USA – Švýcarsko 3:1 (kon.) | Kanada – Bělorusko 9:0 (kon.) | Švédsko – Rusko 3:5 (kon.)
Finsko – Česko 3:5 (kon.)
konec
Švédsko
3:5 (0:2, 1:1, 2:2)
Rusko
Čtvrtek 14.05.2015, 19:15 • ČEZ Arena, Ostrava • Mistrovství světa • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    Vladimir TARASENKO - 3:5

     
    58:13
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Je patrně rozhodnuto! Malkin vysunul do brejku VLADIMIRA TARASENKA, ten byl sice faulován Ekmanem-Larssonem, který se zároveň provinil i hozením hole, ale ruský útočník zvládl dostat puk do prázdné branky. Bez asistence.
    Jevgenij MALKIN - 3:4

     
    55:11
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Všechno jinak, Rusko opět vede! Pouze 26 vteřin panoval stav 3:3, když se v podobné akci prosadil JEVGENIJ MALKIN! Puk mu naservíroval Mozjakin a po nahození hvězdy Pittsburghu a nešťastné teči Ekmana-Larssona se nyní musí červenat gólman Nilsson. Asistence: Sergej Mozjakin, Nikolaj Kuljomin.
    Loui ERICSSON - 3:3

     
    54:45
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Náskok Ruska je pryč, Švédové vyrovnávají! Landerovo nahození tečoval LOUI ERIKSSON a puk prolétl Bobrovskému mezi betony! Asistence: Anton Lander, Mattias Ekholm
    Anton LANDER - 2:3

     
    43:36
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    A je tu drama. V momentě, kdy už byli Rusové v plném počtu, se v pravém kruhu dostal k puku ANTON LANDER, tvrdě vypálil a Bobrovskij se nestačil přemístit! Aisstence: Oliver Ekman-Larsson, John Klingberg.
    John KLINGBERG - 1:3

     
    31:01
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Přesilovka je využitá a Švédsko se vrací do hry! Po buly se k puku dostal JOHN KLINGBERG, z modré si sjel blíže k brance a nenápadnou střelou propálil Bobrovského, který na tuto ránu nezvládl zareagovat. Moc toho totiž neviděl. Asistence: Anton Lander.
    Jevgenij MALKIN - 0:3

     
    20:48
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Ajaj, tohle je pro Švédsko rána. Žlutomodrá obrana zcela zapomněla na JEVGENIJE MALKINA, který se dostal do sóla a naprosto v pohodě propálil bezmocného Enrotha. Asistence: Nikolaj Kuljomin, Anton Bělov
    Sergej ŠIROKOV - 0:2

     
    16:01
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Konzultace je u konce a rozhodčí ukazuje na střed – Rusko vede o dvě branky. SERGEJ ŠIROKOV byl posledním, kdo se v závaru dotkl puku a po střele z nulového úhlu skončil puk za brankovou čárou. Asistence: Viktor Tichonov, Vladimir Tarasenko.
    Sergej MOZJAKIN - 0:1

     
    10:51
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Ruská přesilovka je využitá! Křížná přihrávka pásmem našla v levém kluhu SERGEJE MOZJAKINA a ten z úhlu našel mezírku mezi tyčkou a Enrothem. Asistence: Jevgenij Malkin, Vladimir Tarasenko.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 32. Klingberg (Lander), 44. Lander (Ekman-Larsson, Klingberg), 55. Eriksson (Lander, Ekholm) – 11. Mozjakin (Malkin, Tarasenko), 17. Širokov (Tichonov, Tarasenko), 21. Malkin (Kuljomin, Bělov), 56. Malkin (Mozjakin, Kuljomin), 59. Tarasenko


    Švédsko: Enroth (23. Nilsson) – Ekman-Larsson "A", Klefbom, Klingberg, Ekholm, Granberg, Rahimi, Ahnelöv – Forsberg, Eriksson, Lander – Lindström, Sjögren, Möller – Ericsson "A", Lindholm, Rask – Josefson, Lundqvist "C", Danielsson. Trenér: Pär Mårts.
    Rusko: Bobrovskij (Chudobin) – Jakovlev, Bělov, Kulikov, Antipin, Chudinov, Mironov – Panarin, Dadonov, Šipačjov – Mozjakin, Malkin "A", Kuljomin "A" – Anisimov, Kovalčuk "C", Tarasenko – Tichonov, Plotnikov, Širokov. Trenér: Oleg Znarok

    Rozhodčí: Wehrli (SUI), Šindler (CZE) – Lederer (CZE), Carnathan (USA)

    Diváci: 7 248
    bahis siteleri