Heerenveen – Feyenoord 1:0 (kon.) | Zwolle – Arnhem 1:2 (kon.)
konec
PEC Zwolle
1:2 (1:0)
SBV Vitesse Arnhem
Čtvrtek 21.05.2015, 20:45 • IJsseldelta Stadion, Zwolle • Nizozemská Eredivisie • O Evropskou ligu - sk. A
Předzápasové kurzy
     
    90
    Nastavují se tři minuty nad rámec základní hrací doby!
    Velkou šanci na vyrovnání měl Saymak, Room ale jeho střelu vytáhl nad břevno
     
    76
    Na druhé straně dostal ve středu pole hodně prostoru střídající Mustafa Saymak, který napřáhl ke střele a protáhl gólmana Eloye Rooma. Zwolle bude zahrávat rohový kop.
    Valerij KAZAJŠVILI - 1:2
     
    74
    Arnhem právě vstřelil branku!
    Arnhem otáčí vývoj dnešního utkání! I druhý střídající hráč výrazně promluvil do tohoto zápasu! Brazilec Wallace si výborně počínal ve středu hřiště, vyhnul se dvojici protihráčů a náseldně našel ve vápně volného VALERIJE KAZAJŠVILIHO, který se přesnou střelou k tyči nemýlil!
     
    73
    I Zwolle nyní provádí dvojitou změnu! Ze hřiště putuje Ryan Thomas, který je nahrazen Sheraldem Beckerem. Dnes také končí mladý záložník Jesper Drost, kterého vystřídá Mustafa Saymak!
    Marko VEJINOVIĆ - 1:1
     
    68
    Arnhem právě vstřelil branku!
    Arnhem vyrovnává a střílí velmi důležitou branku vzhledem k odvetě! Ze střední vzdálenosti napřáhl střídající MARKO VEJINOVIC, jehož ránu však Warnen Hahn nedokázal zkrotit a míč zapadl k tyči! Trenér hostů Peter Bosz si tak může gratulovat k výbornému tahu, neboť Vejinovic přišel na hřiště teprve před čtyřmi minutami!
     
    64
    První změnu provádí Arnhem a hned se jedná o změnu dvojitou! Ze hřiště odchází nevýrazný Josh McEachran, který je nahrazen Nizozemcem Vejinovicem. Pobyt na trávníku také ukončil Zakaria Labyad, kterého nahrazuje ofenzivní Brazilec Wallace.
    Hlavička Tomáše Necida brankou neskončila
     
    58
    Na pravé straně dostal opět trochu prostoru Jody Lukoki, který poslal do vápna zajímavý centr. Míč se snesl na hlavu Tomáše Necida, tomu se však hlavička nepovedla dle představ a Room zasáhl!
    Kazajšvili si před vápnem udělal prostor a nebezpečně vypálil
     
    52
    Ve středu pole se dostal k míči Valezi Kazajšvili, který si udělal prostor a vyslal nebezpečnou přízemní ránu. Hahn se natahoval marně, naštěstí pro domácí míč proletěl těsně mimi pravé tyče!
    Maikel van der Weerff - 1:0
     
    31
    Zwolle právě vstřelilo branku!
    Máme tu úvodní branku dnešního semifinále! Ve středu pole "vyrobil" velkou chybu Davy Pröpper, který ztratil míč a vyslal Zwolle do protiútoku. Míč se dostal k Jodymu Lukokimu, ten uviděl na levé straně volného MAIKELA VAN DER WERFFA, který přesnou střelou k tyči nedal Roomovi šanci!
    Proti střele Ibarry se vyznamenal Hahn
     
    24
    Tak to jsem zakřikl! Diks vymyslel nádhernou přihrávku za obranu pro Renato Ibarru, který pálil z pravé strany. Proti jeho střele však výborně zasáhl Warnen Hahn!
    Necidova rána brankou neskončila
     
    15
    Tak to byla první zajímavější šance domácích! Ve středu pole dostal hodně prostoru Tomáš Necid, který neváhal a z velké dálky se opřel do míče! Střela mířila do středu branky, nicméně Eloy Room nepředvedl zrovna jistý zákrok!

    Jan Havlovic

    Branky: 31. van der Weerff – 68. Vejinović, 74. Kazajšvili


    PEC Zwolle: Hahn – van Hintum, Sainsbury, van der Weerff, van Polen – Rienstra, Brama – Thomas (73. Becker), Drost (73. Saymak), Lukoki – Necid.
    Náhradníci: Begois – Lam, Dekker, Saymak, Broerse, Becker, Rasevic.

    SBV Vitesse Arnhem: Room – Achenteh, van der Heijden, Kašia, Diks – Kazajšvili, McEachran (64. Vejinović), Pröpper – Labyad (64. Wallace), Traoré, Ibarra.
    Náhradníci: Velthuizen – Nakamba, Kruiswijk, Mori, Wallace, Vejinović, Djurdjević.

    Rozhodčí: van Boekel – Janson, Olde Olthof (vš. HOL)
    Neděle 24.05.2015
    Arnhem - Zwolle 1:1

    Branky: 18. Traoré – 57. Necid

    Karty:   83. Vejinović (ARN), 90+2. Wallace (ARN) – 26. Lam (ZWO), 49. van der Weerff (ZWO), 58. Saymak (ZWO)   80. van der Weerff (ZWO)

    bahis siteleri