USA – Švýcarsko 3:1 (kon.) | Kanada – Bělorusko 9:0 (kon.) | Švédsko – Rusko 3:5 (kon.)
Finsko – Česko 3:5 (kon.)
po prodl.
New York Rangers
2:1 (0:1, 1:0, 0:0 - 1:0) Stav série: 4:3
Washington Capitals
Čtvrtek 14.05.2015, 01:30 • Madison Square Garden, New York • Play-off NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Derek STEPAN - 2:1


     
    71:24
    Rangers právě vstřelili branku!
    A je rozhodnuto! Dvě zakázané uvolnění za sebou se Washingtonu hrubě nevyplatily, neboť tentokrát již vhazování vyhráli domácí borci, od modré čáry přišla dělovka, která se nějak poodrážela až k DEREKU STEPANOVI a ten kotouč dorazil za záda zcela rozhozeného Bradena Holtbyho! Capitals tedy končí, Rangers jdou do konferenčního finále proti Tampě! Asistence: Dan Girardi, Keith Yandle
     
    70:21
    Alex Ovečkin teď málem zhatil naděje na postup Washingtonu. Po jeho chybě v obranném pásmu se u Holtbyho svatyně zjevil Dominic Moore, ale domácí útočník zblízka minul.
     
    63:48
    To je velký tlak Washingtonu. Tři čtyři střely teď šly na Lundqvista, avšak ani jedna se neujala a domácí se nakonec osvobozují. Fanoušci Rangers teď přežili klinickou smrt.
     
    62:56
    Jevgenij Kuzněcov se natlačil před bránu, ale puk na Lundqvista již poslat nedokázal.
     
    59:42
    Na druhé straně mohl rozhodnout Dominic Moore, ale jeho bekhendový pokus šel jen do boční sítě.
     
    59:26
    A kotouč se hned po vhazování dostal k Ovečkinovi, jehož bleskovou ránu vyrazil Lundqvist.
     
    56:09
    Hagelin hned po vyhraném buly hledal spoluhráče na druhé tyčí, ale toho na poslední chvíli znervóznil Beagle a z obrovské šance domácích nebylo nic.
     
    51:23
    Velká šance Hagelina! Mladý Švéd se ocitl ve volném prostoru mezi kruhy a velmi výživnou střelou těsně minul.
     
    48:59
    Dominic Moore se dostal do souboje jeden proti jednomu, avšak přes obránce nedokázal pořádně zamířit a Braden Holtby ho výborně vybruslil.
     
    44:31
    A na druhé straně se před Lundqvista dostal Kuzněcov, avšak pokus o rychlou bekhendovou kličku švédský gólman vystihl.
     
    43:52
    Střílenou přihrávku od mantinelu na brankovišti dokázal tečovat Rick Nash, ale puk nakonec těsně minul svatyni Bradena Holtbyho.
     
    38:28
    Jay Beagle si od mantinelu sjel až k Lundqvistovi, ale ten i tentokrát výborně zasáhl.
     
    36:59
    Na druhé straně měl hodně prostoru Carl Hagelin a Holtby proti jeho svižné ráně musel bleskově zasahovat levým betonem.
     
    36:06
    Tak to už vypadalo nadějněji. Puk se od modré čáry dostal až k volnému Burakovskymu, avšak ten byl z úhlu a Henrik Lundqvist si pohlídal bližší tyč, kam hostující útočník mířil.
     
    32:13
    Jesper Fast (NYR) vyloučen za podražení. Přesilová hra pro Capitals.
     
    27:40
    To je opravdu neskutečný hokej! Hned po vstřelené brance měli dvě dobré šance domácí, poté zase hosté a nyní je puk opět na holích domácích borců, kteří točí obranu Washingtonu!
    Kevin HAYES - 1:1
     
    26:22
    Rangers právě vstřelili branku!
    Jenže hosté nakonec doplácí na svou nedisciplinovanost a inkasují! J.T.Miller mohl z dobré pozice střílet, ale místo toho ještě naprosto fantastickou přihrávkou našel volného KEVINA HAYESE, který puk usměrnil do brány. Braden Holtby neměl šanci zasáhnout. Asistence: J.T.Miller, Ryan McDonagh
     
    24:34
    A opět půjde na trestnou lavici jeden z hostujících hráčů! Mike Green (WSH) krosčekem atakoval Girardiho a jde si po krátkém pobytu na ledě odpočinout zpátky na lavici hanby.
     
    22:36
    Až nyní se domácí usadili v útočném pásmu, ale stálo to za to. Dělovka od modré čáry v podání Dericka Brassarda zazvonila na tyč Holtbyho brány!
     
    21:55
    Washington si v plném počtu příliš dlouho nezahrál. Moore se krásně pokoušel uvolnit, skončil na ledě a Mike Green (WSH) je potrestán za podražení.
     
