokov.
     
    40
    Čiarový rozhodca je svojimi výrokmi zjavne proti domácemu celku, keď niekoľko sporných situácií odmával v neprospech Tatrana Prešov.
     
    38
    Ďalší ofsajdový verdikt rozhodcu prerušil akciu domácich, keď pekne zakombinovali a na vzdialenejšiu žrď posielali vysoký center na vyskakujúceho Šafranka.
     
    35
    Kačala pekným centrom našiel pred bránou Tubonemiho, ktorý hlavou zakončil, no iba do rúk pripraveného Kolmokova, ktorý na dvakrát loptu skrotil.
     
    32
    Tubonemi teraz pekne zakombinoval s Kačalom, druhý menovaný skúšal aj prízemný center pred bránu Šale, no hradba tiel loptu nepustila cez seba.
     
    23
    Šaľa dala gól!
    Gól strelil GEŠNÁBEL. Obrovskú chybu v obrane vytrestal hosťujúci Róbert Gešnábel, ktorý postupoval sám na bránu pomedzi obrancov a jemným oblúčikom preloboval vybehnutého Taliana. Hostia teda vedú na ihrisku Tatrana 0:1.
     
    20
    Kačala teraz chtiac-nechtiac spravil na obrancu "zidanovku", posunul loptu kapitánovi Leškovi, ktorý z prvej centroval do ohňa, Šafranko zahlavičkoval, ale tesne nad svätyňu Kolmokova, ktorý celú situáciu kontroloval.
     
    18
    Krásny pas Reháka z ľava spracoval na opačnej strane Szabó, kľučkou sa uvoľnil cez obrancu, no jeho ľavačka bola príliš nedôrazná.
     
    12
    V úvodných 10 minútach sme mohli vidieť pekný ofenzívny futbal plný gólových šancí. Hráči ale svoje šance spálili podobne, ako v dnešnom stretnutí proti Dánsku aj slovenskí hokejisti.
     
    10
    Aj Tatran Prešov spálil ohromnú príležitosť, keď zo solídnej vzdialenosti vyskúšal prelobovať Kolmokova v bráne Dupkala a dokonca nastrelil brvno!
     
    8
    Jozef Talian teraz predviedol bravúrny zákrok a zachránil svoj tím od inkasovaného gólu, keď sa Matič prekľučkoval cez obranu až k zakončeniu, no pohotová ľavačka Taliana bola proti a loptu vytlačila mimo brány na roh.
     
    7
    Gešnábel sa po peknej rýchlej akcii Šale dostal osamotený k zakončeniu, no strelu nártom nedokázal namieriť medzi 3 žrde Taliana.
     
    5
    Po 5 minútach 2 obrovské šance Tatrana, keď po centri zľava Dávid Leško namieril z voleja iba priamo do gólmana a následný pokus Šafranka Kolmokov taktiež pokryl.

    Pavol Berka

    Branky: 45+2. Tubonemi – 23. Gešnábel

    Karty:   47. Katona (PRE), 72. D. Jacko (PRE) – 45. Rehák (SAL), 90. Kružlík (SAL)


    FC Tatran Prešov: Talian – Kačala (45.+ Micherda), P. Jacko, Lipták (63. D. Jacko), Dupkala, Tubonemi, D. Leško (C), Dzurík, P. Leško, Katona, Šafranko (78. Ivanko Macej)
    Náhradníci: Ferenc – Benes, Micherda, D. Jacko, Ivanko Macej

    FK Slovan Duslo Šaľa: Kolmokov – Ďatko (C), Fehervári, Tomiš, Konopásek, Rehák, Kochan, Popovič, Gešnábel, Szabó (90.+ Nagy), Matič (90. Kružlík)
    Náhradníci: Rusznák – Kružlík, Sliška, Nagy

    Rozhodčí: Kozák – Hrčka, Budáč

    Diváci: 305
    bahis siteleri