Česko – USA 7:0 (kon.) | Česko – Mexiko 6:0 (kon.)
konec
Česko
6:0 (2:0, 4:0)
Mexiko
Čtvrtek 11.06.2015, 22:20Mistrovství světa v inline hokeji juniorů • Čtvrtfinále
Partner:
     
    35:04
    Česko právě vstřelilo branku!
    Mexiko inkasuje pošesté. Daniel Voženílek prošel k brance po levé straně a ještě vybídl FRANTIŠKA KAZLEPKU, který do prázdné branky zametl jednoduše kotouč – 6:0. Asistence: Daniel Voženílek.
     
    33:46
    Česko právě vstřelilo branku!
    RICHARD KOBYLÍK si z úhlu vybruslil až do branky, kde byl sice tísněn, ale nadvakrát dokázal přehodit beton brankáře Mexika – 5:0.
     
    31:33
    Česko právě vstřelilo branku!
    Vráblík se prokličkoval k Perezi Garciovi, ale k zakončení se nedostal. Kotouč se vykutálel k JIŘÍMU DROBNÉMU, jenž jej bekhendem umístil k tyči, kam brankář Mexika nedosáhl – 4:0. Asistence: Natan Vráblík.
     
    26:40
    Česko právě vstřelilo branku!
    Proti statické hře Mexika našel recept VÍT CHRISTOV, jenž tečoval dalekonosnou střelu z poloviny hřiště Zahradníčka. Garcia Perez kotouč nedokázal zastavit a ten doputoval až do branky – 3:0. Asistence: Jan Zahradníček.
     
    10:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přesná kombinace českého týmu znamená druhou branku v mexické síti. Jan Vyoral viděl před brankou volného TOMÁŠE PAVLŮSKA, jenž měl před sebou odkrytou klec a v této pozici si věděl rady – 2:0. Asistence: Jan Vyoral.
     
    03:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    Další akce končí vedoucí brankou českého týmu. NATAN VRÁBLÍK se jednoduše prokličkoval před Pereze Garciu a svou individuální akci i přesně zakončil – 1:0. Bez asistence.
    Branky a nahrávky: 4. Vráblík, 11. Pavlůsek (Vyoral), 27. Christov (Zahradníček), 32. Drobný (Vráblík), 34. Kobylík, 36. Kazlepka (Voženílek)


    Česko: Haloda (Frodl) – Kobylík, Vyoral, Pavlůsek, Valášek – Zahradníček, Voženílek, Christov, Kazlepka – Hronek, Bureš, Vráblík, Drobný. Trenéři: Ladislav Vlček, Pavel Würtherle.
    Mexiko: Perez Garcia (Lopez) – Zuverza Jordan, Resendiz, Castro, Armendariz Angulo, Blanco, Esquivel, Valencia, Olvera, Pequeño Olivares, Salcido, Navarro, Rodriguez Alday. Trenér: Gerardo Polanco.
    bahis siteleri