Hr. Králové – Plzeň 1:3 (kon.) | Liberec – Č. Budějovice 3:1 (kon.) | Bohemians 1905 – Slavia 1:1 (kon.)
Příbram – Jihlava 2:1 (kon.) | Sparta – Jablonec 1:1 (kon.) | Slovácko – Mladá Boleslav 0:7 (kon.)
Znojmo – Varnsdorf 4:1 (kon.) | Třinec – Dukla Praha 2:1 (kon.) | Teplice – Brno 0:2 (kon.)
Táborsko – Ostrava 1:5 (kon.)
konec
FK Třinec
2:1 (2:0)
FK Dukla Praha
Pondělí 18.05.2015, 16:00 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec • Juniorská liga
Předzápasové kurzy
     
    85
    Unaveného Kamenčíka nahradil čerstvý David Králíček.
     
    79
    Další střídání hráčů v červeném. Hřiště opustil Samiec a nahradil ho Nikola Turoň.
     
    77
    Kubáň našel z autu ve vápně Gomolu, ten se otočil s míčem na bránu a vypálil těsně vedle pravé tyče.
     
    72
    Domácí podruhé střídali. Kapitána Kučeru nahradil Pavol Zimka.
    David BEZDIČKA - 2:1
     
    72
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté snižují. Troníček dostal míč na hranici offsidu, poslal třineckého obránce na párek a střelou k bližší tyči se pokusil snížit, jenže míč trefil pouze tyč, ale odrazil se ke zcela volnému DAVIDU BEZDIČKOVI, který střelou do opuštěné brány dokončil práci svého spoluhráče – 2:1.
     
    67
    Další velmi dobrá šance třineckého celku. V šestnáctce se ocitl zcela volný hráč s číslem 16 Michal Kamenčík a z kroku vystřelil na soupeřovu bránu, gólman Vávra trochu nepovedený lob ve výskoku lapil.
     
    65
    Máme tady hromadné střídání. Třineckého Dediče nahradil Tomasz Gomola a za duo hráčů Dukly Popovych – Beneš nastoupili Vojtěch Brabenec s Romanem Kulikovem.
     
    54
    Kučera našel středovou přihrávkou po zemi na hranici šestnáctky Dediče, třinecký útočník si zpracoval balón a vystřelil. Gólman Vávra byl bezmocný a jen pohlédl, kam míč letí, naštěstí pro něj se od levé tyče odrazil zpět do hřiště.
     
    47
    Velner poslal balón z autu na Kamenčíka, ten vybídl do šance u bližší tyče číhajícího Dediče. Dedičovi vůbec nevadilo, že je k bráně otočen zády a rychlou otočkou napálil balón na hostující bránu. Vávra jeho úmysl vytušil a balón vyrazil.
     
    46
    Hosté o poločase vystřídali. Davida Zoubka nahradil Tomáš Vosátka.
     
    42
    Dedič krásným pasem vysunul Samiece, tomu střela zpoza vápna nesedla, ale k balónu se dostal Kamenčík, pomezní rozhodčí hraniční situaci pustil a slovenský útočník byl rázem před brankářem Vávrou. Kamenčíkova prudká střela po zemi skončila na nohách gólmana Dukly. Ten nyní zachránil své spoluhráče od inkasování třetí branky.
    René DEDIČ - 2:0
     
    26
    Třinec právě vstřelil branku!
    A třinečtí fotbalisté se podruhé radují. Dlouhý aut Kubáně sklepl k Martynkovi Dedič, Martynek se chystal ke střele, jenže vysoký RENÉ DEDIČ to vzal na sebe a střelou z otočky překvapil všechny přítomné. Míč se ještě odrazil od pravé tyče a zamířil do brány – 2:0!
     
    20
    Dukla to sehrála velmi dobře. Nejprve se od míče dva hráči rozeběhli do zdi a následně zkoušel umístit střelu Schindler, jenže jeden z hráčů ve zdi míč tečoval a brankář Brych zkušeně vytáhl míč vedle brány.
     
    11
    Kubáň vysunul na levé straně Kamenčíka, ten odcentroval do pravé poloviny vápna, kde si naběhl Velner, ale střelou z první přestřelil bránu Dukly.
    Michal VELNER - 1:0
     
    6
    Třinec právě vstřelil branku!
    Krásnou kombinaci domácích přihrávce do pravé strany přesnou přízemní střelou ke vzdálenější tyči obránce MICHAL VELNER – 1:0.

    Igor Mainka

    Branky: 6. Velner, 26. Dedič – 72. Bezdička


    FK Třinec: Brych – Velner, Minařík, Čelůstka, Kubáň – Kantor, Samiec (79. Turoň), Kučera /C/ (72. Zimka), Martynek – Kamenčík (84. Králíček), Dedič (65. Gomola)
    Trenér: Kamil Papuga

    Náhradníci: Orawski – Bujok, Gomola, Zimka, Králíček, Turoň

    FK Dukla Praha: Vávra /C/ – Popovych (65. Kulikov), Bohánek, Troníček, Schindler – Mejdr, Zoubek (46. Vosátka), Farkaš, Hajderevič, Bezdička – Beneš (65. Brabenec)
    Trenér: Jaroslav Hynek

    Náhradníci: Czechowsky – Brabenec, Vosátka, Kulikov

    Rozhodčí: Dresler – Antoníček, Vojkovský

    Diváci: 50
    bahis siteleri