    20:53
    Jenže nyní už se v útočném pásmu velmi pěkně uvolnil Rick Nash, který si najel mezi kruhy a svižnou ranou zaměstnal betony Bradena Holtbyho.
     
    19:40
    Domácí přesilovku vykombinovali skvěle, na levé straně dostal nabito Derek Stepan, avšak Holtby se včas přesunul a skvěle zasáhl betonem.
     
    19:26
    Jay Beagle (WSH) přidržel Fasta a je potrestán dvěma minutami na trestné lavici.
     
    17:44
    Obrovská šance na srovnání! Rick Nash se zničehonic řítil sám na Holtbyho, zkusil bekhendem zasunout puk mezi nohy, ale Holtby si poradil a neinkasoval!
     
    16:34
    Bude se potřetí vylučovat. Derick Brassard (NYR) podrazil Kuzněcova a míří na lavici hanby.
     
    15:29
    Tak teď Holtby vůbec nevěděl jestli drží kotouč! Jeden z domácích našel zadovkou výborně najetého kolegu, avšak ten z dobré pozice trefil jen brankáře Washingtonu. Skóre se tak nemění a následuje komerční přestávka.
    Alexander OVEČKIN - 0:1
     
    12:50
    Washington právě vstřelil branku!
    Po komerční přestávce se podařilo vyhrát buly u Lundqvista opět hostům a Capitals rázem slaví! Johanssen od mantinelu našel parádním bekhendem najíždějícího si ALEXANDERA OVEČKINA a ten tváří v tvář Lundqvistovi nezaváhal. Asistence: Marcus Johansson, Nicklas Bäckström
     
    10:53
    Kuzněcov se vrátil z trestné lavice a okamžitě se zapojil do útoku! Ruský útočník šel se spoluhráčem dva na jednoho, ale právě přihrávka na druhého hráče Washingtonu mu nevyšla a z šance nebylo vůbec nic.
     
    08:45
    Rangers přežili oslabení a nyní se vyzkouší i přesilovku.Vyloučen Jevgenij Kuzněcov (WSH), který se provinil nedovoleným bráněním.
     
    07:29
    Hosté hrají přesilovku výborně a Lundqvist má opravdu hodně práce. Hned několik střel dokázal domácí brankář vyrazit a ustál i poslední pokus, který vyslal Alexander Ovečkin. Puk se sice na brankovišti na chvíli ocitl volný, avšak nikdo z Caps ho nedokázal dotlačit do brány.
     
    06:23
    První přesilovou hru si zahrají hosté. Za nedovolené bránění je totiž vyloučen James Sheppard (NYR).
     
    04:05
    Neskutečný zákrok Henrika Lundqvista! Gólman New Yorku pouze vyrazil Burakovskyho ránu přesně na hůl dojíždějícího Beaglea, ale ten ani z dorážky nedokázal "Krále Henrika" překonat.
     
    02:58
    Obrovská šance domácího celku! Kreider si ze vzduchu stáhl puk, vystřelil z blízkosti na Holtbyho, ale ten dokázal zasáhnout. Veškeré vzrušení je však nakonec zbytečné, neboť je Kreiderovi odpískána hra vysokou holí.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 27. Hayes (Miller, McDonagh), 72. Stepan (Girardi, Yandle) – 13. Ovečkin (Johansson, Bäckström)


    New York Rangers: Lundqvist (Talbot) – Girardi, McDonagh, Klein, Staal, Boyle, Yandle – St.Louis, Brassard, Nash – Fast, Stepan, Kreider – Miller, Hayes, Hagelin – Glass, Moore, Sheppard
    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Carlson, Orpik, Niskanen, Alzner, Green, Gleason – Ward, Bäckström, Ovečkin – Chimera, Kuzněcov, Johansson – Brouwer, Beagle, Burakovsky – Wilson, Laich, Glencross

    Rozhodčí: Wes McCauley, Kevin Pollock – Pierre Racicot, Derek Amell

    Diváci: 18 006
    NY Rangers 4 3 Washington
    #1 Pátek 01.05.2015 • 01:40
    NY Rangers - Washington 1:2
    #2 Sobota 02.05.2015 • 18:30
    NY Rangers - Washington 3:2
    #3 Úterý 05.05.2015 • 01:30
    Washington - NY Rangers 1:0
    #4 Čtvrtek 07.05.2015 • 01:42
    Washington - NY Rangers 2:1
    #5 Sobota 09.05.2015 • 01:00
    NY Rangers - Washington 2:1 po prodl.
    #6 Pondělí 11.05.2015 • 01:20
    Washington - NY Rangers 3:4
    #7 Čtvrtek 14.05.2015 • 01:30
    NY Rangers - Washington 2:1 po prodl.
    bahis siteleri