Česko – Itálie 2:2 (kon.)
konec
Česko
2:2 (2:0, 0:2)
Itálie
Pondělí 08.06.2015, 22:40 • Estadio Cubierto del Club Provincial, Rosario • Mistrovství světa v inline hokeji juniorů • Skupina B
Partner:
     
    32:14
    Itálie právě vstřelila branku!
    Sudí signalizoval faul, a tak Frodl vyjel ven z branky. Po nešťastné rozehrávce českého týmu končí kotouč až v brance, a tak je stav vyrovnán 2:2. Branka připsána THOMASI BERTHODOVI, který putuje na trestnou lavici za předchozí faul.
     
    31:01
    Itálie právě vstřelila branku!
    Tentokrát už se GIANLUCA MEIRONE trefuje. Jeho rána z mezikruží zapadla přesně do šibenice české branky a Italové jsou českému týmu na dostřel.
     
    10:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým navyšuje vedení v početní výhodě. Filip Hronek natáhl k ráně, kterou ještě před Tononim tečoval NATAN VRÁBLÍK a zastavila ji až síť italské branky.
     
    06:31
    Česko právě vstřelilo branku!
    Italové nedokázali využít šance, a tak jdou do vedení Češi! Vít Christov se dostal do zakončení bekhendem, které ještě Tononi vyrazil. Kotouč dokázal do branky dorazit pohotový TOMÁŠ PAVLŮSEK. Asistence: Vít Christov.

    David Šimon

    Branky a nahrávky: 7. Pavlůsek (Christov), 11. Vráblík (Hronek) – 32. Meirone, 33. Berthod


    Česko: Frodl (Haloda) – Kobylík, Vyoral, Pavlůsek, Valášek – Voženílek, Zahradníček, Christov, Kazlepka – Bureš, Hronek, Drobný, Vráblík. Trenéři: Ladislav Vlček, Pavel Würtherle.
    Itálie: Tononi (Laner) – Meirone, Racanelli, Vendrame, Codebo, Mazzoni, Cantele, Berthod, Cocchi, Mazzarol, Marcuri, Calore, Lettera, Piroso. Trenér: Cristiano Sartori.
    bahis siteleri