Maďarsko – Litva 4:0 (kon.) | Nizozemsko – USA 3:4 (kon.) | Skotsko – Katar 1:0 (kon.)
konec
Skotsko
1:0 (1:0)
Katar
Pátek 05.06.2015, 20:45 • Easter Road Stadium • Reprezentační zápasy
Předzápasové kurzy
     
    S konstatováním, že o jedinou branku zápasu se postaral Matt Ritchie, jenž stanovil výsledek 1:0 se s vámi loučím a budu se na vás těšit u některého z dalších onlajnů. (22:46:46)
     
    Druhý poločas už moc fotbalové krásy nepřinesl, a tak po vstřelené brance ze závěru první pětačtyřicetiminutovky vyhrává Skotsko, které mělo tlak především v první části hry. Katar pozorně bránil a ukázal tedy, jaká je jeho nejsilnější stránka. Ovšem dnes to hostům na úspěch nestačilo a mají se od čeho odpíchnout.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Střelou ze třiceti metrů se prezentoval Griffiths, jehož utažený pokus mířil k tyči, ale hostující brankář se skvěle natáhl a vyrazil jej na další rohový kop.
     
    90+3
    Skotsko se snaží vsítit ještě jednu branku. Ovšem přečíslení přerušil bránící hráč, jenž domácím dává šanci rohového kopu.
    Neuznaný gól domácího hráče
     
    90+2
    Tvrdá střela Adama mířila pouze vedle branky, ale míč do ní usměrnil Leigh Griffiths, jenž stál v ofsajdu. Domácí hráč se hodně zlobil, ale opravdu nemá čemu, protože v ofsajdu stál.
     
    90+1
    Ovšem Katar slibnou pozici nevyužil, jelikož hráč, který rozehrával přímý kop nepřekopl prvního bránícího hráče.
     
    90
    U postranní čáry si faulem pomohl Russell, jenž soupeři dává šanci ze standardní situace.
     
    89
    Nepěkný zákrok předvedl jeden z hostujících hráčů, jenž šel do nesmyslného skluzu a může být rád, že neviděl žlutý kartónek.
     
    88
    Hra se nám blíží ke konci a stále čekáme, jak utkání dopadne, protože hostující hráči se snaží o snížení a musím přiznat, že v posledních minutách jsou lepším týmem.
     
    85
    Žlutou kartu dostává Boudiaf (Katar).
     
    83
    Výborný reflexní zákrok předvedl Lecomte-Addani, jenž předvedl zákrok rukou proti střele z malého vápna. Tu vyprodukoval Johny Russell, jenž se okamžitě chytil za hlavu.
     
    83
    Katarští hráči střílejí snad z každé pozici a nyní vyprodukovali střelu z třiceti metrů. Ovšem i tento pokus zastavila domácí obrana, která velice pomáhá svému brankáři.
     
    81
    Katar se snaží o kombinaci, ale je vidět, že to není nejsilnější stránka hry hostujícího týmu, jenž musel do kombinace zapojit také brankáře.
     
    80
    Adam na levé straně zamotal hlavu dvěma soupeřům a následně odcentroval tak nebezpečně, že jeden ze stoperů minul vlastní branku snad pouze o metr.
     
    78
    Střídání v týmu Skotsko: ze hřiště odchází Trésor, přichází Ismaeil.
     
    78
    Střídání v týmu Katar: ze hřiště odchází Muntari, přichází Ilyas.
     
    77
    Kdo čekal, že Skotsko vsítí další branku, tak musí být hodně zklamaný. Domácí tým přestal téměř hrát a schází mu pověstný tah na branku.

    Michal Luxa

    Branky: 41. Ritchie

    Karty:   37. Trésor (KTR), 85. Boudiaf (KTR)


    Skotsko: Marshall (46. Gordon) – Anya, Forysth, Greer, Mulgrew, Maloney (59. Adam), Forrest (74. Russell), Brown (C) (59. D. Fletcher), Naismith (59.Griffiths), McArthur (46. Morrison), Ritchie
    Náhradníci: Robertson, Bannan, Adam, Berra, Gordon, D. Fletcher, Morrison, Russell, Griffiths, Martin, S. Fletcher, Whittaker, Samson.

    Katar: Lecomte-Addani – Kasola, A. Hassan, Yasser, El Sayed, Hatim (54. Ali), Boudiaf, Khalid (C), Assadalla (67. M. Hussain), Trésor (78. Ismaeil), Muntari (78. Ilyas).
    Náhradníci: Ilyas, Mohd, Sufyan, Ali, Traoré, Ismaeil, I. Mohammad, Muftah, Siddiq, M. Mohammed, M. Hussain, Jeedo, Musa, Al Sheeb.

    Rozhodčí: Delferiere – De Neve, Vanyzere
    bahis siteleri