Heerenveen – Arnhem 2:2 (kon.)
konec
SC Heerenveen
2:2 (1:1)
SBV Vitesse Arnhem
Čtvrtek 28.05.2015, 20:45 • Abe Lenstra Stadion • Nizozemská Eredivisie • O Evropskou ligu - sk. A
Předzápasové kurzy
     
    90
    Střídání v týmu SC Heerenveen: ze hřiště odchází střelec gólu na 1:1 Luciano Slagveer, přichází Henk Veerman.
     
    89
    Střídání v týmu SBV Vitesse Arnhem: ze hřiště odchází Zakaria Labyad, přichází Denis Olijnik.
     
    82
    Střídání v týmu SC Heerenveen: ze hřiště odchází Simon Thern, přichází Lerin Duarte.
     
    80
    Rozmohl se nám tady takový nešvar, pravil by jistě jeden známý komentátor. Guram Kašia (SBV Vitesse Arnhem) je třetím trestaným hráčem v krátkém sledu.
     
    79
    Žlutou kartu dostává Joey van den Berg (SC Heerenveen), jemuž se nelíbila některá z posledních rozhodnutí rozhodčího Kuiperse, jemuž to dal zřetelně a z nulové vzdálenosti najevo.
     
    77
    A byl to právě nový muž na trávníku Vejinovič, kdo svým obratným pohybem na hranici šestnáctky obstaral žlutou kartu pro Martena de Roona (SC Heerenveen) a solidní palebnou pozici pro svůj tým.
     
    76
    Vitesse Arnhem reaguje na inkasovaný gól druhým střídáním: ze hřiště odchází Josh McEachran, přichází Marko Vejinović.
    Mark UTH - 2:2
     
    75
    Heerenveen právě vstřelil branku!
    Heerenveenští vypíchli nepřesnou přihrávku hostů, a ač mířili proti Roomově brance v početní nevýhodě ve třech proti čtyřem, skvělou přihrávkou na MARKA UTHA trefili jackpot. Zkušený útočník dlouho neváhal a míč poslal přes vyběhnuvšího Roona k jeho levé tyči.
     
    72
    Právě to se teď ale málem stalo. V přečíslení dva na jednoho mířili domácí na branku Vitesse, jeho brankář Room však vystartoval směrem vpřed a střelu kryl.
    Davy PRÖPPER - 1:2
     
    66
    Arnhem právě vstřelil branku!
    DAVY PRÖPPER vrací vedení na kopačky hráčů Vitesse. Ve středovém pásmu si ze vzduchu stáhl míč, prokličkoval klubkem obránců Heerenveenu a za šestnáctkou, ač měl ke kombinaci hned dva své dobře postavené spoluhráče, napřáhl ke střele. Míč zapadl do pravého dolního rohu branky Nordfeldta, jenž byl zcela bez šance.
     
    64
    Hra pomalu ztrácí všechny zábrany a k vidění jsou skutečně náramné akce. Ještě teď musí Nordfeldtovi zvonit v uších poté, co se vrhl ke své levé tyči, kterou míč ve velké rychlosti orazítkoval.
     
    62
    Žlutou kartu dostává Dan Mori (SBV Vitesse Arnhem), který u soupeřovy šestnáctky ztratil míč a tak trochu z frustrace zajel do svého přemožitele.
     
    61
    Střídání v týmu SC Heerenveen: hřiště na nosítkách opustil zraněný Joost van Aken, nahrazuje ho Kenny Otigba.
     
    59
    Moriho pas za obránce našel nabíhajícího Traorého, který by měl na kopačce gól, kdyby mu pod nohy na poslední chvíli neskočil van Aken. Odnesl to však zraněním a bude muset střídat.
     
    56
    Až příliš přátelsky osahával Davy Pröpper (SBV Vitesse Arnhem) soupeře, za což po zásluze vidí žlutou kartu.
     
    46
    Druhý poločas nám začíná pěkně. Hned v jeho první minutě musel špičkový zákrok ze svých rukavic vytáhnout Eloy Room u své pravé tyče!
     
    46
    Střídání v týmu SBV Vitesse Arnhem: ze hřiště odchází Kevin Diks, přichází Dan Mori.
     
    44
    Žlutou kartu za příliš dlouhé a nápadné držení soupeře za dres dostává Marten de Roon (SC Heerenveen), který je tak prvním trestaným hráčem svého týmu.
    Luciano SLAGVEER - 1:1
     
    32
    Heerenveen právě vstřelil branku!
    Domácí se svou odpovědí dlouho neotáleli. Po bleskové akci Heerenveenu se adresátem křižného centru na zadní tyči stal velice aktivní LUCIANO SLAGVEER a uklidil míč do prázdné branky.
     
    22
    A následuje první žlutá karta zápasu. Tu vidí Kevin Diks (SBV Vitesse Arnhem) za skluz na nohy soupeře zezadu.
    Valerij KAZAJŠVILI - 0:1
     
    21
    Arnhem právě vstřelil branku!
    Z rohového kopu sice Vitesse neudeřilo, ale aktivním presingem hosté překvapili po rozehrávce Nordfeldta nakrátko nepozorné obránce a velice pohodlnou cestou dopravili míč do sítě. Do prázdné branky míč uklízel VALERIJ KAZAJŠVILI.

    Petr Jiříček

    Branky: 32. Slagveer, 75. Uth – 21. Kazajšvili, 66. Pröpper

    Karty:   44. de Roon (HEE), 77. de Roon (HEE), 79. van den Berg (HEE) – 22. Diks (ARN), 56. Pröpper (ARN), 62. Mori (ARN), 80. Kašia (ARN)


    SC Heerenveen: Nordfeldt – Marzo, van Aken (61. Otigba), St. Juste, van Anholt – de Roon, Thern (82. Duarte), van den Berg – Slagveer (90. Veerman), Uth, Larsson.
    Náhradníci: De Fockert – Otigba, Duarte, Veerman, Warmolts, Namli, Thorsby.

    SBV Vitesse Arnhem: Room – Diks (46. Mori), Kašia, van der Heijden, Achenteh – Pröpper, McEachran (76. Vejinović), Kazajšvili – Wallace, Traoré, Labyad (89. Olijnik).
    Náhradníci: Velthuizen – Kruiswijk, Nakamba, Djurdjević, Vejinović, Olijnik, Mori.

    Rozhodčí: Björn Kuipers
    bahis siteleri