Česko – Indie 19:0 (kon.)
konec
Česko
19:0 (10:0, 9:0)
Indie
Pondělí 08.06.2015, 19:45 • Estadio Cubierto del Club Provincial, Rosario • Mistrovství světa v inline hokeji žen • Skupina B
Partner:
     
    Zítra od 13:15 českého času čeká naše holky tady v Rosariu druhé utkání proti Mexiku. Ani s tímto soupeřem bychom určitě neměli mít sebemenší problém. Pro tuto chvíli je to ode mě vše, ale za chvíli už se vám přihlásíme ze zápasu našich juniorů s Itálií. Zůstaňte na Onlajnech! (21:00:06)
     
    První zápas české ženské reprezentace na mistrovství světa v inline hokeji organizace FIRS přinesl naprosto drtivou převahu našich hokejistek. Proti velmi slabé Indii si otestovaly plochu a předvedly jak řadu povedených individuálních akcí, tak i kombinací do prázdné branky.

    Šest gólů vstřelila Kateřina Mrázová, tři Kristýna Kaltounková a do střelecké listiny se zapsalo deset z dvanácti našich hráček v poli. Brankářka Hana Nenadálová si připsala dva zákroky.
     
    40:00
    Konec zápasu.
     
    39:42
    Kateřina Pipková měla hodně blízko k poslední brance, ale rozhodla se puk vrátit dozadu. Myslím, že české hráčky nechtějí dvacátý gól vstřelit.
     
    39:19
    Kaur Navjeetová uháněla do brejku, ale Kateřina Mrázová ji zvládla dojet a nebezpečnou situaci zastavit.
     
    37:59
    Zápas už se prakticky dohrává několik desítek minut, ale teď naše hokejistky opravdu zvolnily a vyměňují si jednu přihrávku za druhou.
     
    36:26
    Aktuálně se národnímu týmu v útočné fázi tolik nedaří. Jako by hokejistky z Indie dokázaly být aspoň občas na svých místech a zabránit české kombinaci do kuchyně.
     
    32:26
    Česko právě vstřelilo branku!
    Něco mi říká, že Simoně Studentové a KRISTÝNĚ KALTOUNKOVÉ by mohla spolupráce tady na šampionátu klapat moc dobře. Nebylo to poprvé, co si daly puk přesně podle představ, a nejmladší hokejistka českého týmu se raduje z hattricku – 19:0. Asistence: Simona Studentová.
     
    31:30
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tři! Tři! křičela česká střídačka na první formaci, která se utrhla do přečíslení proti jediné soupeřce. A naše holky to provedly opravdu moc pěkně. Několik přihrávek dovedlo puk před totálně prázdnou branku na hůl KATEŘINY PIPKOVÉ – 18:0. Asistence: Kateřina Mrázová, Natálie Mlýnková.
     
    31:16
    Česko právě vstřelilo branku!
    Už toho začíná být dost i na mě. Po střele NATÁLIE MLÝNKOVÉ se kotouč zastavil kdesi poblíž brankové čáry a rozhodčí okamžitě ukázala na indickou klec na znamení gólu – 17:0. Asistence: Michaela Jančová.
     
    31:01
    Česko právě vstřelilo branku!
    Gól číslo šestnáct má na svědomí loňská kapitánka "lední" reprezentace do patnácti let MAGDALENA ERBENOVÁ. V pohledném tandemu ji střeleckou pozici připravila Petra Zelenková – 16:0. Asistence: Petra Zelenková.
     
    30:12
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ale trvalo to jen dvanáct sekund, než si odchovankyně Hradce Králové vylepšila sebevědomí za předchozí akci. SIMONA STUDENTOVÁ pohotově nastavila hokejku do nahrávky Martiny Vonkové – 15:0. Asistence: Martina Vonková.
     
    30:00
    Krásný vingl v podání Simony Studentové! Rozhodčí ale bohužel nemohou gól uznat, jedna z českých hokejistek stála podle jejich verdiktu v brankovišti.
     
    29:17
    Indická gólmanka s přispěním štěstí – a hlavně tyčky – vytáhla zakončení Michaely Jančové.
     
    27:28
    Za další střídání však Věra Pančáková české sestavě určitě vyčiní. Naše hokejistky si počínaly velmi neopatrně a nakonec z toho byla střela Dhillonové z mezikruží. Nenadálová si připisuje první skutečný zákrok.
     
    26:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    Mrázová je v českém týmu trochu samostatnou kapitolou, ale je důležité, aby okusilo gólovou radost co nejvíc dalších hokejistek. Teď se do střelecké listiny poprvé zapisuje MARTINA VONKOVÁ, která bekhendem dorazila svou vlastní střelu – 14:0. Asistence: Tereza Němcová.
     
    25:12
    Česko právě vstřelilo branku!
    Zatímco předchozí akce nesla především individuální rukopis naší třináctky, teď Češky uspěly kombinací. Michaela Jančová totiž nestřílela, nýbrž našla napříč pásmem KATEŘINU MRÁZOVOU, a ta neměla problém dát svůj šestý gól zápasu – 13:0. Asistence: Michaela Jančová.
     
    24:00
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přesně čtyři minuty po startu druhé půle je tu gól číslo dvanáct. MICHAELA JANČOVÁ našlápla středem hřiště, aby v zakončení zvolila bekhendový blafák pod horní tyčku – 12:0.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 1. Mrázová (Jančová), 4. Mrázová (Jančová), 6. Mrázová (Mlýnková), 7. Kaltounková (Studentová), 9. Mrázová (Pipková), 10. Němcová (Studentová), 11. Řepková, 11. Mrázová (Mlýnková, Pipková), 13. Kaltounková (Vonková), 16. Mlýnková (Mrázová), 21. Pipková (Mlýnková), 24. Jančová, 26. Mrázová (Jančová), 27. Vonková (Němcová), 31. Studentová (Vonková), 32. Erbenová (Zelenková), 32. Mlýnková (Jančová), 32. Pipková (Mrázová, Mlýnková), 33. Kaltounková (Studentová)


    Česko: Nenadálová (Šmardová) – Jančová, Mrázová, Pipková, Mlýnková – Němcová, Studentová, Vonková, Kaltounková – Vojtěchová, Erbenová, Řepková, Zelenková. Trenérka: Věra Pančáková.
    Indie: Cagandeepová – Mehtaová, Navjeetová, Dhamijaová, Kapoorová, Kalinindiová, Gundkalová, Dhillonová, Gillová, Sujataová, Madhavarapuová, Vinayaová, Guptaová, Attalová, Shivajiová, Shefaliová. Trenérky: Vajjhalaová, Kharyalová.
    bahis siteleri