ILHK Hr. Králové – IHC Prague Rats 4:7 (kon.) | IHC Pardubice – IHC Kladno 7:6 (kon.) | Brno – Devils Zlín 8:3 (kon.)
IHC Přerov – IHC Olomouc 3:6 (kon.) | ILHK Hr. Králové – Roller Storm 10:6 (kon.) | IHC Pardubice – Slavia Praha 5:7 (kon.)
Brno – Kanci Uh. Brod 5:4 (kon.) | IHC Přerov – IHC Nový Jičín 6:4 (kon.)
konec
Mission Roller Brno
8:3 (1:0, 2:1, 2:0, 3:2)
IHC Devils Zlín
Sobota 23.05.2015, 12:00 • ZS Úvoz, Brno • STILMAT extraliga inline hokeje
Partner:
     
    47:01
    Brno právě vstřelilo branku!
    Domácí ještě přidávají jednu trefu a patrně i poslední gól zápasu. FRANTIŠEK KAZLEPKA procedil puk až za brankovou čáru. Asistence: Filip Krejčiřík.
     
    38:46
    Devils právě vstřelili branku!
    Zlín skóruje vzápětí znovu a srovnává alespoň gólový stav poslední části. VLADIMÍR VÁŇA si připisuje dnešní první bod. Asistence: Michal Brida.
     
    38:19
    Devils právě vstřelili branku!
    Zlín se přeci jen ale dočkává další trefy. Kombinaci hostů úspěšně zakončil MICHAL BRIDA, když dorazil puk do odkryté klece. Asistence: Marek Haloda a Jiří Goiš.
     
    37:41
    Brno právě vstřelilo branku!
    Vzápětí přichází druhá trefa ROMANA SKÁCELA. Kašík neudržel puk před brankovou čárou a sudí jasně ukázal, že puk přešel přes čáru ještě před odpískáním. Asistence: Lukáš Skácel.
     
    37:30
    Brno právě vstřelilo branku!
    Tohle už je nepříjemné pro Zlín. ROMAN SKÁCEL zakončil pěknou souhru tří, když u pravé tyčky jediným dotekem nasměroval puk mezi tři tyče. Asistence: Luboš Rosendorf a Lukáš Skácel.
     
    35:37
    Brno právě vstřelilo branku!
    Hosté střídali a toho využil PATRIK ŠEBEK a prostřelil Kašíka po zemi mezi nohama. Asistence: Pavel Strýček.
     
    31:22
    Brno právě vstřelilo branku!
    ZDENĚK KUBICA využívá další početní výhodu Brna a překonává Kašíka. Domácí se dostávají do tříbrankového vedení. Bez asistence.
     
    17:46
    Devils právě vstřelili branku!
    Hosté ale po necelé minutě odpovídají a poprvé skórují. Goiš přesně našel MARTINA VOZDECKÉHO, který posílá puk až za Jirkůva. Asistence: Jiří Goiš.
     
    16:59
    Brno právě vstřelilo branku!
    ROMAN SKÁCEL byl nejméně tři metry v předstihu než poslední obránce Zlína a velmi s klidnou hlavou zamířil k pravé tyči a Kašík potřetí inkasuje. Asistence: Petr Obdržálek a Lukáš Skácel.
     
    12:13
    Brno právě vstřelilo branku!
    Brno využívá početní výhodu a krátce po začátku druhé části skóruje. Trefil se kapitán PAVEL STRÝČEK. Asistence: Patrik Šebek a Zdeněk Kubica.
     
    08:05
    Brno právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou do vedení! Obdržálkův puk dobře dostal ROMAN SKÁCEL a pohotovým zakončením otevírá dnešní herní účet. Asistence: Petr Obdržálek.

    Michal Kuba

    Branky a nahrávky: 9. Skácel R. (Obdržálek), 13. Strýček (Šebek, Kubica), 17. R. (Obdržálek, L.), 32. Kubica, 36. Šebek (Strýček), 38. Skácel R. (Rosendorf, Skácel L.), 38. Skácel R. (Skácel L.), 48. Kazlepka (Krejčiřík) – 18. Vozdecký (Goiš), 39. Brida (Haloda, Goiš), 39. Váňa (Brida)


    Mission Roller Brno: Jirkův (Vybíral) – Strýček (C), Šebek, Krejčiřík, Rosendorf, Fiedler – Kazlepka, Skácel L., Skácel R., Obdržálek, Kubica, Brzobohatý
    IHC Devils Zlín: Kašík – Váňa, Jurík, Brida, Janeba – Goiš, Hrazdíra, Vozdecký, Haloda

    Rozhodčí: Cik, Novotný
    bahis siteleri