Rusko – Slovinsko 5:3 (kon.) | Rakousko – Švédsko 1:6 (kon.) | Bělorusko – Slovensko 1:2 (po pr.)
Kanada – Německo 10:0 (kon.) | Dánsko – Finsko 0:3 (kon.) | Francie – Švýcarsko 1:3 (kon.)
po prodl.
Bělorusko
1:2 (0:0, 0:0, 1:1 - 0:1)
Slovensko
Neděle 03.05.2015, 16:15 • ČEZ Arena (Ostrava - Vítkovice) • Mistrovství světa • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    MESZÁROŠ - 1:2

    MESZÁROŠ - 1:2

     
    61:55
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto. Druhou dnešní trefou se parádně prezentoval obránce ANDREJ MESZÁROŠ, který se dostal na pravý kruh a utěšenou bombou do šibenice získal pro slovenskou reprezentaci druhý bonusový bodík. Asistence: Tomáš Jurčo, Tomáš Tatar.
    MESZÁROŠ - 1:1

    MESZÁROŠ - 1:1

     
    52:31
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Vzápětí je vyrovnáno a dlouho to netrvalo. Slovensko muselo reagovat na nepříznivý výsledek a zásluhou ANDREJE MESZÁROŠE pokračujeme od znova. Slovenskému obránci přihrál na levou stranu Hudáček a poté přišla nechytatelná střela nad beton Lalanda. Asistence: Libor Hudáček, Vladimír Dravecký.
    Kosticyn S. - 1:0

    Kosticyn S. - 1:0

     
    51:27
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    A je to tady. Bělorusko udeřilo prakticky z první akce třetí třetiny. Trojice útočníků šla do rychlého brejku, který končí totálním rozebráním slovenské obrany. Kaljužnij si počkal až mu před bránu najede SERGEJ KOSTICYN a tomu stačilo pouze dorazit puk do poloprázdné brány, Laco se nestihl přesunout. Asistence: Alexej Kaljužnij, Andrej Kosticyn.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 52. Kosticyn S. (Kaljužnij, Kosticyn A.) – 53. Meszároš (Hudáček, Dravecký), 62. Meszároš (Jurčo, Tatar)


    Bělorusko: Lalande (Koval) – Usenko, Korobov, Stasenko, Jevenko, Šinkevič, Lisovec, Ustiněnko – Kaljužnyj (C), Kosticyn A., Kosticyn S. – Drozd, Stas, Gavrus – Kulakov, Stěpanov, Kovyršin – Děmagin, Kitarov, Demkov – Volkov. Trenér: Dave Lewis.
    Slovensko: Laco (Hudáček) – Meszároš, Graňák, Sersen, Jurčina, Mikúš, Ďaloga, Jánošík – Gáborík, Daňo, Kopecký (C) – Pánik, Bližňák, Bartovič – Jurčo, Viedenský, Tatar – Dravecký, Surový, Hudáček – Lušňák. Trenér: Vladimír Vůjtek.

    Rozhodčí: Mayer (USA), Šindler (CZE) – Carnathan (USA), Dahmen (SWE)
    bahis siteleri