Slovinsko – USA 1:3 (kon.) | Německo – Česko 2:4 (kon.) | Slovensko – Rusko 2:3 (po pr.)
Švýcarsko – Kanada 2:7 (kon.)
po prodl.
Slovensko
2:3 (1:0, 0:1, 1:1 - 0:1)
Rusko
Neděle 10.05.2015, 20:15 • ČEZ Arena (Ostrava - Vítkovice) • Mistrovství světa • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    Artěmij PANARIN - 2:3

    Artěmij PANARIN - 2:3

     
    62:06
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto. ARTĚMIJ PANARIN vzal celou akci na sebe, najel si na levý kruh a prudkou střelou překonává Hudáčka, kterému puk propadl mezi betony. Pro slovenského hrdinu to byl poněkud smolný moment. Bez asistence.
    Marián GÁBORÍK - 2:2

    Marián GÁBORÍK - 2:2

     
    49:05
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Ještě nějaké zbytky sil přeci jen jsou. MARIÁN GÁBORÍK se rozjel po levém křídle a v plné rychlosti napřáhl z levého kruhu nechytatelnou střelu, kterou Bobrovskij neměl šanci chytit. Slovensko tak vyrovnává a je stále ve hře. Asistence: Libor Hudáček.
    TARASENKO - 1:2

    TARASENKO - 1:2

     
    41:10
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Nedáš – dostaneš, a teď to platí dvojnásobně. VLADIMIR TARASENKO se prosadil přes dva bránící hráče a střelou švihem překonal bezmocného Hudáčka. Slovensko tato situace může velmi mrzet, protože stav utkání mohl vypadat úplně jinak. Asistence: Viktor Antipin.
    MOZJAKIN - 1:1

    MOZJAKIN - 1:1

     
    27:07
    Rusko právě vstřelilo branku!
    SERGEJ MOZJAKIN využívá přesilovku a Rusové konečně překonali do této chvíle výborně chytajího Hudáčka. Slovenský gólman neměl vůbec šanci, Mozjakin si najel mezi kruhy a prudkou střelou překonal Hudáčka mezi betony, s tím už se nedalo nic dělat. Asistence: Maxim Čudinov, Nikolaj Kuljomin.
    KOPECKÝ - 1:0

    KOPECKÝ - 1:0

     
    05:58
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    No vida, Slovensko jde do vedení, ale jakým způsobem se dočkalo branky. TOMÁŠ KOPECKÝ po třiatřiceti zápasech konečně skóroval, byť mu k tomu výraznou měrou pomohl brankář Bobrovskij, který pustil střelu z velkého úhlu. Puk mu nečekaně propadl do horních pater brány. Asistence: Richard Pánik, Vladimír Dravecký.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 6. Kopecký (Pánik, Dravecký), 50. Gáborík (L. Hudáček) – 28. Mozjakin (Čudinov, Kuljomin), 42. Tarasenko (Antipin), 63. Panarin


    Slovensko: J. Hudáček (Laco) – Meszároš, Graňák, Mikúš, Ďaloga, Sersen, Jurčina, Jánošík – Gáborík, Surový, L. Hudáček – Miklík, Viedenský, Tatar – Jurčo, Bližňák, Bartovič – Dravecký, Pánik, Kopecký (C) – Lušňák. Trenér: Vladimír Vůjtek.
    Rusko: Bobrovskij (Chudobin) – Jakovlev, Bělov, Kulikov, Antipin, Čudinov, Medveděv, Mironov – Panarin, Dadonov, Šipačjov – Mozjakin, Malkin, Kuljomin – Anisimov, Kovalčuk (C), Tarasenko – Tichonov, Plotnikov, Širokov. Trenér: Oleg Znarok.

    Rozhodčí: Hodek, Šindler – Lederer (vše CZE), Fluri (SUI)

    Diváci: 8812 (vyprodáno)
    bahis siteleri